reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Oj leci czas:) za miesiac mam usg 3 trymestru i ostatnią prostą szok.
A wizyta juz we wtorek jestem ciekawa ile wazy klusek.

Daga a co tam u ciebie jak maleńka?
Ogólnie ok, ale jest nieodkładalna...
Tak, wybrane - Dagmara Antonina- ale poki co tym razem lekarz nie byl pewny czy rzeczywiście dziewczynka więc czekam do polowkowych wlasnie 23 [emoji854]
Dagmara- piękne imie [emoji23][emoji173]️[emoji173]️
Stawiam [emoji512] za skończony 7tc!
Super wieści! :*
Oj leci czas:) za miesiac mam usg 3 trymestru i ostatnią prostą szok.
A wizyta juz we wtorek jestem ciekawa ile wazy klusek.
Woow to juz?! Na kiedy masz termin?

Hej dziewczyny niby zaglądałam codziennie, ale była cisza. Trzy dni i tyle postów. Miło się czytało co u was[emoji5]

Ann89 gratuluję pozytywnych wieści.

Wiktorka już ma swoją masę coreczka. Ale to nic nie znaczy. Na tym etapie każde dziecko inaczej rośnie.

Malina kciuki za wizytę

Kamila ładne imiona wybraliście [emoji846]

A brzuszki wszystkie piękne [emoji173]

Ja dziś byłam na wizycie. Zrobiliśmy krzywą ale trochę inacsj3 jak w polsc3 więc obawiam sie wyników. Ale zobaczymy. Usg też było. Córeczka waży 530g i ma 31cm, wygląda na to że rozwija sie prawidłowo. Dziś u na 23t1d [emoji4]

Ja jutro też wizyte mam i kończę 34 tydzień. Dziś poczyniłam ostatni zakup- czapke dla młodego. Tylko coś nie mogę sie zabrac za pranie i pakowanie torby

reklama
Ja jutro też wizyte mam i kończę 34 tydzień. Dziś poczyniłam ostatni zakup- czapke dla młodego. Tylko coś nie mogę sie zabrac za pranie i pakowanie torby

To jutro wizytujemy obie [emoji177] powodzenia!

Dziewczyny, jakie będziecie miały łóżeczka dla maluchów? Bo ja zastanawiam się nad tym dostawianych na początek.

Do góry