reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
A co z ojcem dziecka? Będziesz zakładać sprawę o alimenty? Niech padalec płaci na dziecko:/

Malina nawet nie wiedziałam że są takie plasterki, można je kupić w aptece?
Raczej obstawiałabym u was zęby, ale kto wie [emoji848]

Zobacz załącznik 1064973Zobacz załącznik 1064974Zobacz załącznik 1064975
O rany jaka duza :) sliczna gwiazdeczka.

Z tymi plastrami jest ciezko. Nam je w szpitalu robili. Moja pediatra ich szukala zeby polecac rodzicom ale czy znalazła? Nie wiem. Jak bede przy okazji w przychodni do podpytam.

Ja mam juz pomocnice na całego. Uwielbia paczki, ahh te kobiety haha
IMG_20200107_130427.jpg
IMG-20200107-WA0007.jpeg
IMG_20200107_130454.jpg
IMG-20200107-WA0013.jpeg

Smoczek w gotowości ! Haha

Bez pomocy rodziców byłabym w czarnej d*pie, nie oszukujmy się. Pewnie dopadła by mnie depresja poporodowa albo wróciła nerwica w pełnym wydaniu. Poza tym, przy mojej pracy ciężko byłoby ogarnąć żłobek, jak wrócę do roboty to pewnie uda się wciągnąć na jedną zmianę ale to wciąż rozpoczynanie koło 6 (czyli wstawanie koło 4) i nie wiadomo kiedy się skończy zmianę, bo jednak wystarczy zerwanie sieci, duże wstrzymanie czy brak zmiennika i wszystko się sypie, a nie mogę sobie po prostu zostawić wagonu byle gdzie, bo mi się wg rozkładu zmiana skończyła.
Silna kobieta z ciebie i tak jak do tej pory sobie radzisz tak i z powrotem do pracy sobie poradzisz [emoji846][emoji106]
A co z ojcem dziecka? Będziesz zakładać sprawę o alimenty? Niech padalec płaci na dziecko:/

Malina nawet nie wiedziałam że są takie plasterki, można je kupić w aptece?
Raczej obstawiałabym u was zęby, ale kto wie [emoji848]

Zobacz załącznik 1064973Zobacz załącznik 1064974Zobacz załącznik 1064975
Jaka mała księżniczka śliczna [emoji3590][emoji7]
I ty tak chcesz mu popuścić ? No chyba z większości sytuacji jest jakieś wyjście, tym samym uczymy, że taki jeden z drugim zrobią, ręce umyją i radź se sama [emoji849]
Różne są sytuacje. Powinni płacić skoro zrobili. Ale z drugiej strony wiem jak to wygląda w praktyce i serio dla tych marnych 400zl czasami lepiej po prostu odpuścić, nie wpisywać faceta w papiery=brak alimentów ale za to mieć święty spokój [emoji6]
Ja mam juz pomocnice na całego. Uwielbia paczki, ahh te kobiety haha Zobacz załącznik 1065160Zobacz załącznik 1065162Zobacz załącznik 1065159Zobacz załącznik 1065161
Smoczek w gotowości ! Haha
Ale ona już duża jest [emoji7][emoji7]

To tylko kwestia czasu. Krolewna rosnie a wraz z nia potrzeby. Ja ostatnio pol galerii przebiegalam z Jula na nowe ciuchy.
Ja sobie prawie nic nie kupuje tylko jej. Teraz znowu gadzety.. krzeslko do kapania i jezdzik z blokowanym kolami. Juz nie wiem co z nia caly dzien robic, a w wannie wklada specjalnie glowe pod wode, samej mi ciezko utrzymac :p

My dziś po szczepieniu (7msc wzw b[emoji6]) młoda dalej waga piorkowa, 7kg jeszcze nie przekroczone 6980g [emoji6] ale rośnie no i ona jest ciągle w ruchu więc wielka nie będzie, już się przestałam schizowac [emoji41]

Dziś ogarnęła że może się przemieszczać między pokojami więc jest wesoło [emoji85]

No i nadal nie chce jeść papek, woli konkretną zupke z makaronem albo paprykę do rączki [emoji41]
IMG_20200108_142001.jpeg
IMG_20200108_143623.jpeg

reklama
Do góry