reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My dziś po szczepieniu (7msc wzw b[emoji6]) młoda dalej waga piorkowa, 7kg jeszcze nie przekroczone 6980g [emoji6] ale rośnie no i ona jest ciągle w ruchu więc wielka nie będzie, już się przestałam schizowac [emoji41]

Dziś ogarnęła że może się przemieszczać między pokojami więc jest wesoło [emoji85]

No i nadal nie chce jeść papek, woli konkretną zupke z makaronem albo paprykę do rączki [emoji41]Zobacz załącznik 1065697Zobacz załącznik 1065699
Alez Daga się zmienia!!! Szok :) brawo dla zdolniachy :)

U nas orkan Filip robi taki syf ze zabawki sprzatam raz dziennie bo nie ma to sensu.
Ulubiona zabawa w hopa hopa ale był to juz wieczor i byl zmęczony co latwo mozna zauważyć.

reklama
Ale fajne to krzesełko [emoji41][emoji106]

U nas orkan Filip robi taki syf ze zabawki sprzatam raz dziennie bo nie ma to sensu.
Ulubiona zabawa w hopa hopa ale był to juz wieczor i byl zmęczony co latwo mozna zauważyć.

[emoji3590] Ile on już ma cm? Taki duuuzy się w tym łóżeczku wydaje [emoji846]

Słodziak [emoji7]

Mnie to hopa hopa zameczy. Szczegolnie, ze caly czas chce tak robic u mnie na kolanach jak ja trzymam na stojaka :p

IMG_20191227_155534.jpg

My dziś po szczepieniu (7msc wzw b[emoji6]) młoda dalej waga piorkowa, 7kg jeszcze nie przekroczone 6980g [emoji6] ale rośnie no i ona jest ciągle w ruchu więc wielka nie będzie, już się przestałam schizowac [emoji41]

Dziś ogarnęła że może się przemieszczać między pokojami więc jest wesoło [emoji85]

No i nadal nie chce jeść papek, woli konkretną zupke z makaronem albo paprykę do rączki [emoji41]Zobacz załącznik 1065697Zobacz załącznik 1065699
Świetnie się rozwija :) Igor podnosi dupkę ale jeszcze nie ogarnia co by chciał z tym faktem w ogóle zrobić :))

reklama
Czy któraś szczepiła już Boxero (meningokoki) ? Przeraża mnie trochę w działaniach niepożądanych choroba kawasaki [emoji849] bije się ciągle z myślami [emoji849] z drugiej strony idzie do żłobka wolała bym żeby był zaszczepiony, ale boje się kolejnego NOP-a
Screenshot_20200108-204000.jpeg

Do góry