reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny będzie dobrze. Mój miał 4 lata i 8 dni jak Majka się urodziła. Też lubi być w centrum uwagi, też się bałam. Niepotrzebnie. Ta miłość między nimi jest nie do opisania!
IMG_20181229_083038_397.jpeg

reklama
Oczywiscie, ze mialam ochote jej powiedziec co mysle. Ale po pierwsze tak mnie przestraszyla, ze moje dziecko jest jakies pokrzywione ze az mnie zamurowalo, a po drugie to sa uroki mieszkania w malym miescie. Zawsze moze byc tak, ze trafie tam znowu, oni sie wszyscy znaja i juz slyszalam jak wymieniaja sobie informacje o pacjentkach. Ktora jest 'konfliktowa'. Nie chce zeby jeden opierdol odbil sie pozniej na moim dziecku.
Dzisiaj ide do specjalisty to powie co sie dzieje. Moj dzidzius taki grzeczny ostatnio, je, spi. W nocy malz do niej wstaje o 3. Wiec ja spie od 11 do 7/8 rano :D
Mam wrazenie, ze po zmianie mleka i po debrida.t jest lepiej. Tylko kupska smierdza okrutnie i sa rzadkie i zielono brazowe. Ale jej nie boli wiec narazie sie tym nie martwie.
Wychodza jej tez male krostki na twarzy nie wiem od czego

Co sądzicie kochane? Przejmuje się tymi erytrocytami w moczu i leukocytami. Jutro wizyta. Morfologia wyszła super.
IMG_20190508_134046.jpeg

Jak dla mnie ok. Ja wyługowane w moczu zawsze od dziecka mam. I nigdy nikt z tym nic nie robił. Bakterie nieliczne to też w normie. Wystarczy się nie podmyc zaraz przed pobraniem próbki i bakterie będziesz miała w próbce.
Co sądzicie kochane? Przejmuje się tymi erytrocytami w moczu i leukocytami. Jutro wizyta. Morfologia wyszła super.Zobacz załącznik 970243

Liczba napisz co ci lekarz powiedział.

Mała Mi też napisz jak po wizycie. Pewnie lekarz poruszy temat Aminopunkcji bo muszą powiedzieć pacjentkom o tym

reklama
Do góry