reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

W zyciu nie byłam z chłopcami po skończonych 2 tyg na badaniach bioder! Nie daj sobie wmówić ze to źle ze ty nie poszłaś! Jakas pojeb...a ta lekarka!!!! Ja bym nie wytrzymała i wyszła. Ale ja z tych co to wykrzyczą swoje żale od razu.

reklama
Janek 15 maja konczy 3 miesiace !
Już obraca sie z brzuszka na plecy tylko czy to nie za szybko ? Też się martwie...
Maliina jak tam ?
Liczba jak u Was ?
U nas w sumie nie jest zle. Cyc i cyc. Milion kup na dzien. Dupka odparzona ale nie wiem juz czy to kwestia kupy czy jednak pampersow. Na bieżąco go przebieram bidulka malego.
W nocy mamy 2 karmienia. Spacerujemy duzo na dworze wtedy ladnie sobie spi ale jest juz lzej bo i w domu potrafi pospac w swoim lozeczku wiec mam czas isc do wc.

U nas bioderka sa 18 czerwca dokladnie 7tyg maly bedzie mial.

U mnie i przy jednym i drugim odparzona kupa była przez alergie. Kwaśne kupy bardzo wtedy są
U nas w sumie nie jest zle. Cyc i cyc. Milion kup na dzien. Dupka odparzona ale nie wiem juz czy to kwestia kupy czy jednak pampersow. Na bieżąco go przebieram bidulka malego.
W nocy mamy 2 karmienia. Spacerujemy duzo na dworze wtedy ladnie sobie spi ale jest juz lzej bo i w domu potrafi pospac w swoim lozeczku wiec mam czas isc do wc.

Moja tez sie tak obraca jak sie jej uda, ma 5 tygodni.
Byliśmy dzisiaj u neonatologa, bo przepuklina i glowa sie zaczela odksztalcac. Trafilismy na wredne babsko, olala nas i wymyslila nowy problem z biodrami, zaznaczajac jak moglam nie byc u ortopedy tak jak lekarze zalecaja 2 tyg po urodzeniu. Polozna i pediatra mowili, ze w 5 tygodniu, zrobila ze mnie wariatka jakiegos zwyrola. Nie chciala zrobic usg ciemiaczka, bo po co jak na oko nic nie widzi. Później dziecko puscilo baka to skrzywila sie i mowi ale śmierdzi okropnie matko czym ja pani karmi.... No mowie Ci co sie z tymi ludzmi dzieje.
Jutro mam wizyte u ortopedy to zobaczymy co powie specjalista.

Ale czas leci u Was juz 3 miesiac :)
Trzeba było pańci powiedzieć że.przed wyjściem dałaś małej schabowego z kapuchą zasmażańą, wie pani swojska babka rośnie z córy. [emoji36] Głupie babsko. My na bioderkach też byliśmy ok 6tyg.

Moja tez sie tak obraca jak sie jej uda, ma 5 tygodni.
Byliśmy dzisiaj u neonatologa, bo przepuklina i glowa sie zaczela odksztalcac. Trafilismy na wredne babsko, olala nas i wymyslila nowy problem z biodrami, zaznaczajac jak moglam nie byc u ortopedy tak jak lekarze zalecaja 2 tyg po urodzeniu. Polozna i pediatra mowili, ze w 5 tygodniu, zrobila ze mnie wariatka jakiegos zwyrola. Nie chciala zrobic usg ciemiaczka, bo po co jak na oko nic nie widzi. Później dziecko puscilo baka to skrzywila sie i mowi ale śmierdzi okropnie matko czym ja pani karmi.... No mowie Ci co sie z tymi ludzmi dzieje.
Jutro mam wizyte u ortopedy to zobaczymy co powie specjalista.

Ale czas leci u Was juz 3 miesiac :)
Co za baba wredna [emoji36]

Kurde a ja z młodym na żadnych badaniach bioder nie byłam... Nikt mi o tym ani w szpitalu, ani położna ani pediatra nie mówił... [emoji849]

A dziś mój młody ma urodzinki - już 5te [emoji7] czas leci niesamowicie [emoji7][emoji41]

Co za baba wredna [emoji36]

Kurde a ja z młodym na żadnych badaniach bioder nie byłam... Nikt mi o tym ani w szpitalu, ani położna ani pediatra nie mówił... [emoji849]

A dziś mój młody ma urodzinki - już 5te [emoji7] czas leci niesamowicie [emoji7][emoji41]

Nikt ci nie mówił? Wow! Mi chyba mówili w szpitalu, a na pewno jest na wypisie i pediatra też przypominała.

Wszystkiego najlepszego dla synusia :*

Kamila wszystkiego najlepszego dla synka [emoji8][emoji512]
A jak tam reaguje na wieść że za chwilę będzie miał siostrzyczkę?
Mój ma 6lat ale troszkę tego się boję. W końcu już cała uwaga nie będzie skupiają tylko na nim, a mój Hubert lubi być w centrum wydarzeń [emoji23]

Nikt ci nie mówił? Wow! Mi chyba mówili w szpitalu, a na pewno jest na wypisie i pediatra też przypominała.

Wszystkiego najlepszego dla synusia :*
No to ciekawe bo ja takich zaleceń nie dostałam [emoji849]
Myśmy mieli jedynie skierowanie do kardio ze względu na szmery nad serduszkiem [emoji849]

Dziękujemy [emoji8][emoji8]

reklama
Kamila wszystkiego najlepszego dla synka [emoji8][emoji512]
A jak tam reaguje na wieść że za chwilę będzie miał siostrzyczkę?
Mój ma 6lat ale troszkę tego się boję. W końcu już cała uwaga nie będzie skupiają tylko na nim, a mój Hubert lubi być w centrum wydarzeń [emoji23]
Oj to tak jak mój [emoji85]
Póki co mówi że będzie mi pomagał usypiac dzidziusia, że będzie jej śpiewać itd [emoji6]a jak będzie jak już rzeczywiście młoda się pojawi no to nie wiem, zobaczymy [emoji85] oby było dobrze bo inaczej nie wiem jak ogarnę taka dwójkę [emoji85]

Dziękujemy [emoji8]

PS. Twój synek ma śliczne imię [emoji7] było na mojej liście jeśli teraz byłby też chłopak [emoji6]

Do góry