reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mój nie trzymał w ogóle temperatury na początku i bardzo szybko się wychładzał, więc był ubrany w body z krótkim i pajac, skarpetki + owiniety kocykiem, zapakowany w rożek i jeszcze nakryty kocykiem...
Teraz w domu owijamy kocykiem i pod kołderką z la millou. Takie mini maleństwo raczej nie naciągnie koca ani kołdry na siebie.Dzięki :) trochę jest mi przykro z powodu tego karmienia, ale nie zamierzam się zadręczać tym, że karmię moje dziecko :D w końcu coś zjeść musi bo mi go zabiorą ;)
Z karmieniem też miałam podobnie przeżywałam brak pokarmu strasznie, wydawało mi się oczywiste że będę karmić piersią. doradczyni laktacyjna, herbatki cuda wianki a pokarmu tyle co kot napłakał i karmiłam mieszanie ze 3 miesiące. Dziecko nie chorujace prawie wcale. Ciekawe jak tym razem. Butelki już zakupiłam żeby się nie stresować i ********** bo trochę poprawiał mi laktację ale tylko trochę

reklama
Hehe dokładnie. mój też wychowany na mm. I w przeciągu swoich 6lat może z trzy-cztery razy był chory gdzie antybiotyk był potrzebny więc sztuczne nie takie źle. Moja koleżanka dwójkę karmiła piersią i jon stop po lekarzach chodzi bo co chwilę coś łapią.

Jej ale malutka szaleje, aż mi się brzuch trzęsie [emoji7]

Dziewczyny brslyscie może prenatalne duo? Miałyście po tych tabletkach zaparcia?
Tak biorę ciągle ten preparat i dopóki organizm nie zaczął wykorzystywać żelaza miałam tragedie, pomagały suszone śliwki i kawa na czczo wiem słabe w ciąży pić kawę na czczo, ale nie mogłam sobie dać rady i próbowałam wszystkiego, teraz tak od 20-24 tc mogę korzystać z toalety normalnie bez żadnych większych problemów, ale pomimo, że tam jest dużo żelaza to i tak hemoglobina spada, mam w normie, ale zdecydowanie niżej niż na początku

Tak biorę ciągle ten preparat i dopóki organizm nie zaczął wykorzystywać żelaza miałam tragedie, pomagały suszone śliwki i kawa na czczo wiem słabe w ciąży pić kawę na czczo, ale nie mogłam sobie dać rady i próbowałam wszystkiego, teraz tak od 20-24 tc mogę korzystać z toalety normalnie bez żadnych większych problemów, ale pomimo, że tam jest dużo żelaza to i tak hemoglobina spada, mam w normie, ale zdecydowanie niżej niż na początku
No niestety hemoglobina spada lekarz dołożył mi do pre duo jeszcze sorb i wtedy to dopiero zaparcia ale z czasem było lepiej a teraz sorb mi się skończył a to na receptę więc już nie biorę

Hej dziewczyny
Chuba mam głupie pytanie..
Dokładnie Tydzień temu na prenatalnych dzieć skakał, fikal, aż ciężko było cokolwiek uchwycić.
A dziś na badaniu u mojego gin, praktycznie zero ruchów. Przez cały czas badania (pół h) jakiś obrót i machniecie rączka.
Zapytałam o to ale jakoś tak jednoznacznej opowiedzi nie dostałam. Teraz dopiero zaczęłam się zastanawiać czy aby to normalne :-(
Dziś 13+1

Spało dziecko. Jak zaczelam jesc cos slodkiego przed samym badaniem to super sie ruszala. Jak zaczniesz czuc ruchy to juz będzie z gorki :)

Hej dziewczyny czy w ciąży mogę sobie zrobić jakas maseczkę z załączonych na zdjęciu? :)
1557166478323.jpeg

reklama
Hej dziewczyny
Chuba mam głupie pytanie..
Dokładnie Tydzień temu na prenatalnych dzieć skakał, fikal, aż ciężko było cokolwiek uchwycić.
A dziś na badaniu u mojego gin, praktycznie zero ruchów. Przez cały czas badania (pół h) jakiś obrót i machniecie rączka.
Zapytałam o to ale jakoś tak jednoznacznej opowiedzi nie dostałam. Teraz dopiero zaczęłam się zastanawiać czy aby to normalne :-(
Dziś 13+1
Moja na prenatalnych też mało co się ruszała [emoji6] spokojnie, poprostu śpiący dzień maluszek miał.

Do góry