reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja świeżo po drugiej więc pamiętam [emoji23] a z pierwszą nie da się nie pamiętac [emoji23] jednego dnia zrobiłam test. Następnego już wisiałam nad kiblem :)
Ja nigdy nie wymiotowalam, mialam tylko duze mdlosci ale w tej ciąży obecnej już właściwie minęły. A leci mi dopiero 10tc.

reklama
Ja też ani w 1 ciąży A nie w tej nie wymiotowalam:p tylko trochę mnie mdliło, jedynie co to w 1 ciąży i teraz dopadła mnie taka jelitowa myślałam że się przekrece o_O A jutro mam wizytę podejrze co tam u mojej Kruszynki słychać:p

Bol jak na @ powinien niepokoic. Bylam na wizycie, mam zrobic badania brac leki rozkurczowe i przyjsc znowu jak dalej bedzie bolalo.

Dlatego pytałam czy boli jak na @,a jak dodatkowo są jakieś plamienia to lepiej od razu reagować. Ja tez brałam nospe, luteinę i duphaston. Raz miałam mocniejszy ból w nocy, nawet dość mocny jakos w7-8 tugodniu, rano plamienie. Pamietam, ze tl była niedziela a mnie sparaliżowało, ze strachu. W nocy ten ból tez był mocny, nawet bardzo bo mnie obudziła. Od razi SMS z opisem sytuacji do lekarza, myślałam, ze mnie oleje bo to była niedziela przed 8 rano. Zadzwonił w ciągu 5 minut, wypytał, dal instrukcje i przeszło. Tyle, ze ja mam dość sporego mięśniaka na macicy. Na tamtym etapie był większy od dziecka.

reklama
Dlatego pytałam czy boli jak na @,a jak dodatkowo są jakieś plamienia to lepiej od razu reagować. Ja tez brałam nospe, luteinę i duphaston. Raz miałam mocniejszy ból w nocy, nawet dość mocny jakos w7-8 tugodniu, rano plamienie. Pamietam, ze tl była niedziela a mnie sparaliżowało, ze strachu. W nocy ten ból tez był mocny, nawet bardzo bo mnie obudziła. Od razi SMS z opisem sytuacji do lekarza, myślałam, ze mnie oleje bo to była niedziela przed 8 rano. Zadzwonił w ciągu 5 minut, wypytał, dal instrukcje i przeszło. Tyle, ze ja mam dość sporego mięśniaka na macicy. Na tamtym etapie był większy od dziecka.
Nie mam plamien. Lekarz nie wie skad ten bol na dodatek oslabienie totalne. W 15 tyg wrocily wymioty.No wspaniale znosze ciaze :p

Do góry