reklama
Anolik
Fanka BB :)
No dokładnie. Moja siostra była przekonana, że skoro jedną córkę kp to i z drugim dzieckiem nie będzie problemu, a było zupełnie inaczej. Mały kompletnie nie umiał ssać piersi, wsciekał się i gryzl.Bo z kp życie totalnie weryfikuje... każda historia inna, nikt nie ma prawa prawić morałów mamie na temat jej sposobu karmienia, ważne żeby dziecko było najedzone
Az sie wzruszylam jak to ogladalam!! Jaka ona slodka pyzunia!! No reklame zrobila taka ze przekonala mnie!!Malinka. Pierwsze podanie, od razu załapała:
Anolik
Hehehe no pyyyzy ma ogromne ja się bałam, że za dużo pociągnie wody, bo raz mi się zakrztusiła mocno woda i zwymiotowała. Ale jakoś sobie dozuje sama, więc jestem jak na razie mega zadowolona z tego bidonaAz sie wzruszylam jak to ogladalam!! Jaka ona slodka pyzunia!! No reklame zrobila taka ze przekonala mnie!!
Anolik
Trzymam kciuki! Jakoś się w końcu przekona. Koelzanki córka do 8 miesiąca nie chciała kompletnie nic, zaciskala buzię albo pluła. Teraz ma rok i 3 miesiące i wmiata wszystkoMy kochane dzis zrobiliśmy zapas musow wieloskladnikowych owocowo warzywnych. Sprobujemy tak sie bawic w rozszerzanie. Kaszki tez nie ruszyl a z owocami w musie zjadl az sie trzasl.
Zobacz załącznik 1056199
Wiktorka88 O
Mallina no kiedyś zacznie jesc to pewne, ale rozumiem twój stres z tym związany.
Kurde ciekawa jestem gdzie jest nasz bbox bo tak ty gadacie i chyba do niego wrócę. Teraz młody pije prosto z butelki z dziubkiem
Kurde ciekawa jestem gdzie jest nasz bbox bo tak ty gadacie i chyba do niego wrócę. Teraz młody pije prosto z butelki z dziubkiem
Dajesz nadzieję możliwe ze i Filip jest z tych dzieci co potrzebuja wiecej czasu. Jak chodzę do pediatry to szlak mnie trafia bo ciagle komentuje ze ona nie wyobraza sobie go dalej jak on tak nie je. Ale to lekarz starej daty. Rozsserzac diete chciala w 4 mcuTrzymam kciuki! Jakoś się w końcu przekona. Koelzanki córka do 8 miesiąca nie chciała kompletnie nic, zaciskala buzię albo pluła. Teraz ma rok i 3 miesiące i wmiata wszystko
Zmijka25
Aaa niechże da sobie spokój baba. Filip poszedł ewidentnie w innym kierunku szybciej - poruszania się. Janek żre wszystko i gada jak najęty, ale ani nie siada sam, ani nie pełza do przodu, o takim stawaniu jak Filip już nie wspominając. A z jednego dnia dzieciakiDajesz nadzieję możliwe ze i Filip jest z tych dzieci co potrzebuja wiecej czasu. Jak chodzę do pediatry to szlak mnie trafia bo ciagle komentuje ze ona nie wyobraza sobie go dalej jak on tak nie je. Ale to lekarz starej daty. Rozsserzac diete chciala w 4 mcu
reklama
No otoz to. Mysle ze kazde inaczej. Mloda moja tez fizycznie rozwijala sie ekspresowo a mowic zaczela wiecej niz pojedyncze slowa na 3 lata. Za to jadla pieknie a spagetti ze sloiczka bylo jej daniem ktore pochlaniala. I spagetti uwielbia do dzis.Aaa niechże da sobie spokój baba. Filip poszedł ewidentnie w innym kierunku szybciej - poruszania się. Janek żre wszystko i gada jak najęty, ale ani nie siada sam, ani nie pełza do przodu, o takim stawaniu jak Filip już nie wspominając. A z jednego dnia dzieciaki
Fifi ma dopiero 7.5 miesiaca głęboko wierze i mam nadzieje ze zaraz o tym zapomne. Dziekuje wam dziewczyny. Dodalyscie mi sporo otuchy.