reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]

Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 981144
Piękna ❤️ gratuluje! Jakie ma śliczne włoski :yes: do zacałowania!

reklama
My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]

Gratki Kamila, mała jest cudna [emoji173]

@paulina1994 u mnie tez ostatnio taki był. Dzis po większym wysiłku znów. Jutro mam wizyte wiec popytam lekarza.
Dziś w sumie też się trochę nadzwigalam na tych zakupach spożywczych i pół dnia na słońcu nie wiem może od tego odpocznę i mam nadzieję, że się nie powtórzy, a ty daj znać co jutro gin powie :) nie chce do mojego alarmować bo naprawdę stwierdzi, że jakaś psychopatka ze mnie [emoji14]

@Kaamilaaa - serdeczne gratulacje [emoji813] śliczna ta Twoja kruszynka.

Ja teraz jestem z rodzinką nad morzem więc niestety mało czasu na forum spędzam. Mam nadzieję że u Was wszystkich wszystko dobrze. Pozdrawiam :) My jutro zaczynamy 34 tydzień.

Piękna córeczka, gratulacje [emoji8][emoji8]
Dziewczyny ile wcześniej ubierałyście łóżeczka przed porodem ? Pomijam już kwestie, że podobno nie wolno wcześniej rozkładać łóżeczek już wszystkie te zabobony znam mamy i teściowej [emoji23] już widzę jak mój mąż ubrał by pościel w łóżeczku ;p
Mój mąż składał w dniu powrotu do domu, jak już byliśmy z dzieckiem w domu. Ale to dlatego, że nie mamy za dużo miejsca w sypialni.
Kamila gratulacje! Mała piękna [emoji7]

A ja wpadam się pochwalić że będzie chłopak [emoji7] dziś 17+1 i już raczej nie powinno nic się zmienić :-)
Gratulacje!
Lilianka odebrala babcie ze szpitala :) Zobacz załącznik 981188

Gratuuluje pieknego dzidziusia :):) suuper
Słodka, ja już się nie mogę doczekać, aż moja będzie taka nadająca się do zabawy, taka już pulchniejsza. Na razie mam ochotę ja zacałowac, ale jest trochę delikatna [emoji28]
Dziewczyny pojawił się u mnie przy podcieraniu taki galaretowaty, ciągnący, delikatnie żółty śluz (z góry przepraszam za obrazowość, ale inaczej nie umiem wytłumaczyć :p) miałyście tak ? Nie miałam jeszcze takiego w ciąży :/ stosuje luteinę dopochwowa, ale już 2,5 tyg i oprócz luteiny nic więcej nie wylatywało aż do dziś :/
Hm ja miałam taki śluz 2-3 razy pod koniec ciąży. Pierwszy raz jakoś w 36 tygodniu potem jeszcze chyba dwa razy, ale on nic nie zwiastował.

Piękna córeczka, gratulacje [emoji8][emoji8]Mój mąż składał w dniu powrotu do domu, jak już byliśmy z dzieckiem w domu. Ale to dlatego, że nie mamy za dużo miejsca w sypialni.Gratulacje! Słodka, ja już się nie mogę doczekać, aż moja będzie taka nadająca się do zabawy, taka już pulchniejsza. Na razie mam ochotę ja zacałowac, ale jest trochę delikatna [emoji28]Hm ja miałam taki śluz 2-3 razy pod koniec ciąży. Pierwszy raz jakoś w 36 tygodniu potem jeszcze chyba dwa razy, ale on nic nie zwiastował.
Ja mam dopiero 31 tc więc wolałbym żeby właśnie on nic nie zwiastował, zapytam lekarza na wizycie, ale mam za półtora tyg dopiero :/ może za bardzo schizuje, ale po poronieniu wszystko widzę w czarnych barwach ...

Zeby nie bylo sielankowo jakby malo było z tym moim woreczkiem. I dwunastnica wlasnie zmagam. Sie z giga goraczka i bólem cycka ze dotkniecie paraliżuje taki bol. 5tyg po porodzie dorobilam sie zapalenia.

Zeby nie bylo sielankowo jakby malo było z tym moim woreczkiem. I dwunastnica wlasnie zmagam. Sie z giga goraczka i bólem cycka ze dotkniecie paraliżuje taki bol. 5tyg po porodzie dorobilam sie zapalenia.
O kurcze to nie źle :(( jak sobie radzisz ? Ja tylko pamiętam jak kuzynki wkładały sobie liście od kapusty, ale na ile to pomaga to nie wiem

reklama
Do góry