reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U nas dziś iście letnia pogoda :) fakt faktem potem przyszły burze, ale było cieplutko. [emoji7]
IMG_20190519_173424_856.jpeg

reklama
@liczba przyszedł ci monitor oddechu ? Daj znać jak wrażenia i z jakiej firmy masz ;) zastanawiam się nad nim coraz częściej może chodź trochę by mnie uspokoił w nocy
Ja mam babysense 5. Zaluje, ze nie kupilam wcześniej. Testowalam juz na rozne sposoby i serio wykrywa tylko dziecko. Nawet jak moje lozko jest zaraz obok. Ja zdecydowanie polecam dla swietego spokoju.
Lepiej kupic uzywany. Zaplacilam na olx 150 przyszedl z paragonem 380

Cudowny [emoji7] kiedy Maja taka była [emoji23] A Aleks [emoji85][emoji33]jak To Leci. Dzieci stanowczo za szybko rosną!
Oj tak!!! Alw pierwszy raz mam takiego maluszka z katarem.. Ma w wozku ta poduszke ktora osobiscie mnie wnerwia.. On zjezdza z niej.. Macie jakieś patenty na podwyzszenie dziecka ale takie zdrowe?

Zeby bylo smieszniej tez mam zatkany nos i boli mnie gardlo. Ta pogoda w kratke wykonczy

Dziś też się obudziłan z piekacym gardłem. Nie wiem czy u Ciebie w wózku tak jest ale ja w bebetto pod główka mogłam podnieść spod gondoli. Trochę wyżej albo nawet na siedząco :)
Na zdjęciu widać tutaj i tak dość wysoko była podniesiona a można tak ledwo ledwo tylko podnieść
Oj tak!!! Alw pierwszy raz mam takiego maluszka z katarem.. Ma w wozku ta poduszke ktora osobiscie mnie wnerwia.. On zjezdza z niej.. Macie jakieś patenty na podwyzszenie dziecka ale takie zdrowe?

Zeby bylo smieszniej tez mam zatkany nos i boli mnie gardlo. Ta pogoda w kratke wykonczy
IMG_20181211_102918.jpeg

Kati myslalam, że u Was tak zimno ;)
Maliina o matko tak gorąco u Was bylo ?
U nas 22 stopnie mlody w dlugich lnianych spodniach i krotkim rekawku

reklama

Nie masz w gondoli podonoszonego tego oparcia? Nie wiem czy to dobry pomysł bo ja tego nie używałam nigdy przy takim maluszku no i mój nigdy nie miał kataru jak był mały.

A co do kataru to przybijam piątkę, mój młody też obecnie przeziębiony [emoji58]

Do góry