reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Wątpię że będą mieli odwagę podważac. Bo w razie nie daj boże komplikacji to ich wina, a Ty miałaś podkładkę od innego lekarza żeby nie było sn.
Mam nadzieję, że mojego lekarza nie wywieje na żaden urlop akurat w tym terminie :/ 26 lipca mam jeszcze u niego wizytę to wiem na pewno niech sobie jedzie na wakacje już po moim porodzie ;p w sumie coś mówił, że jeszcze później wizyta w dzień terminu gdybym nie urodziła to raczej nie pojedzie nigdzie ;p

reklama
Kamila gratulacje! Mała piękna [emoji7]

A ja wpadam się pochwalić że będzie chłopak [emoji7] dziś 17+1 i już raczej nie powinno nic się zmienić :-)
Super :)) u mnie lekarz w 16 tc powiedział, że na 90% chłopak, a na polowkowych już stwierdził, że dziewczynki z tego nie będzie bo taki dorodny egzemplarz [emoji23]

Lilianka odebrala babcie ze szpitala :)
IMG_20190603_111448.jpg

Gratuuluje pieknego dzidziusia :):) suuper

Dziewczyny ile wcześniej ubierałyście łóżeczka przed porodem ? Pomijam już kwestie, że podobno nie wolno wcześniej rozkładać łóżeczek już wszystkie te zabobony znam mamy i teściowej [emoji23] już widzę jak mój mąż ubrał by pościel w łóżeczku ;p

2 tygodnie wczesniej zeby ske wietrzylo. Posciel jak przywiozłam mala do domu, zeby sie nie okurzyla :)

My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]

Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 981144
Gratulacje kochana! Śliczna córeczka [emoji8][emoji3531][emoji3531]

My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]

Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 981144
Kamila gratulacje! Mała piękna [emoji7]
Mala ślicznotka!! Alez sie ciesze. Gratuluje :)

A ja wpadam się pochwalić że będzie chłopak [emoji7] dziś 17+1 i już raczej nie powinno nic się zmienić :-)
Oooo no to moje gratulacje :) jakies typy na imiona??

@liczba slodka jest Lilka.. Maly cukiereczek do schrupania. I co z mama?

reklama
Dziewczyny pojawił się u mnie przy podcieraniu taki galaretowaty, ciągnący, delikatnie żółty śluz (z góry przepraszam za obrazowość, ale inaczej nie umiem wytłumaczyć :p) miałyście tak ? Nie miałam jeszcze takiego w ciąży :/ stosuje luteinę dopochwowa, ale już 2,5 tyg i oprócz luteiny nic więcej nie wylatywało aż do dziś :/

Do góry