reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Oj tak!!! Alw pierwszy raz mam takiego maluszka z katarem.. Ma w wozku ta poduszke ktora osobiscie mnie wnerwia.. On zjezdza z niej.. Macie jakieś patenty na podwyzszenie dziecka ale takie zdrowe?

Zeby bylo smieszniej tez mam zatkany nos i boli mnie gardlo. Ta pogoda w kratke wykonczy
Oj zdrówka dla was ;*
Zobacz właśnie czy oparcie da się lekko podnieść, albo poduszka klin. A może ten motylek? Choć nie wiem czy przy noworodkach i niemowlaczkach można [emoji848]
My też z młodym wstaliśmy z katarem.
Skąd taki kocyk śliczny?
U mnie Majka niemalże od urodzenia co chwilę coś w nosie. Z tym że u nas najprawdopodobniej alergia jak i przy Aleksie. Czekam na termin u alergologa bo testy z krwi chce jej zrobić
A to nie jest tak, że testy alergiczne robi się po ukończeniu 3 roku życia dziecka? Wtedy wynik nie wychodzi zakłamany i najbardziej miarodajny?

reklama
Są nowe wytyczne. Testy można robić od 6 miesiąca życia. A jeśli Ci chodzi o skórne to kiedyś tam było że nibt od 4 roku życia. Mojemu Aleksowi na skórze nic nie wyszło, a alergia jest. Ale on ma alergie na tle oddechowym i na skórze miało mu prawo nie wyjść. Nigdy nie masz pewności. Dorosłenu też może nie wyjść.
Oj zdrówka dla was ;*
Zobacz właśnie czy oparcie da się lekko podnieść, albo poduszka klin. A może ten motylek? Choć nie wiem czy przy noworodkach i niemowlaczkach można [emoji848]
My też z młodym wstaliśmy z katarem.A to nie jest tak, że testy alergiczne robi się po ukończeniu 3 roku życia dziecka? Wtedy wynik nie wychodzi zakłamany i najbardziej miarodajny?

Są nowe wytyczne. Testy można robić od 6 miesiąca życia. A jeśli Ci chodzi o skórne to kiedyś tam było że nibt od 4 roku życia. Mojemu Aleksowi na skórze nic nie wyszło, a alergia jest. Ale on ma alergie na tle oddechowym i na skórze miało mu prawo nie wyjść. Nigdy nie masz pewności. Dorosłenu też może nie wyjść.
No coś mi się kiedyś obiło o uszy [emoji12]
Chyba też muszę się wybrać z Hubim bo często gęsto ma coś w nosie, mało bo mało ale wydmuchać musi bo mu to przeszkadza. I też tak pomyślałam że to może być na tle alergicznym, bo często przez cały rok ma tak. Na szczęście nie przechodzi to w nic innego.
Ajj jak mi młoda skacze po pęcherzu [emoji85] aż kuloski czuję heh

Hahaha ja się nie mogę doczekać sierpnia i starań. Mam nadzieję że znów uda się mieć liocowego łobuza, a tfu łobuziare z[emoji23][emoji12]
No coś mi się kiedyś obiło o uszy [emoji12]
Chyba też muszę się wybrać z Hubim bo często gęsto ma coś w nosie, mało bo mało ale wydmuchać musi bo mu to przeszkadza. I też tak pomyślałam że to może być na tle alergicznym, bo często przez cały rok ma tak. Na szczęście nie przechodzi to w nic innego.
Ajj jak mi młoda skacze po pęcherzu [emoji85] aż kuloski czuję heh

Takie cuda Majusi przyjdą :D jak trzecie nie będzie dziewczynka to mnie mąż z domu wywali [emoji12][emoji23]
Tyle ciuchów mam że tylko po Mai to się tego za grosze nie sprzeda [emoji23][emoji12] bo szkoda. A już po dwóch lalach to co innego, [emoji23]
received_445250019353394.jpeg
FB_IMG_1558278165624.jpeg
FB_IMG_1558278169937.jpeg
Screenshot_20190520_085455_com.android.chrome.jpeg
Screenshot_20190520_085507_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry