reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Nie wiedzialam, ze foteliki maja termin przydatnosci !
Gondole lepiej kupic uzywana bo to na kilka miesiecy i dopiero w spacerówke zainwestować

Odebralam wlasnie. Jakie to jest malenkie :)
IMG_20190115_154936.jpg
Jejku juz chcialabym utulic tego malego czlowieczka :)

Mallina cudowne ! Ja czekam na ostatnie zamówienie z h&m. Oglądam te rzeczy i one są takie malusie czy będę potrafić wziać takie malutkie cialko...
Kupilam pieluchy bambini na początek ciekawe czy się sprawdzą. Z córką używaliśmy tylko pampersów

Kochana, nasz fotelik nie był używany do jazdy samochodem, bo go nie mamy. Używaliśmy tylko do przewiezienia małego ze szpitala do domu i kilka razy wpinaliśmy fotelik w stelaż wózka. I tyle. A tak to nieużywany.
Teraz jest podobnie. Nie mamy samochodu wiec go używać nie bedziemy.
Rozumiem [emoji6]
Wyrok brzmi: chłopiec [emoji170]
Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.
Ja bym nie przywiązywala do tego wagi. Juz do oceny nuba bardziej, ale do tego masz jeszcze kilka tygodni. W tym czasie musisz wierzyć w swoją corecz3 i nie zwariować [emoji8]

Mallina cudowne ! Ja czekam na ostatnie zamówienie z h&m. Oglądam te rzeczy i one są takie malusie czy będę potrafić wziać takie malutkie cialko...
Kupilam pieluchy bambini na początek ciekawe czy się sprawdzą. Z córką używaliśmy tylko pampersów
Masz już córkę, a tego się nie zapomina. Przychodzi samo naturalnie [emoji846]

Rozumiem [emoji6]Ja bym nie przywiązywala do tego wagi. Juz do oceny nuba bardziej, ale do tego masz jeszcze kilka tygodni. W tym czasie musisz wierzyć w swoją corecz3 i nie zwariować [emoji8]

Postaram się w nią wierzyć, ale po takiej ocenie i samych ocenach „boy” nagle nadzieja ucieka [emoji24]

reklama
Do góry