reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
To ma Filip bratnią duszę :) możliwe ze wybrankę serca [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A kto wie, wszystko jest możliwe [emoji12]
My mieliśmy mieć w połowie marca mmr. A co to za szczepienie dziewczyny,bo chyba jakieś poważniejsze?
To odra świnka i różyczka chyba
Ślicznota [emoji7][emoji7]

Moja na wczorajszym spacerze [emoji12]
IMG_20200423_135626.jpeg

Sliczna Lilka.
A pies ma genialny ogon!!! Taki cienki i długi haha
My sie spacerujemy.. nawet dzis pediatra mowila zebysmy duzo spacerowali. O zatłoczone miejsca teraz trudno wiec całkiem fajnie sie chodzi bo ludzie sie omijaja z daleka.. nosza maseczki wiec te maluszki chyba sa bezpieczniejsze.

Lila musiała wyprowadzić pieska ;) . Nie da mi reki, wyrywa się i pisk.:/ Zobacz załącznik 1110716Zobacz załącznik 1110717
Moja dziś nie chciała siedzieć ani w wózku ani na rękach i musiałam wózek prowadzić jedna ręka a druga trzymać młoda [emoji85]
Sliczna Lilka.
A pies ma genialny ogon!!! Taki cienki i długi haha
My sie spacerujemy.. nawet dzis pediatra mowila zebysmy duzo spacerowali. O zatłoczone miejsca teraz trudno wiec całkiem fajnie sie chodzi bo ludzie sie omijaja z daleka.. nosza maseczki wiec te maluszki chyba sa bezpieczniejsze.
Ja mam całkiem inne spostrzeżenia [emoji51]u nas ludzi dużo np na rynku, dzieci się w grupkach bawia a rodzice na ławkach plotkują, lody jedzą... Dużo osób nosi maski na brodzie..

Ale też postanowiłam ostatnio wychodzić bo ileż można siedzieć w domu... Staram się jak mogę, ludzi omijam, maskę noszę i ja i młody (choć to nie było łatwe go przekonać) do sklepów nie chodzę jedynie jakiś spacer i tyle.
Ale niedlugo wreszcie dzieci będą mogły się wybiegać bo jedziemy do teściów na trochę [emoji6]

Moja dziś nie chciała siedzieć ani w wózku ani na rękach i musiałam wózek prowadzić jedna ręka a druga trzymać młoda [emoji85]Ja mam całkiem inne spostrzeżenia [emoji51]u nas ludzi dużo np na rynku, dzieci się w grupkach bawia a rodzice na ławkach plotkują, lody jedzą... Dużo osób nosi maski na brodzie..

Ale też postanowiłam ostatnio wychodzić bo ileż można siedzieć w domu... Staram się jak mogę, ludzi omijam, maskę noszę i ja i młody (choć to nie było łatwe go przekonać) do sklepów nie chodzę jedynie jakiś spacer i tyle.
Ale niedlugo wreszcie dzieci będą mogły się wybiegać bo jedziemy do teściów na trochę [emoji6]
Ooo szalona dziewczyna [emoji85][emoji41]

Moja dziś nie chciała siedzieć ani w wózku ani na rękach i musiałam wózek prowadzić jedna ręka a druga trzymać młoda [emoji85]Ja mam całkiem inne spostrzeżenia [emoji51]u nas ludzi dużo np na rynku, dzieci się w grupkach bawia a rodzice na ławkach plotkują, lody jedzą... Dużo osób nosi maski na brodzie..

To tez zależy od miejsca w jakim sie mieszka.u nas w lubuskiem jest 85 zarazonych 0 zgonow a w naszym powiecie nie ma nikogo chorego i wszelkie podejrzenia kończyły sie wynikiem negatywnym.

U nas zaczyna sie bol nozki po szczepieniu. Narazie lzej jak ostatnio mlody po jękuje co jakis czas jak jakis ruch nozka zrobi. Dalam jeszcze raz paracetamol.

reklama
Do góry