Piękna gratuluje! Jakie ma śliczne włoski do zacałowania!My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 981144
reklama
Zmijka25
Fanka BB :)
Gratki Kamila, mała jest cudna [emoji173]My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]
martoosia04
@paulina1994 u mnie tez ostatnio taki był. Dzis po większym wysiłku znów. Jutro mam wizyte wiec popytam lekarza.
paulina1994
Dziś w sumie też się trochę nadzwigalam na tych zakupach spożywczych i pół dnia na słońcu nie wiem może od tego odpocznę i mam nadzieję, że się nie powtórzy, a ty daj znać co jutro gin powie nie chce do mojego alarmować bo naprawdę stwierdzi, że jakaś psychopatka ze mnie [emoji14]@paulina1994 u mnie tez ostatnio taki był. Dzis po większym wysiłku znów. Jutro mam wizyte wiec popytam lekarza.
Misty29
@Kaamilaaa - serdeczne gratulacje [emoji813] śliczna ta Twoja kruszynka.
Ja teraz jestem z rodzinką nad morzem więc niestety mało czasu na forum spędzam. Mam nadzieję że u Was wszystkich wszystko dobrze. Pozdrawiam My jutro zaczynamy 34 tydzień.
Ja teraz jestem z rodzinką nad morzem więc niestety mało czasu na forum spędzam. Mam nadzieję że u Was wszystkich wszystko dobrze. Pozdrawiam My jutro zaczynamy 34 tydzień.
Ann_
Piękna córeczka, gratulacje [emoji8][emoji8]My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]
Mój mąż składał w dniu powrotu do domu, jak już byliśmy z dzieckiem w domu. Ale to dlatego, że nie mamy za dużo miejsca w sypialni.Dziewczyny ile wcześniej ubierałyście łóżeczka przed porodem ? Pomijam już kwestie, że podobno nie wolno wcześniej rozkładać łóżeczek już wszystkie te zabobony znam mamy i teściowej [emoji23] już widzę jak mój mąż ubrał by pościel w łóżeczku ;p
Gratulacje!Kamila gratulacje! Mała piękna [emoji7]
A ja wpadam się pochwalić że będzie chłopak [emoji7] dziś 17+1 i już raczej nie powinno nic się zmienić :-)
Słodka, ja już się nie mogę doczekać, aż moja będzie taka nadająca się do zabawy, taka już pulchniejsza. Na razie mam ochotę ja zacałowac, ale jest trochę delikatna [emoji28]
Hm ja miałam taki śluz 2-3 razy pod koniec ciąży. Pierwszy raz jakoś w 36 tygodniu potem jeszcze chyba dwa razy, ale on nic nie zwiastował.Dziewczyny pojawił się u mnie przy podcieraniu taki galaretowaty, ciągnący, delikatnie żółty śluz (z góry przepraszam za obrazowość, ale inaczej nie umiem wytłumaczyć ) miałyście tak ? Nie miałam jeszcze takiego w ciąży :/ stosuje luteinę dopochwowa, ale już 2,5 tyg i oprócz luteiny nic więcej nie wylatywało aż do dziś :/
paulina1994
Ja mam dopiero 31 tc więc wolałbym żeby właśnie on nic nie zwiastował, zapytam lekarza na wizycie, ale mam za półtora tyg dopiero :/ może za bardzo schizuje, ale po poronieniu wszystko widzę w czarnych barwach ...Piękna córeczka, gratulacje [emoji8][emoji8]Mój mąż składał w dniu powrotu do domu, jak już byliśmy z dzieckiem w domu. Ale to dlatego, że nie mamy za dużo miejsca w sypialni.Gratulacje! Słodka, ja już się nie mogę doczekać, aż moja będzie taka nadająca się do zabawy, taka już pulchniejsza. Na razie mam ochotę ja zacałowac, ale jest trochę delikatna [emoji28]Hm ja miałam taki śluz 2-3 razy pod koniec ciąży. Pierwszy raz jakoś w 36 tygodniu potem jeszcze chyba dwa razy, ale on nic nie zwiastował.
paulina1994
O kurcze to nie źle ( jak sobie radzisz ? Ja tylko pamiętam jak kuzynki wkładały sobie liście od kapusty, ale na ile to pomaga to nie wiemZeby nie bylo sielankowo jakby malo było z tym moim woreczkiem. I dwunastnica wlasnie zmagam. Sie z giga goraczka i bólem cycka ze dotkniecie paraliżuje taki bol. 5tyg po porodzie dorobilam sie zapalenia.
reklama
martoosia04