reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Denerwuję się tylko trochę bo wiem że nadciśnienie jest groźne ale z córką skończyło się dobrze więc teraz też wierzę, że tak będzie. Mam zwiększyć dawki leków i gdybym poczuła się gorzej albo coś z ruchami było nie tak to kierunek izba przyjęć. Za tydzień pierwsze ktg

reklama
Nie było mnie chwilę :)
Musze nadrobić :) u nas Maja juz 9.5 miesiąca.
3 ząbki :) świadome tata :) jak coś chce to pokazuje paluszkiem :)
Raczkuje, siada z raczkow, dzisiaj wstała na nóżki w łóżeczku :)
I ogólnie dziecko anioł [emoji7]
My z kolei po przeprowadzce . Przeprowadziliśmy się na wieś na domu :) i niedługo wracamy do starań :)
Dzisiaj byłam u lekarza, blizna gruba, ale cysta na jajniku (mam leki) i mięśniak się niewielki zrobił. Czekamy na wyniki badań, suplementować lekarz mi się kazał :)
IMG_20190426_094141_619.jpeg

Nie było mnie chwilę :)
Musze nadrobić :) u nas Maja juz 9.5 miesiąca.
3 ząbki :) świadome tata :) jak coś chce to pokazuje paluszkiem :)
Raczkuje, siada z raczkow, dzisiaj wstała na nóżki w łóżeczku :)
I ogólnie dziecko anioł [emoji7]
My z kolei po przeprowadzce . Przeprowadziliśmy się na wieś na domu :) i niedługo wracamy do starań :)
Dzisiaj byłam u lekarza, blizna gruba, ale cysta na jajniku (mam leki) i mięśniak się niewielki zrobił. Czekamy na wyniki badań, suplementować lekarz mi się kazał :) Zobacz załącznik 970009
Ale ona już duża [emoji7]
Ja po dzisiejszej wizycie melduje, że Tosia jest Tosią na bank. Wazy 611g :)
Wyniki piękne. Szyjka długa, zamknięta - byle tak dalej do sierpnia szło.
Super że wszystko dobrze [emoji8][emoji8]

@KatiNails jejciu jaka już Maja duża i jaka silna skoro już na nózki wstaje. Jeszcze chwilka i pójdzie sama :)

@rilla38 dobrze że masz już 35tc. Kontroluj codziennie te ciśnienie i w razie W szybko do szpitala. Mam nadzieję że będzie dobrze i maluszek jeszcze przynajmniej z dwa tyg posiedzi w brzuszku :*

@martoosia04 no i super że Tosia pozostała Tosią ;D

Janek 15 maja konczy 3 miesiace !
Już obraca sie z brzuszka na plecy tylko czy to nie za szybko ? Też się martwie...
Maliina jak tam ?
Liczba jak u Was ?

Moja tez sie tak obraca jak sie jej uda, ma 5 tygodni.
Byliśmy dzisiaj u neonatologa, bo przepuklina i glowa sie zaczela odksztalcac. Trafilismy na wredne babsko, olala nas i wymyslila nowy problem z biodrami, zaznaczajac jak moglam nie byc u ortopedy tak jak lekarze zalecaja 2 tyg po urodzeniu. Polozna i pediatra mowili, ze w 5 tygodniu, zrobila ze mnie wariatka jakiegos zwyrola. Nie chciala zrobic usg ciemiaczka, bo po co jak na oko nic nie widzi. Później dziecko puscilo baka to skrzywila sie i mowi ale śmierdzi okropnie matko czym ja pani karmi.... No mowie Ci co sie z tymi ludzmi dzieje.
Jutro mam wizyte u ortopedy to zobaczymy co powie specjalista.

Ale czas leci u Was juz 3 miesiac :)

Liczba matko co za kobieta !!
Niektorzy ludzie nie maja wcsobie za grosz taktu. Jw sie stresuje bo corke musiwlismy rehabilitowac. Miala asymetrie. I teraz jak glypia sie doszukuje

reklama
Moja tez sie tak obraca jak sie jej uda, ma 5 tygodni.
Byliśmy dzisiaj u neonatologa, bo przepuklina i glowa sie zaczela odksztalcac. Trafilismy na wredne babsko, olala nas i wymyslila nowy problem z biodrami, zaznaczajac jak moglam nie byc u ortopedy tak jak lekarze zalecaja 2 tyg po urodzeniu. Polozna i pediatra mowili, ze w 5 tygodniu, zrobila ze mnie wariatka jakiegos zwyrola. Nie chciala zrobic usg ciemiaczka, bo po co jak na oko nic nie widzi. Później dziecko puscilo baka to skrzywila sie i mowi ale śmierdzi okropnie matko czym ja pani karmi.... No mowie Ci co sie z tymi ludzmi dzieje.
Jutro mam wizyte u ortopedy to zobaczymy co powie specjalista.

Ale czas leci u Was juz 3 miesiac :)
Nie przejmuj się, niektórzy lekarze to buraki z przerośniętym ego, lubia odreagowywać na ludziach swoje humorki. Też mamy problem z główką i asymetria, mała woli prawą stronę i jest ciągła walka, w ogóle nie lubi leżenia na brzuszku, dziś przyjdzie do nas fizjoterapeuta to ja obejrzy, do neurologa mamy iść po skończonym 3 miesiącu - ponoć takie odkształcenie samo może zniknąć. Pierwsze słyszę o 2 tygodniach na bioderka - nam powiedzieli 2 miesiące i byliśmy koło 4-5 tygodnia, lekarka mówiła że fajnie, że tak szybko przyszliśmy.

Do góry