reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny będzie dobrze. Mój miał 4 lata i 8 dni jak Majka się urodziła. Też lubi być w centrum uwagi, też się bałam. Niepotrzebnie. Ta miłość między nimi jest nie do opisania!
IMG_20181229_083038_397.jpeg

reklama
Oczywiscie, ze mialam ochote jej powiedziec co mysle. Ale po pierwsze tak mnie przestraszyla, ze moje dziecko jest jakies pokrzywione ze az mnie zamurowalo, a po drugie to sa uroki mieszkania w malym miescie. Zawsze moze byc tak, ze trafie tam znowu, oni sie wszyscy znaja i juz slyszalam jak wymieniaja sobie informacje o pacjentkach. Ktora jest 'konfliktowa'. Nie chce zeby jeden opierdol odbil sie pozniej na moim dziecku.
Dzisiaj ide do specjalisty to powie co sie dzieje. Moj dzidzius taki grzeczny ostatnio, je, spi. W nocy malz do niej wstaje o 3. Wiec ja spie od 11 do 7/8 rano :D
Mam wrazenie, ze po zmianie mleka i po debrida.t jest lepiej. Tylko kupska smierdza okrutnie i sa rzadkie i zielono brazowe. Ale jej nie boli wiec narazie sie tym nie martwie.
Wychodza jej tez male krostki na twarzy nie wiem od czego

Co sądzicie kochane? Przejmuje się tymi erytrocytami w moczu i leukocytami. Jutro wizyta. Morfologia wyszła super.
IMG_20190508_134046.jpeg

Jak dla mnie ok. Ja wyługowane w moczu zawsze od dziecka mam. I nigdy nikt z tym nic nie robił. Bakterie nieliczne to też w normie. Wystarczy się nie podmyc zaraz przed pobraniem próbki i bakterie będziesz miała w próbce.
Co sądzicie kochane? Przejmuje się tymi erytrocytami w moczu i leukocytami. Jutro wizyta. Morfologia wyszła super.Zobacz załącznik 970243

Liczba napisz co ci lekarz powiedział.

Mała Mi też napisz jak po wizycie. Pewnie lekarz poruszy temat Aminopunkcji bo muszą powiedzieć pacjentkom o tym

reklama
Do góry