Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas dziś iście letnia pogoda fakt faktem potem przyszły burze, ale było cieplutko. [emoji7]
Zobacz załącznik 974633
Piękna ta Twoja córeczka [emoji813]U nas dziś iście letnia pogoda fakt faktem potem przyszły burze, ale było cieplutko. [emoji7]
Zobacz załącznik 974633
Ja mam babysense 5. Zaluje, ze nie kupilam wcześniej. Testowalam juz na rozne sposoby i serio wykrywa tylko dziecko. Nawet jak moje lozko jest zaraz obok. Ja zdecydowanie polecam dla swietego spokoju.@liczba przyszedł ci monitor oddechu ? Daj znać jak wrażenia i z jakiej firmy masz zastanawiam się nad nim coraz częściej może chodź trochę by mnie uspokoił w nocy
U nas dzis tez bylo na letnio.. Oczywiście zlapal nas deszcz i burza ale co tam.. Mlody nie wzruszony niczym.
Zobacz załącznik 974712
Oj tak!!! Alw pierwszy raz mam takiego maluszka z katarem.. Ma w wozku ta poduszke ktora osobiscie mnie wnerwia.. On zjezdza z niej.. Macie jakieś patenty na podwyzszenie dziecka ale takie zdrowe?Cudowny [emoji7] kiedy Maja taka była [emoji23] A Aleks [emoji85][emoji33]jak To Leci. Dzieci stanowczo za szybko rosną!
Oj tak!!! Alw pierwszy raz mam takiego maluszka z katarem.. Ma w wozku ta poduszke ktora osobiscie mnie wnerwia.. On zjezdza z niej.. Macie jakieś patenty na podwyzszenie dziecka ale takie zdrowe?
Zeby bylo smieszniej tez mam zatkany nos i boli mnie gardlo. Ta pogoda w kratke wykonczy
Oj tak!!! Alw pierwszy raz mam takiego maluszka z katarem.. Ma w wozku ta poduszke ktora osobiscie mnie wnerwia.. On zjezdza z niej.. Macie jakieś patenty na podwyzszenie dziecka ale takie zdrowe?
Zeby bylo smieszniej tez mam zatkany nos i boli mnie gardlo. Ta pogoda w kratke wykonczy