reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A pokażesz tu to zdjęcie jeszcze raz?
To nasze:
IMG_3172.JPG

A to niby to „fachowe”
IMG_3176.JPG

Ja nie bardzo wiem jak poszukać na swoim te niby kosmówkę. Bo to ponoć to ma znaczenie.

reklama
Wyrok brzmi: chłopiec [emoji170]
Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.
Pamiętaj: u mnie sie nie sprawdziło :* tez mowily, zw chłopiec ;)
Rozumiem [emoji6]Ja bym nie przywiązywala do tego wagi. Juz do oceny nuba bardziej, ale do tego masz jeszcze kilka tygodni. W tym czasie musisz wierzyć w swoją corecz3 i nie zwariować [emoji8]
Dokladnie. Ja tam zdjęcie wyslalam bardziej dla zabawy ;)

Zaraz znajde.mojez 6 tyg i wam pokaże

Pamiętaj: u mnie sie nie sprawdziło :* tez mowily, zw chłopiec ;)Dokladnie. Ja tam zdjęcie wyslalam bardziej dla zabawy ;)

Zaraz znajde.mojez 6 tyg i wam pokaże

Właśnie widziałam, że czasem piszą chłopiec a wychodzi jednak dziewczynka. Z nuba to i ja niektóre foty potrafię ocenić i niewiele się mylę.

Wiem, że to zabawa ;) ale gdzieś tam faktycznie boję się trzeciego syna [emoji23]

Martoosia04 wstawisz nam zdj z 1 prenatalnych i ocenimy Ci po wyrostku. Ja w koncu zjarzylam jak to oceniac.. Moze sie myle ale narazie komu nie powiem sie sprawdza:) moje tez sie sprawdzilo :)

Tak, poczekajmy na prenatalne z oceną bo tam to już jest większe prawdopodobieństwo trafienia. Choć i tam zdarza się błąd.

reklama
Do góry