reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ale mi te wątki przeskakuja na tel. Tutaj mialam pisac o ciąży, bo tak glowny temat powinien bym starania. Ale napisalam tam, no juz trudno bede sie pilnowac, żeby dziewczyny sie nie czuly tam zle.

Hej dziewczynki ja już dostaje szału. Cały czas leżę, milion myśli w głowie, ryczę a za chwilę znów zaczynam mieć nadzieję że jest ok. Masakra, takie zawieszenie. Nic się nie dzieje, raz, czy dwa razy na dzień jak się podcieram to takie brudzenie, tak to spokój. Wariuje już, nie wiem na co się nastawiać. Kolejna strata? Nie ogarniam o tak się boję;(
Jutro usg o 14 ....

Ann89 będę myślała o was i trzymała kciuki. Wierzę, że tym razem doczekasz porodu. [emoji8]

Martoosia ale wiesz, że te foteliki z klasy O dla najmłodszych też mają termin przydatności? Musisz poszukać info o waszym, powinno byc cos w infpstrukcji lub na stronie producenta. Albo można zadzwonić i zapytać o dany model. Ja nasz sprzedalam po dwójce dziec i bezkolizyjny bo miał już 4 lata w tym ponad 2 lata ciągłej jazdy. To że te fotele są wystawione na światło sloneczne, czy działają na nie siły zapietych pasów bezpieczeństwa ma wpływ na zużycie materiałów.

Ann89 będę myślała o was i trzymała kciuki. Wierzę, że tym razem doczekasz porodu. [emoji8]

Martoosia ale wiesz, że te foteliki z klasy O dla najmłodszych też mają termin przydatności? Musisz poszukać info o waszym, powinno byc cos w infpstrukcji lub na stronie producenta. Albo można zadzwonić i zapytać o dany model. Ja nasz sprzedalam po dwójce dziec i bezkolizyjny bo miał już 4 lata w tym ponad 2 lata ciągłej jazdy. To że te fotele są wystawione na światło sloneczne, czy działają na nie siły zapietych pasów bezpieczeństwa ma wpływ na zużycie materiałów.

Kochana, nasz fotelik nie był używany do jazdy samochodem, bo go nie mamy. Używaliśmy tylko do przewiezienia małego ze szpitala do domu i kilka razy wpinaliśmy fotelik w stelaż wózka. I tyle. A tak to nieużywany.
Teraz jest podobnie. Nie mamy samochodu wiec go używać nie bedziemy.

reklama
Znalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177] Dosłownie idealnie pasujące usg mam pod te teorie [emoji23]

Ciężarne, sprawdza/sprawdziło się u Was?
Zobacz załącznik 933526
Martusia, dolacz sobie di tej grupy na fb.tam dziewczyny wg zdjecia z usg pisza jaka płeć. Kiedys ci o tym wspominałam.
One sie na tym niby baardzo znaja... Tylko uprzedzam, u mnie sie nie potwierdziło ;)
Screenshot_20190115-140728.jpg

Do góry