reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hahaha to zdjęcie z zimy jak jeszcze w gondoli jeździła. U nas gondola już dawno spakowana w garażu leży[emoji23] od dłuższego czasu w spacerowe jezdzimy
Kati myslalam, że u Was tak zimno ;)
Maliina o matko tak gorąco u Was bylo ?
U nas 22 stopnie mlody w dlugich lnianych spodniach i krotkim rekawku

reklama
U mnie Majka niemalże od urodzenia co chwilę coś w nosie. Z tym że u nas najprawdopodobniej alergia jak i przy Aleksie. Czekam na termin u alergologa bo testy z krwi chce jej zrobić
Nie masz w gondoli podonoszonego tego oparcia? Nie wiem czy to dobry pomysł bo ja tego nie używałam nigdy przy takim maluszku no i mój nigdy nie miał kataru jak był mały.

A co do kataru to przybijam piątkę, mój młody też obecnie przeziębiony [emoji58]

U mnie Majka niemalże od urodzenia co chwilę coś w nosie. Z tym że u nas najprawdopodobniej alergia jak i przy Aleksie. Czekam na termin u alergologa bo testy z krwi chce jej zrobić
Kurcze to nie fajnie bo ciągle z katarem...[emoji3525]

Mój młody ogólnie mało co choruje, zawsze wystarczają domowe sposoby, nigdy nie miał antybiotyku ani żadnych leków no oprocz np paracetamolu jak miał gorączkę 2 razy w życiu...
Tylko ten katar jak się zacznie to masakra przez pierwsze dni [emoji58]

U nas niestety. Aleks to samo. Od małego jak nie oskrzela to krtan. Właśnie przez alergie. Maja juz tez raz oskrzela miała
Kurcze to nie fajnie bo ciągle z katarem...[emoji3525]

Mój młody ogólnie mało co choruje, zawsze wystarczają domowe sposoby, nigdy nie miał antybiotyku ani żadnych leków no oprocz np paracetamolu jak miał gorączkę 2 razy w życiu...
Tylko ten katar jak się zacznie to masakra przez pierwsze dni [emoji58]

Powiem Ci, ze oparcie sie tak podnosi, że na pierwszy rzut oka myslalam że to spacerowka.
Masz cos do mycia prysznicow ?

reklama
Do góry