reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@Migdalove trzymam za ciebie mocno kciuki [emoji8][emoji8]

Moge do was sie przyłączyć ?? Właśnie ppwoli do mnie dociera to ze dzis zrobilam test i wyszedl taki wynik [emoji4] jestem szczesliwa ale i przerazona mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, tak bardzo jest to wyczekana i wystarana ciaza ze musi byc dobrze [emoji28]Zobacz załącznik 902450
Wow Kamila ale super wieści! Gratulacje. Spodziewałam się tego że tak powiem? Na kiedy termin ci wypada?

reklama
@Migdalove trzymam za ciebie mocno kciuki [emoji8][emoji8]

Moge do was sie przyłączyć ?? Właśnie ppwoli do mnie dociera to ze dzis zrobilam test i wyszedl taki wynik [emoji4] jestem szczesliwa ale i przerazona mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, tak bardzo jest to wyczekana i wystarana ciaza ze musi byc dobrze [emoji28]Zobacz załącznik 902450
Gratulacje, piekna kreska [emoji7]

@Kaamilaaa, gratuluje [emoji846][emoji846] rośnijcie zdrowo [emoji846][emoji846]

@Migdalove, kurcze, dopiero przeczytałam. Trzymaj się Kochana. Trzymam mocno kciuki. Daj znać co u Was.

Ja jestem po połówkowych. Z malutka wszytko ok, tylko brzuch zaczął mi się spinać i gin stwierdził, ze szyjka zrobiła się brzydka bo ma 30 mm... [emoji52] miała któraś z Wss doświadczenia z szyjka?

reklama
@Kaamilaaa, gratuluje [emoji846][emoji846] rośnijcie zdrowo [emoji846][emoji846]

@Migdalove, kurcze, dopiero przeczytałam. Trzymaj się Kochana. Trzymam mocno kciuki. Daj znać co u Was.

Ja jestem po połówkowych. Z malutka wszytko ok, tylko brzuch zaczął mi się spinać i gin stwierdził, ze szyjka zrobiła się brzydka bo ma 30 mm... [emoji52] miała któraś z Wss doświadczenia z szyjka?
3cm to jeszcze nie jest źle :*

Do góry