reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

W zyciu nie byłam z chłopcami po skończonych 2 tyg na badaniach bioder! Nie daj sobie wmówić ze to źle ze ty nie poszłaś! Jakas pojeb...a ta lekarka!!!! Ja bym nie wytrzymała i wyszła. Ale ja z tych co to wykrzyczą swoje żale od razu.

reklama
Janek 15 maja konczy 3 miesiace !
Już obraca sie z brzuszka na plecy tylko czy to nie za szybko ? Też się martwie...
Maliina jak tam ?
Liczba jak u Was ?
U nas w sumie nie jest zle. Cyc i cyc. Milion kup na dzien. Dupka odparzona ale nie wiem juz czy to kwestia kupy czy jednak pampersow. Na bieżąco go przebieram bidulka malego.
W nocy mamy 2 karmienia. Spacerujemy duzo na dworze wtedy ladnie sobie spi ale jest juz lzej bo i w domu potrafi pospac w swoim lozeczku wiec mam czas isc do wc.

U nas bioderka sa 18 czerwca dokladnie 7tyg maly bedzie mial.

U mnie i przy jednym i drugim odparzona kupa była przez alergie. Kwaśne kupy bardzo wtedy są
U nas w sumie nie jest zle. Cyc i cyc. Milion kup na dzien. Dupka odparzona ale nie wiem juz czy to kwestia kupy czy jednak pampersow. Na bieżąco go przebieram bidulka malego.
W nocy mamy 2 karmienia. Spacerujemy duzo na dworze wtedy ladnie sobie spi ale jest juz lzej bo i w domu potrafi pospac w swoim lozeczku wiec mam czas isc do wc.

Moja tez sie tak obraca jak sie jej uda, ma 5 tygodni.
Byliśmy dzisiaj u neonatologa, bo przepuklina i glowa sie zaczela odksztalcac. Trafilismy na wredne babsko, olala nas i wymyslila nowy problem z biodrami, zaznaczajac jak moglam nie byc u ortopedy tak jak lekarze zalecaja 2 tyg po urodzeniu. Polozna i pediatra mowili, ze w 5 tygodniu, zrobila ze mnie wariatka jakiegos zwyrola. Nie chciala zrobic usg ciemiaczka, bo po co jak na oko nic nie widzi. Później dziecko puscilo baka to skrzywila sie i mowi ale śmierdzi okropnie matko czym ja pani karmi.... No mowie Ci co sie z tymi ludzmi dzieje.
Jutro mam wizyte u ortopedy to zobaczymy co powie specjalista.

Ale czas leci u Was juz 3 miesiac :)
Trzeba było pańci powiedzieć że.przed wyjściem dałaś małej schabowego z kapuchą zasmażańą, wie pani swojska babka rośnie z córy. [emoji36] Głupie babsko. My na bioderkach też byliśmy ok 6tyg.

Moja tez sie tak obraca jak sie jej uda, ma 5 tygodni.
Byliśmy dzisiaj u neonatologa, bo przepuklina i glowa sie zaczela odksztalcac. Trafilismy na wredne babsko, olala nas i wymyslila nowy problem z biodrami, zaznaczajac jak moglam nie byc u ortopedy tak jak lekarze zalecaja 2 tyg po urodzeniu. Polozna i pediatra mowili, ze w 5 tygodniu, zrobila ze mnie wariatka jakiegos zwyrola. Nie chciala zrobic usg ciemiaczka, bo po co jak na oko nic nie widzi. Później dziecko puscilo baka to skrzywila sie i mowi ale śmierdzi okropnie matko czym ja pani karmi.... No mowie Ci co sie z tymi ludzmi dzieje.
Jutro mam wizyte u ortopedy to zobaczymy co powie specjalista.

Ale czas leci u Was juz 3 miesiac :)
Co za baba wredna [emoji36]

Kurde a ja z młodym na żadnych badaniach bioder nie byłam... Nikt mi o tym ani w szpitalu, ani położna ani pediatra nie mówił... [emoji849]

A dziś mój młody ma urodzinki - już 5te [emoji7] czas leci niesamowicie [emoji7][emoji41]

Co za baba wredna [emoji36]

Kurde a ja z młodym na żadnych badaniach bioder nie byłam... Nikt mi o tym ani w szpitalu, ani położna ani pediatra nie mówił... [emoji849]

A dziś mój młody ma urodzinki - już 5te [emoji7] czas leci niesamowicie [emoji7][emoji41]

Nikt ci nie mówił? Wow! Mi chyba mówili w szpitalu, a na pewno jest na wypisie i pediatra też przypominała.

Wszystkiego najlepszego dla synusia :*

Kamila wszystkiego najlepszego dla synka [emoji8][emoji512]
A jak tam reaguje na wieść że za chwilę będzie miał siostrzyczkę?
Mój ma 6lat ale troszkę tego się boję. W końcu już cała uwaga nie będzie skupiają tylko na nim, a mój Hubert lubi być w centrum wydarzeń [emoji23]

Nikt ci nie mówił? Wow! Mi chyba mówili w szpitalu, a na pewno jest na wypisie i pediatra też przypominała.

Wszystkiego najlepszego dla synusia :*
No to ciekawe bo ja takich zaleceń nie dostałam [emoji849]
Myśmy mieli jedynie skierowanie do kardio ze względu na szmery nad serduszkiem [emoji849]

Dziękujemy [emoji8][emoji8]

reklama
Kamila wszystkiego najlepszego dla synka [emoji8][emoji512]
A jak tam reaguje na wieść że za chwilę będzie miał siostrzyczkę?
Mój ma 6lat ale troszkę tego się boję. W końcu już cała uwaga nie będzie skupiają tylko na nim, a mój Hubert lubi być w centrum wydarzeń [emoji23]
Oj to tak jak mój [emoji85]
Póki co mówi że będzie mi pomagał usypiac dzidziusia, że będzie jej śpiewać itd [emoji6]a jak będzie jak już rzeczywiście młoda się pojawi no to nie wiem, zobaczymy [emoji85] oby było dobrze bo inaczej nie wiem jak ogarnę taka dwójkę [emoji85]

Dziękujemy [emoji8]

PS. Twój synek ma śliczne imię [emoji7] było na mojej liście jeśli teraz byłby też chłopak [emoji6]

Do góry