reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Liczba pięknie maleńka waży, przypomnij który masz tydzień? Dlatego nie lubię forum na aplikacji bo nie widać suwaczkow [emoji21]

U mnie po wizycie chyba dobrze. W macicy jest kształt odpowiadający zarysowi pęcherzyka. Chyba musiał się chwila moment utworzyć bo bardzo maleńki. Następne USG na 23.01. Lekarz do progesteronu (luteina i dupek) dodał jeszcze acard raz dziennie. Zastanawiał się nad heparyną ale nie zrobiłam moczu więc zrezygnował na razie

Też mnie dopadło przeziębienie, gardło boli zatoki zawalone. No kto mądry myje głowę na godzinę przed wyjściem z domu. Ja. [emoji29]
Fajnie, że wizyta pozytywna :) a swoją drogą co ma wspólnego badanie moczu z heparyna ? Mój lekarz nic nie wspominał o badaniu moczu przed przepisaniem heparyny, ale może każdy inaczej ;)

Dobra laski powiem wam ze tn wątek staraczek juz mnie zmęczyl. Powiedziałam ze troche to wulgarne jak pisza o wiszacych jajach, rysowaniu po fiucie z nudów itp. I trochę czuje sie skrepowana jak to czytam i dostalam zjebke ze nie mam luzu, czilaltu i sie bulwersuje. Akcja jak z papierosami. Szkoda gadac.

To jutro wizytujemy obie [emoji177] powodzenia!

Dziewczyny, jakie będziecie miały łóżeczka dla maluchów? Bo ja zastanawiam się nad tym dostawianych na początek.
Ja nie mam az tak wielkiego mieszkania by bawic sie w dostawki. Kupuje lozeczko turystyczne z podwieszeniem dla niemowlaka i bedzie stalo u nas w pokoju narazie.

Dobra laski powiem wam ze tn wątek staraczek juz mnie zmęczyl. Powiedziałam ze troche to wulgarne jak pisza o wiszacych jajach, rysowaniu po fiucie z nudów itp. I trochę czuje sie skrepowana jak to czytam i dostalam zjebke ze nie mam luzu, czilaltu i sie bulwersuje. Akcja jak z papierosami. Szkoda gadac.
Ja tam w ogole nie zagladam bo uznalam ze to nie moj klimat.. Różnimy sie pogladami. Mozna byc wyluzowanym itp ale tez trzeba umieć zachowac kulture i umiar zeby nie pozostawic niesmaku. Piszac o wydzielinie czasem czuje sie dziwnie jak odbierze to osoba czytajaca o staram sie nie wdawac w za duzo szczegółów bo moze byc to niesmaczne.. Pamietam jak dziewczyna na fb wstawila zdj swojej wydzieliny na palcach i zrobiło mi sie dziwnie. Ja mysle ze mozna powiedzieć Migdalove by edytowala nazwe dawnego watku i dopisac do 2018 jeszcze 2019 i kontynuowac starania tam. Jakaś cieplejsza atmosfera byla.

reklama
Do góry