martoosia04
Fanka BB :)
No dobrze, to w takim razie zaciskam zęby i tyle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz inhalator, to.inhalacje sobie rob z soli fizjologicznej, mozesz tą bardziej stężoną.No dobrze, to w takim razie zaciskam zęby i tyle.
Jestem po wizycie. Moja dziewczynka wazy juz ponad 1,300. Z usg 2 tygodnie do przodu
No to świetnie ze wszystko ok i ze tak ładnie rosnie [emoji3]Jestem po wizycie. Moja dziewczynka wazy juz ponad 1,300. Z usg 2 tygodnie do przodu
[emoji110][emoji110][emoji110]Ja w pt na wizytę idę na 12:35 - trzymajcie kciuki laski! By było serduszko i by dał L4!
Mocno mocno kciukam za serduszkoJa w pt na wizytę idę na 12:35 - trzymajcie kciuki laski! By było serduszko i by dał L4!
Liczba pięknie maleńka waży, przypomnij który masz tydzień? Dlatego nie lubię forum na aplikacji bo nie widać suwaczkow [emoji21]
U mnie po wizycie chyba dobrze. W macicy jest kształt odpowiadający zarysowi pęcherzyka. Chyba musiał się chwila moment utworzyć bo bardzo maleńki. Następne USG na 23.01. Lekarz do progesteronu (luteina i dupek) dodał jeszcze acard raz dziennie. Zastanawiał się nad heparyną ale nie zrobiłam moczu więc zrezygnował na razie
Też mnie dopadło przeziębienie, gardło boli zatoki zawalone. No kto mądry myje głowę na godzinę przed wyjściem z domu. Ja. [emoji29]
Liczba pięknie maleńka waży, przypomnij który masz tydzień? Dlatego nie lubię forum na aplikacji bo nie widać suwaczkow [emoji21]
U mnie po wizycie chyba dobrze. W macicy jest kształt odpowiadający zarysowi pęcherzyka. Chyba musiał się chwila moment utworzyć bo bardzo maleńki. Następne USG na 23.01. Lekarz do progesteronu (luteina i dupek) dodał jeszcze acard raz dziennie. Zastanawiał się nad heparyną ale nie zrobiłam moczu więc zrezygnował na razie
Też mnie dopadło przeziębienie, gardło boli zatoki zawalone. No kto mądry myje głowę na godzinę przed wyjściem z domu. Ja. [emoji29]