Nadal nie bylo pecherzyka ? W szpitalu sie Toba dobrze zajma, w domu byc zwariowala z nerwowSkierowanie do szpitala mam... Krwi jest sporo, przy badaniu bolał mnie ten jajowod gdzie była poprzednia ciąża.
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadal nie bylo pecherzyka ? W szpitalu sie Toba dobrze zajma, w domu byc zwariowala z nerwowSkierowanie do szpitala mam... Krwi jest sporo, przy badaniu bolał mnie ten jajowod gdzie była poprzednia ciąża.
Nie robił mi usg tylko zobaczył ile krwi i od razu skierowanie do szpitala.Nadal nie bylo pecherzyka ? W szpitalu sie Toba dobrze zajma, w domu byc zwariowala z nerwow
A było widać jakiś pęcherzyk ciążowy cokolwiek ?Skierowanie do szpitala mam... Krwi jest sporo, przy badaniu bolał mnie ten jajowod gdzie była poprzednia ciąża.
Nie robił mi usg tylko zobaczył ile krwi i od razu skierowanie do szpitala.
Jedziesz odrazu do szpitala ? Trzymam mega mocno kciuki bo wiem co przeżywasz i jakie nerwy to są :/Nie robił mi usg tylko zobaczył ile krwi i od razu skierowanie do szpitala.
Jedziemy do domu po rzeczy i do szpitala.Jedziesz odrazu do szpitala ? Trzymam mega mocno kciuki bo wiem co przeżywasz i jakie nerwy to są :/
Ojej, trzymam za Was kciuki kochanaJedziemy do domu po rzeczy i do szpitala.