reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@Migdalove.. az nie wiem co powiedziec.duzo sił Ci życzę!
Ja przy biochemicznej bete 4000 mialam..

Dzis zaczynam 21tc;-) we wtorek ide oddac krew i mocz a w piatek połówkowe <3

Dzis Antek meega daje o sobie znac, wywija na pecherzu ;p
U mnie doszła beta do 3397. Dzisiaj miałam iść do swojego lekarza ale za mocno krwawie jeszcze, pójdę w innym terminie jutro się umówię. A w czwartek idę do poradni przyszpitalnej. Tak się boję, że ta torbiel nie zmniejszyła się, boję się zabiegu... Ale mam nadzieję, że jakoś to zbiją lekami.

@aga6 połowa ciąży jest najfajniejsza. Już widać, że krągłości przybywa, ruchy czujesz a jeszcze to nie etap słonia ni wieloryba. Spać idzie, chodzić nawet też bez efektu kaczki. Super!

@aga6 połowa ciąży jest najfajniejsza. Już widać, że krągłości przybywa, ruchy czujesz a jeszcze to nie etap słonia ni wieloryba. Spać idzie, chodzić nawet też bez efektu kaczki. Super!
Potwierdzam, połowa ciazy byla najfajniesza. U mnie aktualnie 32tc i już czuje sie jak wieloryb i mam serdecznie dość. :(

Dziewczyny ja Wam w tym ostatnim trymestrze polecam sesje zdjęciową - serio! Nawet jak czujecie się fatalnie, to tak Was wypiękni, że będzie Wam to poprawiać humor do końca ciąży ;D

Mam taka w planach [emoji846] z tego co się orientuje to najlepiej robić w 8 miesiącu. Chyba, ze się mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędu

reklama
Bardzo ładne zdjęcia! Piękne! Podziwiam za odwagę i smiałosc!
Osobiście-mimo, że mam masę zdjęć ciążowych- na profesjonalną sesję nie zdecydowała bym się raczej.

Do góry