reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Hej hej u mnie jeszcze niecałe 2 miesiące do terminu co u Ciebie slychac?Cześć kochane, jak samopoczucie?
Która pierwsza ma zamiar się rozpakować?
Pozdrawiam Was.
ps. Coś tu cicho u Was? gdzie w końcu jesteście tu czy tam na starym?
aga6
Cześć kochane, jak samopoczucie?
Pozdrawiam Was.
Mi wczoraj zalozyli pessar. Nie chcialabym sie za szybko rozpakowac bo synek by nie mial szans! Dopiero 21tc leci
Misza95
Moderator
Ja jeszcze mam 3 miesiace. Ostatnio mam problem ze spojeniem łonowym, boli jak sie ruszam, siedze, przekrecam w nocy. Na szczescie sie nie rozchodzi, po prostu duzo przytylam i jest przeciazone. Mam sie oszczędzać i pilnować diety [emoji4]Cześć kochane, jak samopoczucie?
Pozdrawiam Was.
To oszczedzaj sie teraz! Trzymam kciuki zeby pessar trzymal jak najdluzej [emoji8]Mi wczoraj zalozyli pessar. Nie chcialabym sie za szybko rozpakowac bo synek by nie mial szans! Dopiero 21tc leci
aga6
Staram sie ale ciezko przy 1,5 rocznym dziecku ;pJa jeszcze mam 3 miesiace. Ostatnio mam problem ze spojeniem łonowym, boli jak sie ruszam, siedze, przekrecam w nocy. Na szczescie sie nie rozchodzi, po prostu duzo przytylam i jest przeciazone. Mam sie oszczędzać i pilnować diety [emoji4]To oszczedzaj sie teraz! Trzymam kciuki zeby pessar trzymal jak najdluzej [emoji8]
mamunia86
Tak, przy takim maluszki (miałam podobny wiek, tylko już mała była urodzona jak 15 miesięcy miał) to ciężko wymaga to nie lada pomysłowości od mam ale trudno. Też się tak da. Trzymam kciuki!
Passar miałam, zawdzięczam mu wiele. Będzie dobrze!
U mnie dobrze, kula się do przodu. Dzieciaki troszkę się pochorowaly ale idzie ku lepszemu
Passar miałam, zawdzięczam mu wiele. Będzie dobrze!
U mnie dobrze, kula się do przodu. Dzieciaki troszkę się pochorowaly ale idzie ku lepszemu
Moje prenatalne wwyszly prawidlowo. dzidzia ma 63mm, odpowiada 12+5, glowka w normie wielkoscia jak z OM 13+1.
serduszko 160u/min w koncu moglam uslyszec!!
pecherzyk ciazowy: owalny , NT: 2,2
zarys tułowia: prawidlowy, kosc nosowa: widoczna. Termin porodu 21 kwietnia.
obraz "motyla" mózgu prawidlowy, powloki jamy brzusznej ciagle, cewa nerwowa szczelna, spektrum przeplywu przez zastawkę trojdzielna i przewod zylny - nie do oceny. no i tutaj musze wam powiedziec masa wzruszen byla. dzidzioł tak fikal krecil sie i skakal ze nie szlo go badac. musialam sie obkrecac, kaszlec prowokowac czorta malego.. Pani dr stwierdzila ze niezly skoczek zamieszkuje.
No i prawdopodobnie synek ale mowila zeby jeszcze spokojnie podchodzic do tego.
jestem zadowolona z badania Pani ladnie tlumaczyla, monitor swoj mialam nad glową i wszystko moglam sledzic.
zalaczam kilka fotek
serduszko 160u/min w koncu moglam uslyszec!!
pecherzyk ciazowy: owalny , NT: 2,2
zarys tułowia: prawidlowy, kosc nosowa: widoczna. Termin porodu 21 kwietnia.
obraz "motyla" mózgu prawidlowy, powloki jamy brzusznej ciagle, cewa nerwowa szczelna, spektrum przeplywu przez zastawkę trojdzielna i przewod zylny - nie do oceny. no i tutaj musze wam powiedziec masa wzruszen byla. dzidzioł tak fikal krecil sie i skakal ze nie szlo go badac. musialam sie obkrecac, kaszlec prowokowac czorta malego.. Pani dr stwierdzila ze niezly skoczek zamieszkuje.
No i prawdopodobnie synek ale mowila zeby jeszcze spokojnie podchodzic do tego.
jestem zadowolona z badania Pani ladnie tlumaczyla, monitor swoj mialam nad glową i wszystko moglam sledzic.
zalaczam kilka fotek
Załączniki
MatkaPolka85
Cześć dziewczyny.Jak dziś się czujecie? Ja mam mega lenia ale czas spiąć tyłek i zrobić jakiś obiad,wstawić pranie,ogarnąć bajzel.Dzieciaki o 14 wrócą ze szkoły i chciałabym mieć już wszystko na tą godzinę gotowe.Nie znacie jakiś krasnoludków co by za mnie to zrobiły??
reklama