reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Denerwuję się tylko trochę bo wiem że nadciśnienie jest groźne ale z córką skończyło się dobrze więc teraz też wierzę, że tak będzie. Mam zwiększyć dawki leków i gdybym poczuła się gorzej albo coś z ruchami było nie tak to kierunek izba przyjęć. Za tydzień pierwsze ktg

reklama
Nie było mnie chwilę :)
Musze nadrobić :) u nas Maja juz 9.5 miesiąca.
3 ząbki :) świadome tata :) jak coś chce to pokazuje paluszkiem :)
Raczkuje, siada z raczkow, dzisiaj wstała na nóżki w łóżeczku :)
I ogólnie dziecko anioł [emoji7]
My z kolei po przeprowadzce . Przeprowadziliśmy się na wieś na domu :) i niedługo wracamy do starań :)
Dzisiaj byłam u lekarza, blizna gruba, ale cysta na jajniku (mam leki) i mięśniak się niewielki zrobił. Czekamy na wyniki badań, suplementować lekarz mi się kazał :)
IMG_20190426_094141_619.jpeg

Nie było mnie chwilę :)
Musze nadrobić :) u nas Maja juz 9.5 miesiąca.
3 ząbki :) świadome tata :) jak coś chce to pokazuje paluszkiem :)
Raczkuje, siada z raczkow, dzisiaj wstała na nóżki w łóżeczku :)
I ogólnie dziecko anioł [emoji7]
My z kolei po przeprowadzce . Przeprowadziliśmy się na wieś na domu :) i niedługo wracamy do starań :)
Dzisiaj byłam u lekarza, blizna gruba, ale cysta na jajniku (mam leki) i mięśniak się niewielki zrobił. Czekamy na wyniki badań, suplementować lekarz mi się kazał :) Zobacz załącznik 970009
Ale ona już duża [emoji7]
Ja po dzisiejszej wizycie melduje, że Tosia jest Tosią na bank. Wazy 611g :)
Wyniki piękne. Szyjka długa, zamknięta - byle tak dalej do sierpnia szło.
Super że wszystko dobrze [emoji8][emoji8]

@KatiNails jejciu jaka już Maja duża i jaka silna skoro już na nózki wstaje. Jeszcze chwilka i pójdzie sama :)

@rilla38 dobrze że masz już 35tc. Kontroluj codziennie te ciśnienie i w razie W szybko do szpitala. Mam nadzieję że będzie dobrze i maluszek jeszcze przynajmniej z dwa tyg posiedzi w brzuszku :*

@martoosia04 no i super że Tosia pozostała Tosią ;D

Janek 15 maja konczy 3 miesiace !
Już obraca sie z brzuszka na plecy tylko czy to nie za szybko ? Też się martwie...
Maliina jak tam ?
Liczba jak u Was ?

Moja tez sie tak obraca jak sie jej uda, ma 5 tygodni.
Byliśmy dzisiaj u neonatologa, bo przepuklina i glowa sie zaczela odksztalcac. Trafilismy na wredne babsko, olala nas i wymyslila nowy problem z biodrami, zaznaczajac jak moglam nie byc u ortopedy tak jak lekarze zalecaja 2 tyg po urodzeniu. Polozna i pediatra mowili, ze w 5 tygodniu, zrobila ze mnie wariatka jakiegos zwyrola. Nie chciala zrobic usg ciemiaczka, bo po co jak na oko nic nie widzi. Później dziecko puscilo baka to skrzywila sie i mowi ale śmierdzi okropnie matko czym ja pani karmi.... No mowie Ci co sie z tymi ludzmi dzieje.
Jutro mam wizyte u ortopedy to zobaczymy co powie specjalista.

Ale czas leci u Was juz 3 miesiac :)

Liczba matko co za kobieta !!
Niektorzy ludzie nie maja wcsobie za grosz taktu. Jw sie stresuje bo corke musiwlismy rehabilitowac. Miala asymetrie. I teraz jak glypia sie doszukuje

reklama
Moja tez sie tak obraca jak sie jej uda, ma 5 tygodni.
Byliśmy dzisiaj u neonatologa, bo przepuklina i glowa sie zaczela odksztalcac. Trafilismy na wredne babsko, olala nas i wymyslila nowy problem z biodrami, zaznaczajac jak moglam nie byc u ortopedy tak jak lekarze zalecaja 2 tyg po urodzeniu. Polozna i pediatra mowili, ze w 5 tygodniu, zrobila ze mnie wariatka jakiegos zwyrola. Nie chciala zrobic usg ciemiaczka, bo po co jak na oko nic nie widzi. Później dziecko puscilo baka to skrzywila sie i mowi ale śmierdzi okropnie matko czym ja pani karmi.... No mowie Ci co sie z tymi ludzmi dzieje.
Jutro mam wizyte u ortopedy to zobaczymy co powie specjalista.

Ale czas leci u Was juz 3 miesiac :)
Nie przejmuj się, niektórzy lekarze to buraki z przerośniętym ego, lubia odreagowywać na ludziach swoje humorki. Też mamy problem z główką i asymetria, mała woli prawą stronę i jest ciągła walka, w ogóle nie lubi leżenia na brzuszku, dziś przyjdzie do nas fizjoterapeuta to ja obejrzy, do neurologa mamy iść po skończonym 3 miesiącu - ponoć takie odkształcenie samo może zniknąć. Pierwsze słyszę o 2 tygodniach na bioderka - nam powiedzieli 2 miesiące i byliśmy koło 4-5 tygodnia, lekarka mówiła że fajnie, że tak szybko przyszliśmy.

Do góry