reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

O kochana juz raczej na 3 nie mam sil ale kto wie. Mam 31 lat prawie 32.. Mam jeszcze z 2-3 lata rezerwowe co nie??? :) czyli moj Fifi to nie taki rzadki przypadek. Je chociaz owoce.. Wczoraj dalam mus kaszka z owocami i zjadl te kaszke. Zobacze dzis owoc z warzywem jak wjedzie.
Sa tez kaszki manne w sloiku hipa. Sklad zapewne gorszy niz te sypane. Ale rozni sie smakiem i moja bardzo to jadla wczesniej. Pozniej przeszla na te zwykle.

reklama
A to maly wybrednik :D bedziesz miala smakosza w domu :D
Dla mnie to nic strasznego Jula do 3 rz jadla ladnie tylko raz wolala zupy a raz drugie dania. Po 3 roku odwalilo totalnie i jadla tylko makaron i ryz z cyckiem z kurczaka, parowki i platki. Także nie straszny wybrednik ale mam wielka nadzieje ze Filipek odmieni sie jeszcze. Zaraz pora karmienia to wjade mu z ta wieloskladnikowa.

A mój Hubcio już po pierwszym szczepieniu. Mamy XXI wiek, a wciąż trzeba te bąble kłuć, nie mogli wymyślić mniej bolesnych metod? Jestem miękki wafel i płakałam razem z małym, na szczęście szybko się uspokoił, byle teraz nie miał żadnych nop-ów.

Aż w szoku jestem że mój 7 tyg maluszek waży już 5,5kg, a jeszcze niedawno był taką kruszynką

Nie pamiętam już co komu miałam napisać ale dokładam się do polecających b.boxa, jedyny minus to czyszczenie go po sokach i nektarach, mnie strasznie denerwuje. Moja też ciężka z jedzeniem, tj. je prawie wszystko zmikowane na papkę, gardzi grudkami. I też polecam korektę wzroku, mi uratowała życie, nie znoszę okularów, soczewki od biedy mogą być ale ile to z nimi zabawy! A tak po 15 minutach praktycznie odzyskałam wzrok, a miałam już -8 i -6,5. Teraz po ciąży jest trochę gorzej ale wciąż nie potrzebuje okularów!

reklama
Cześć :) czy któraś z Was chciałaby witaminy (brakuje 2 tabletek), 8 saszetek Femaltikeru i herbatka na laktację za koszta wysyłki jakieś 10-12 zł :) zostało mi po karmieniu, a szkoda wyrzucić :)

Igor kończy jutro 6 msc, kiedy to zleciało ? Dopiero co jechałam w strachu do szpitala, a tu gagatek ma pół roku :)
IMG_20191213_135509725.jpeg

Do góry