reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Chyba kiedys wstawialam ale juz Ci poszukam.
Cos mi swita ale kurde nie wiem gdzie [emoji848] na pewno wstawialas ale musialo mi wyleciec z glowy zupełnie [emoji53]
Ja tam w ogole nie zagladam bo uznalam ze to nie moj klimat.. Różnimy sie pogladami. Mozna byc wyluzowanym itp ale tez trzeba umieć zachowac kulture i umiar zeby nie pozostawic niesmaku. Piszac o wydzielinie czasem czuje sie dziwnie jak odbierze to osoba czytajaca o staram sie nie wdawac w za duzo szczegółów bo moze byc to niesmaczne.. Pamietam jak dziewczyna na fb wstawila zdj swojej wydzieliny na palcach i zrobiło mi sie dziwnie. Ja mysle ze mozna powiedzieć Migdalove by edytowala nazwe dawnego watku i dopisac do 2018 jeszcze 2019 i kontynuowac starania tam. Jakaś cieplejsza atmosfera byla.
Dokładnie. Zgadzam sie z toba w 100%.
Na starym watku bylo i jest lepiej.
Ogolnie tylko kilka razy poczytalam tamten wątek ale ta akcja z papierosami mnie przerazila...

reklama
No ja tez juz wymiekam. Chyba jestem inaczej wychowana bo mówienie o fiutach mi przez gardlo nie przechodzi :/ wydaje mi sie to obrazliwe a nie zwyklam traktowac mojego meza jak przedmiot ktory ma mnie zaplodnic.
Ale oczywiście ja jestem za młoda więc co tam wiem. Poczulam sie jakbym miala 16 lat :)
Teraz sie śmieją ze zamiast jaja beda pisac jadra w worku mosznowym :/

No ja tez juz wymiekam. Chyba jestem inaczej wychowana bo mówienie o fiutach mi przez gardlo nie przechodzi :/ wydaje mi sie to obrazliwe a nie zwyklam traktowac mojego meza jak przedmiot ktory ma mnie zaplodnic.
Ale oczywiście ja jestem za młoda więc co tam wiem. Poczulam sie jakbym miala 16 lat :)
Teraz sie śmieją ze zamiast jaja beda pisac jadra w worku mosznowym :/
Jesli jestes rocznik 90 to jesteś raptem 2 lata młodsza ode mnie:) coz milo uslyszec jeszcze ze sie jest młodym

Ja jestem w stanie wszystko zrozumiec, i ok jak w zartach nawet sie czasami cos w tym stylu powie, mi to tam nie przeszkadza. Jak ktos lubi to niech sobie w ten sposob mowi/pisze ale niech tez ma na uwadze fakt ze wlasnie nie wszystkim moze to odpowiadać i takie kwasy sie potem robią...
Mnie rozwalila sytuacja z fajkami. Nie moge zrozumiec jak mozna swiadomie starac sie o dziecko i pisac takie brednie[emoji19] nie pojęte to dla mnie... no ale tak jak juz tam pisaly i tak kazda sama zrobi jak uważa...[emoji19] i nikomu nic do tego...
Mi juz tam tekstu tylko brakowalo ze kazda matka wie co jest najlepsze dla dziecka..

Rany dziewczyny jak ja bym chciała być już tak wysoko w ciąży a tu tyle czasu przed nami ;)
Paulina nie mam pojęcia co ma wspólnego ale coś brzdakał o heparynę i o tym moczu i tak wynioskowalam [emoji23]

reklama
Apropo łóżeczek ja tez mam turystyczne z kinderkrafta z przewijakiem i mega fajna sprawa.
No wlasnie ogladalam kinderkraft ogolnie wszystko jest fajne a trzeba zdecydować sie na jedno. Teraz przeszukuje kokonu i becika ale wiązanego.. Nie chce wydac na to miolionow ale musi miec to cos :p

Do góry