reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Wątpię że będą mieli odwagę podważac. Bo w razie nie daj boże komplikacji to ich wina, a Ty miałaś podkładkę od innego lekarza żeby nie było sn.
Mam nadzieję, że mojego lekarza nie wywieje na żaden urlop akurat w tym terminie :/ 26 lipca mam jeszcze u niego wizytę to wiem na pewno niech sobie jedzie na wakacje już po moim porodzie ;p w sumie coś mówił, że jeszcze później wizyta w dzień terminu gdybym nie urodziła to raczej nie pojedzie nigdzie ;p

reklama
Kamila gratulacje! Mała piękna [emoji7]

A ja wpadam się pochwalić że będzie chłopak [emoji7] dziś 17+1 i już raczej nie powinno nic się zmienić :-)
Super :)) u mnie lekarz w 16 tc powiedział, że na 90% chłopak, a na polowkowych już stwierdził, że dziewczynki z tego nie będzie bo taki dorodny egzemplarz [emoji23]

Lilianka odebrala babcie ze szpitala :)
IMG_20190603_111448.jpg

Gratuuluje pieknego dzidziusia :):) suuper

Dziewczyny ile wcześniej ubierałyście łóżeczka przed porodem ? Pomijam już kwestie, że podobno nie wolno wcześniej rozkładać łóżeczek już wszystkie te zabobony znam mamy i teściowej [emoji23] już widzę jak mój mąż ubrał by pościel w łóżeczku ;p

2 tygodnie wczesniej zeby ske wietrzylo. Posciel jak przywiozłam mala do domu, zeby sie nie okurzyla :)

My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]

Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 981144
Gratulacje kochana! Śliczna córeczka [emoji8][emoji3531][emoji3531]

My z Daga już odpoczywamy [emoji3590] od wczoraj od około 22 zaczęły mi się skurcze, najpierw myślałam że straszaki więc dopiero jakoś po 2 się ogarnelismy i pojechalismy do szpitala. Nie było źle ale też nie super łatwo ale jest Daga urodzona dziś o 9.56, 3520g 56cm 10/10 [emoji3590]więcej napiszę za jakiś czas jak nabiore siły [emoji6]

Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 981144
Kamila gratulacje! Mała piękna [emoji7]
Mala ślicznotka!! Alez sie ciesze. Gratuluje :)

A ja wpadam się pochwalić że będzie chłopak [emoji7] dziś 17+1 i już raczej nie powinno nic się zmienić :-)
Oooo no to moje gratulacje :) jakies typy na imiona??

@liczba slodka jest Lilka.. Maly cukiereczek do schrupania. I co z mama?

reklama
Dziewczyny pojawił się u mnie przy podcieraniu taki galaretowaty, ciągnący, delikatnie żółty śluz (z góry przepraszam za obrazowość, ale inaczej nie umiem wytłumaczyć :p) miałyście tak ? Nie miałam jeszcze takiego w ciąży :/ stosuje luteinę dopochwowa, ale już 2,5 tyg i oprócz luteiny nic więcej nie wylatywało aż do dziś :/

Do góry