reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Oj leci czas:) za miesiac mam usg 3 trymestru i ostatnią prostą szok.
A wizyta juz we wtorek jestem ciekawa ile wazy klusek.

Daga a co tam u ciebie jak maleńka?
Ogólnie ok, ale jest nieodkładalna...
Tak, wybrane - Dagmara Antonina- ale poki co tym razem lekarz nie byl pewny czy rzeczywiście dziewczynka więc czekam do polowkowych wlasnie 23 [emoji854]
Dagmara- piękne imie [emoji23][emoji173]️[emoji173]️
Stawiam [emoji512] za skończony 7tc!
Super wieści! :*
Oj leci czas:) za miesiac mam usg 3 trymestru i ostatnią prostą szok.
A wizyta juz we wtorek jestem ciekawa ile wazy klusek.
Woow to juz?! Na kiedy masz termin?

Hej dziewczyny niby zaglądałam codziennie, ale była cisza. Trzy dni i tyle postów. Miło się czytało co u was[emoji5]

Ann89 gratuluję pozytywnych wieści.

Wiktorka już ma swoją masę coreczka. Ale to nic nie znaczy. Na tym etapie każde dziecko inaczej rośnie.

Malina kciuki za wizytę

Kamila ładne imiona wybraliście [emoji846]

A brzuszki wszystkie piękne [emoji173]

Ja dziś byłam na wizycie. Zrobiliśmy krzywą ale trochę inacsj3 jak w polsc3 więc obawiam sie wyników. Ale zobaczymy. Usg też było. Córeczka waży 530g i ma 31cm, wygląda na to że rozwija sie prawidłowo. Dziś u na 23t1d [emoji4]

Ja jutro też wizyte mam i kończę 34 tydzień. Dziś poczyniłam ostatni zakup- czapke dla młodego. Tylko coś nie mogę sie zabrac za pranie i pakowanie torby

reklama
Ja jutro też wizyte mam i kończę 34 tydzień. Dziś poczyniłam ostatni zakup- czapke dla młodego. Tylko coś nie mogę sie zabrac za pranie i pakowanie torby

To jutro wizytujemy obie [emoji177] powodzenia!

Dziewczyny, jakie będziecie miały łóżeczka dla maluchów? Bo ja zastanawiam się nad tym dostawianych na początek.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry