Czekam na sówka kolej. Brzuch mnie boli jak na @...
Na poczatku okropnie bolal mmnie brzuch jak @, do 10tyg ale mniej. Wszystko bedzie dobrze, dziecko rosnie. Niech tylko powiedza skad te plamienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na sówka kolej. Brzuch mnie boli jak na @...
Na pewno nie jest z odbytu...Może to z nerwów boli. Trzymam mocno kciuki! Zawsze dobrze to sprawdzić. Pisałaś też,że masz zaparcia dzisiaj, jesteś pewna,że krwawienie nie jest z odbytu przypadkiem? Oby wszystko było okej [emoji110][emoji110]
Czekam na swoją kolej, ale długo to trwa. Chyba teraz ma prenatalne wizyty...Na poczatku okropnie bolal mmnie brzuch jak @, do 10tyg ale mniej. Wszystko bedzie dobrze, dziecko rosnie. Niech tylko powiedza skad te plamienia
Ile osob przed Toba ?Czekam na swoją kolej, ale długo to trwa. Chyba teraz ma prenatalne wizyty...
Jedna w środku a druga na poczekalni.Ile osob przed Toba ?
To dobrze, zaraz wejdzieszJedna w środku a druga na poczekalni.
Kurcze trzymaj się ! Musi być dobrze [emoji9]Skierowanie do szpitala mam... Krwi jest sporo, przy badaniu bolał mnie ten jajowod gdzie była poprzednia ciąża.