reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Chyba kiedys wstawialam ale juz Ci poszukam.
Cos mi swita ale kurde nie wiem gdzie [emoji848] na pewno wstawialas ale musialo mi wyleciec z glowy zupełnie [emoji53]
Ja tam w ogole nie zagladam bo uznalam ze to nie moj klimat.. Różnimy sie pogladami. Mozna byc wyluzowanym itp ale tez trzeba umieć zachowac kulture i umiar zeby nie pozostawic niesmaku. Piszac o wydzielinie czasem czuje sie dziwnie jak odbierze to osoba czytajaca o staram sie nie wdawac w za duzo szczegółów bo moze byc to niesmaczne.. Pamietam jak dziewczyna na fb wstawila zdj swojej wydzieliny na palcach i zrobiło mi sie dziwnie. Ja mysle ze mozna powiedzieć Migdalove by edytowala nazwe dawnego watku i dopisac do 2018 jeszcze 2019 i kontynuowac starania tam. Jakaś cieplejsza atmosfera byla.
Dokładnie. Zgadzam sie z toba w 100%.
Na starym watku bylo i jest lepiej.
Ogolnie tylko kilka razy poczytalam tamten wątek ale ta akcja z papierosami mnie przerazila...

reklama
No ja tez juz wymiekam. Chyba jestem inaczej wychowana bo mówienie o fiutach mi przez gardlo nie przechodzi :/ wydaje mi sie to obrazliwe a nie zwyklam traktowac mojego meza jak przedmiot ktory ma mnie zaplodnic.
Ale oczywiście ja jestem za młoda więc co tam wiem. Poczulam sie jakbym miala 16 lat :)
Teraz sie śmieją ze zamiast jaja beda pisac jadra w worku mosznowym :/

No ja tez juz wymiekam. Chyba jestem inaczej wychowana bo mówienie o fiutach mi przez gardlo nie przechodzi :/ wydaje mi sie to obrazliwe a nie zwyklam traktowac mojego meza jak przedmiot ktory ma mnie zaplodnic.
Ale oczywiście ja jestem za młoda więc co tam wiem. Poczulam sie jakbym miala 16 lat :)
Teraz sie śmieją ze zamiast jaja beda pisac jadra w worku mosznowym :/
Jesli jestes rocznik 90 to jesteś raptem 2 lata młodsza ode mnie:) coz milo uslyszec jeszcze ze sie jest młodym

Ja jestem w stanie wszystko zrozumiec, i ok jak w zartach nawet sie czasami cos w tym stylu powie, mi to tam nie przeszkadza. Jak ktos lubi to niech sobie w ten sposob mowi/pisze ale niech tez ma na uwadze fakt ze wlasnie nie wszystkim moze to odpowiadać i takie kwasy sie potem robią...
Mnie rozwalila sytuacja z fajkami. Nie moge zrozumiec jak mozna swiadomie starac sie o dziecko i pisac takie brednie[emoji19] nie pojęte to dla mnie... no ale tak jak juz tam pisaly i tak kazda sama zrobi jak uważa...[emoji19] i nikomu nic do tego...
Mi juz tam tekstu tylko brakowalo ze kazda matka wie co jest najlepsze dla dziecka..

Rany dziewczyny jak ja bym chciała być już tak wysoko w ciąży a tu tyle czasu przed nami ;)
Paulina nie mam pojęcia co ma wspólnego ale coś brzdakał o heparynę i o tym moczu i tak wynioskowalam [emoji23]

reklama
Apropo łóżeczek ja tez mam turystyczne z kinderkrafta z przewijakiem i mega fajna sprawa.
No wlasnie ogladalam kinderkraft ogolnie wszystko jest fajne a trzeba zdecydować sie na jedno. Teraz przeszukuje kokonu i becika ale wiązanego.. Nie chce wydac na to miolionow ale musi miec to cos :p

Do góry