Z karmieniem też miałam podobnie przeżywałam brak pokarmu strasznie, wydawało mi się oczywiste że będę karmić piersią. doradczyni laktacyjna, herbatki cuda wianki a pokarmu tyle co kot napłakał i karmiłam mieszanie ze 3 miesiące. Dziecko nie chorujace prawie wcale. Ciekawe jak tym razem. Butelki już zakupiłam żeby się nie stresować i ********** bo trochę poprawiał mi laktację ale tylko trochęMój nie trzymał w ogóle temperatury na początku i bardzo szybko się wychładzał, więc był ubrany w body z krótkim i pajac, skarpetki + owiniety kocykiem, zapakowany w rożek i jeszcze nakryty kocykiem...
Teraz w domu owijamy kocykiem i pod kołderką z la millou. Takie mini maleństwo raczej nie naciągnie koca ani kołdry na siebie.Dzięki trochę jest mi przykro z powodu tego karmienia, ale nie zamierzam się zadręczać tym, że karmię moje dziecko w końcu coś zjeść musi bo mi go zabiorą
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Tak biorę ciągle ten preparat i dopóki organizm nie zaczął wykorzystywać żelaza miałam tragedie, pomagały suszone śliwki i kawa na czczo wiem słabe w ciąży pić kawę na czczo, ale nie mogłam sobie dać rady i próbowałam wszystkiego, teraz tak od 20-24 tc mogę korzystać z toalety normalnie bez żadnych większych problemów, ale pomimo, że tam jest dużo żelaza to i tak hemoglobina spada, mam w normie, ale zdecydowanie niżej niż na początkuHehe dokładnie. mój też wychowany na mm. I w przeciągu swoich 6lat może z trzy-cztery razy był chory gdzie antybiotyk był potrzebny więc sztuczne nie takie źle. Moja koleżanka dwójkę karmiła piersią i jon stop po lekarzach chodzi bo co chwilę coś łapią.
Jej ale malutka szaleje, aż mi się brzuch trzęsie [emoji7]
Dziewczyny brslyscie może prenatalne duo? Miałyście po tych tabletkach zaparcia?
No niestety hemoglobina spada lekarz dołożył mi do pre duo jeszcze sorb i wtedy to dopiero zaparcia ale z czasem było lepiej a teraz sorb mi się skończył a to na receptę więc już nie bioręTak biorę ciągle ten preparat i dopóki organizm nie zaczął wykorzystywać żelaza miałam tragedie, pomagały suszone śliwki i kawa na czczo wiem słabe w ciąży pić kawę na czczo, ale nie mogłam sobie dać rady i próbowałam wszystkiego, teraz tak od 20-24 tc mogę korzystać z toalety normalnie bez żadnych większych problemów, ale pomimo, że tam jest dużo żelaza to i tak hemoglobina spada, mam w normie, ale zdecydowanie niżej niż na początku
Hej dziewczyny
Chuba mam głupie pytanie..
Dokładnie Tydzień temu na prenatalnych dzieć skakał, fikal, aż ciężko było cokolwiek uchwycić.
A dziś na badaniu u mojego gin, praktycznie zero ruchów. Przez cały czas badania (pół h) jakiś obrót i machniecie rączka.
Zapytałam o to ale jakoś tak jednoznacznej opowiedzi nie dostałam. Teraz dopiero zaczęłam się zastanawiać czy aby to normalne :-(
Dziś 13+1
Spało dziecko. Jak zaczelam jesc cos slodkiego przed samym badaniem to super sie ruszala. Jak zaczniesz czuc ruchy to juz będzie z gorki
Anolik
Ja sobie cały czas robię maseczki, a czemu miałabyś nie móc? [emoji6]Hej dziewczyny czy w ciąży mogę sobie zrobić jakas maseczkę z załączonych na zdjęciu? Zobacz załącznik 969589
MalaMi24
A naczytałam się na jakiejś stronie internetowej, że nie każde możnaJa sobie cały czas robię maseczki, a czemu miałabyś nie móc? [emoji6]
Anolik
Wiem, że z kwasami trzeba uważać, ale te ziajki są raczej łagodne[emoji6]A naczytałam się na jakiejś stronie internetowej, że nie każde można
reklama
Ann89
Moja na prenatalnych też mało co się ruszała [emoji6] spokojnie, poprostu śpiący dzień maluszek miał.Hej dziewczyny
Chuba mam głupie pytanie..
Dokładnie Tydzień temu na prenatalnych dzieć skakał, fikal, aż ciężko było cokolwiek uchwycić.
A dziś na badaniu u mojego gin, praktycznie zero ruchów. Przez cały czas badania (pół h) jakiś obrót i machniecie rączka.
Zapytałam o to ale jakoś tak jednoznacznej opowiedzi nie dostałam. Teraz dopiero zaczęłam się zastanawiać czy aby to normalne :-(
Dziś 13+1