reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Mnie to hopa hopa zameczy. Szczegolnie, ze caly czas chce tak robic u mnie na kolanach jak ja trzymam na stojaka :p
Taaak. U nas tez tak jest. Bylismy w kinie na spektaklu krolowa śniegu do którego tańczyła Julka to wszyscy zwracali uwagę na Filipa bo caly czas robil hopa hopa i do tego jeszcze smiesznie krzyczal. Skończyło sie tak ze tata musial z nim wyjsc bo nie dalby ogladac maly gad.

Ale fajna zdziwiona minka i jakie oczyska :) całować tylko.

@paulina1994 my teraz w styczniu idziemy na bexero. Nie czytam juz, nie wnikam, zluzowalam.. Zdecydowanie bardziej wole chronić zwlaszcza ze meningokoki sa niebezpieczne nie tylko w wieku zlobkowo przedszkolnym ale i po 18rz.
Ja jestem zdania ze chce zaszczepic.
Buziule ma zdecydowanie do całowania ;)

Młody mnie rozbawia z kazdym dniem. Mam ubaw jak je chrupki bo chwyta w raczke ugryzie i przeklada do drugiej raczki zmieniajac strone chrupka i je dalej. Jak daje połówki chrupka robi tak samo. Wszystko sie lepi w chrupkach.

Młody mnie rozbawia z kazdym dniem. Mam ubaw jak je chrupki bo chwyta w raczke ugryzie i przeklada do drugiej raczki zmieniajac strone chrupka i je dalej. Jak daje połówki chrupka robi tak samo. Wszystko sie lepi w chrupkach.

Hehehe ciekawe co on sobie wymyślił, że tak robi. Ale jest uroczy [emoji7]

reklama
Ale odwalilam numer. Wstalam do Filipa bo juz stekal.. I w ciemności i zaspaniu chcialam usiąść na lozku.. I sie okazalo że jestem za daleko lozka.. Jak ryplam to upadlam na sam naroznik stoliczka.. Rozerwalam cala bluzke.. Rozcielam sie na wysokosci żeber i nie wiem czy nie polamalam jakiegos bo aż mi ciezko oddychac i boje sie lezec..

Do góry