reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@Migdalove.. az nie wiem co powiedziec.duzo sił Ci życzę!
Ja przy biochemicznej bete 4000 mialam..

Dzis zaczynam 21tc;-) we wtorek ide oddac krew i mocz a w piatek połówkowe <3

Dzis Antek meega daje o sobie znac, wywija na pecherzu ;p
U mnie doszła beta do 3397. Dzisiaj miałam iść do swojego lekarza ale za mocno krwawie jeszcze, pójdę w innym terminie jutro się umówię. A w czwartek idę do poradni przyszpitalnej. Tak się boję, że ta torbiel nie zmniejszyła się, boję się zabiegu... Ale mam nadzieję, że jakoś to zbiją lekami.

@aga6 połowa ciąży jest najfajniejsza. Już widać, że krągłości przybywa, ruchy czujesz a jeszcze to nie etap słonia ni wieloryba. Spać idzie, chodzić nawet też bez efektu kaczki. Super!

@aga6 połowa ciąży jest najfajniejsza. Już widać, że krągłości przybywa, ruchy czujesz a jeszcze to nie etap słonia ni wieloryba. Spać idzie, chodzić nawet też bez efektu kaczki. Super!
Potwierdzam, połowa ciazy byla najfajniesza. U mnie aktualnie 32tc i już czuje sie jak wieloryb i mam serdecznie dość. :(

Dziewczyny ja Wam w tym ostatnim trymestrze polecam sesje zdjęciową - serio! Nawet jak czujecie się fatalnie, to tak Was wypiękni, że będzie Wam to poprawiać humor do końca ciąży ;D

Mam taka w planach [emoji846] z tego co się orientuje to najlepiej robić w 8 miesiącu. Chyba, ze się mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędu

reklama
Bardzo ładne zdjęcia! Piękne! Podziwiam za odwagę i smiałosc!
Osobiście-mimo, że mam masę zdjęć ciążowych- na profesjonalną sesję nie zdecydowała bym się raczej.

Do góry