reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Oj tak!!! Alw pierwszy raz mam takiego maluszka z katarem.. Ma w wozku ta poduszke ktora osobiscie mnie wnerwia.. On zjezdza z niej.. Macie jakieś patenty na podwyzszenie dziecka ale takie zdrowe?

Zeby bylo smieszniej tez mam zatkany nos i boli mnie gardlo. Ta pogoda w kratke wykonczy
Oj zdrówka dla was ;*
Zobacz właśnie czy oparcie da się lekko podnieść, albo poduszka klin. A może ten motylek? Choć nie wiem czy przy noworodkach i niemowlaczkach można [emoji848]
My też z młodym wstaliśmy z katarem.
Skąd taki kocyk śliczny?
U mnie Majka niemalże od urodzenia co chwilę coś w nosie. Z tym że u nas najprawdopodobniej alergia jak i przy Aleksie. Czekam na termin u alergologa bo testy z krwi chce jej zrobić
A to nie jest tak, że testy alergiczne robi się po ukończeniu 3 roku życia dziecka? Wtedy wynik nie wychodzi zakłamany i najbardziej miarodajny?

reklama
Są nowe wytyczne. Testy można robić od 6 miesiąca życia. A jeśli Ci chodzi o skórne to kiedyś tam było że nibt od 4 roku życia. Mojemu Aleksowi na skórze nic nie wyszło, a alergia jest. Ale on ma alergie na tle oddechowym i na skórze miało mu prawo nie wyjść. Nigdy nie masz pewności. Dorosłenu też może nie wyjść.
Oj zdrówka dla was ;*
Zobacz właśnie czy oparcie da się lekko podnieść, albo poduszka klin. A może ten motylek? Choć nie wiem czy przy noworodkach i niemowlaczkach można [emoji848]
My też z młodym wstaliśmy z katarem.A to nie jest tak, że testy alergiczne robi się po ukończeniu 3 roku życia dziecka? Wtedy wynik nie wychodzi zakłamany i najbardziej miarodajny?

Są nowe wytyczne. Testy można robić od 6 miesiąca życia. A jeśli Ci chodzi o skórne to kiedyś tam było że nibt od 4 roku życia. Mojemu Aleksowi na skórze nic nie wyszło, a alergia jest. Ale on ma alergie na tle oddechowym i na skórze miało mu prawo nie wyjść. Nigdy nie masz pewności. Dorosłenu też może nie wyjść.
No coś mi się kiedyś obiło o uszy [emoji12]
Chyba też muszę się wybrać z Hubim bo często gęsto ma coś w nosie, mało bo mało ale wydmuchać musi bo mu to przeszkadza. I też tak pomyślałam że to może być na tle alergicznym, bo często przez cały rok ma tak. Na szczęście nie przechodzi to w nic innego.
Ajj jak mi młoda skacze po pęcherzu [emoji85] aż kuloski czuję heh

Hahaha ja się nie mogę doczekać sierpnia i starań. Mam nadzieję że znów uda się mieć liocowego łobuza, a tfu łobuziare z[emoji23][emoji12]
No coś mi się kiedyś obiło o uszy [emoji12]
Chyba też muszę się wybrać z Hubim bo często gęsto ma coś w nosie, mało bo mało ale wydmuchać musi bo mu to przeszkadza. I też tak pomyślałam że to może być na tle alergicznym, bo często przez cały rok ma tak. Na szczęście nie przechodzi to w nic innego.
Ajj jak mi młoda skacze po pęcherzu [emoji85] aż kuloski czuję heh

Takie cuda Majusi przyjdą :D jak trzecie nie będzie dziewczynka to mnie mąż z domu wywali [emoji12][emoji23]
Tyle ciuchów mam że tylko po Mai to się tego za grosze nie sprzeda [emoji23][emoji12] bo szkoda. A już po dwóch lalach to co innego, [emoji23]
received_445250019353394.jpeg
FB_IMG_1558278165624.jpeg
FB_IMG_1558278169937.jpeg
Screenshot_20190520_085455_com.android.chrome.jpeg
Screenshot_20190520_085507_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry