reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
U mnie serduszko było 5+6 i 3 mm zarodek, ale usg robione na dobrym sprzęcie i i tak cudem pan doktor go znalazł :D wyglądało to jak ziarenko z pulsującą kropeczką w środku ;)

U mnie serduszko było 5+6 i 3 mm zarodek, ale usg robione na dobrym sprzęcie i i tak cudem pan doktor go znalazł :D wyglądało to jak ziarenko z pulsującą kropeczką w środku ;)
Daga dajesz mi nadzieję bo jutro u mnie 5t5dc ;) póki co nawet pęcherzyk mnie bardzo ucieszy. Najważniejsze żeby wszystko było na swoim miejscu i ładnie rosło

Mona lekarka to niby sprzęt nie starej daty ma, ale nie szukała jakos specjalnie serduszka. Liczę ze teraz w pt bedzie mi dane zobaczyc te pulsująca kropeczkę.

Dziewczynki też tak miałyście że was pipka bolała, kurcze nie wiem czy sobie nie podrażniłam aplikując luteinę :(
I wogole brzuch jak na okres boli ;( żeby człowiek wiedział na ile te objawy normalne a kiedy się martwić :(

Mona lekarka to niby sprzęt nie starej daty ma, ale nie szukała jakos specjalnie serduszka. Liczę ze teraz w pt bedzie mi dane zobaczyc te pulsująca kropeczkę.
Noo ja byłam po.poronieniu wystarszona na maksa, wiec kazalam doktorkowi szukac tak długo, az znajdzie chociaz pecherzyk haha :D mysle, ze jak bedzie 7+0 to juz coś widac bedzie, spokojnie :*
Daga dajesz mi nadzieję bo jutro u mnie 5t5dc ;) póki co nawet pęcherzyk mnie bardzo ucieszy. Najważniejsze żeby wszystko było na swoim miejscu i ładnie rosło
Mysle, ze pecherzyk juz bedzie, ale na serduszko sie jeszcze nie nastawiaj i nie badz zalamana jak nie bedzie, bo to naprawde wczesna ciaza :*
Boję się tego jutrzejszego USG kurcze :(
Wszystko bedzie dobrze!!

Daga na serduszko się nie nastawiam, nawet na pęcherzyk też nie wiem czy za wcześnie, moja piątkowa beta to zaledwie 144,32 więc naprawdę wcześnie ;) właśnie jestem po pobraniu krwi ale bez moczu bo za diabła noeoglam pobrać. Normalnie zatkało mnie i koniec ;),

reklama
Do góry