reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Migdalove a nie masz za wysokiego przyrostu bety? W pozamacicznej to raczej niski przyrost i skokowy... przy ponad 2tys musi juz byc cokolwiek widac. Nie puszczam kciukow

Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...

Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Jak Ci ulży to płacz sobie, wypłacz się... Ale ciąża jeszcze młodziutka, nic nie musi być widać. Beta przyrasta tak pięknie, że jak dla mnie, to maluszek jest w jamie macicy. A wiedza skąd krwawienie?

Kochana rozumiem ze to bardzo stresujace, ale badzmy dobrej mysli. Co powiedzieli lekarze? Jak dlugo zostaniesz i co beda robic? Obserwowac?

reklama

Kochana, ja płaczę z Tobą. Nie jesteś sama my wszystkie o Tobie myślimy. Bądź dobrej myśli, musi być dobrze!

Do góry