reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@Migdalove straszne rzeczy Cię spotykają! Mam nadzieję ze Twój lekarz zdiagnozuje Cię jak najlepiej I w końcu się uda. Teraz zadbaj o własne zdrowie, poukładaj wszystkie swoje sprawy, może jakaś fajna praca będzie odskocznia od tego wszystkiego!!! Życzę Ci dużo siły i zdrówka!

reklama
@Migdalove straszne rzeczy Cię spotykają! Mam nadzieję ze Twój lekarz zdiagnozuje Cię jak najlepiej I w końcu się uda. Teraz zadbaj o własne zdrowie, poukładaj wszystkie swoje sprawy, może jakaś fajna praca będzie odskocznia od tego wszystkiego!!! Życzę Ci dużo siły i zdrówka!
Praca to pierwszy punkt jaki chcę spełnić już po tym wszystkim. Na razie to stres nie jest zbytnio wskazany, wysiłek też bo ta torbiel może pęknąć. Jak już się uspokoi wszystko to albo znajdę coś tu w okolicy albo postaramy się wyjechać za granicę.

Praca to pierwszy punkt jaki chcę spełnić już po tym wszystkim. Na razie to stres nie jest zbytnio wskazany, wysiłek też bo ta torbiel może pęknąć. Jak już się uspokoi wszystko to albo znajdę coś tu w okolicy albo postaramy się wyjechać za granicę.
Bardzo mi przykro że tak wyszło, przeżywamy tutaj razem z mężem bo mówiłam mu o Tobie i się dopytywał czy wszystko w porządku.. Trzymam kciuki żeby wszystko zakończyło się bezpiecznie a torbiel się wchłonęła [emoji110] całuję i ściskam mocno!!! [emoji11]

Migdalove strasznie mi przykro, mialam 2 biochemiczne. Trzymsj sie.

Ja dziewczyny jestem po usg, nie ma krwiaka i nie wiadomo skad u mnie plamienia. Z dzidza ok, ma 2cm i z usg dzis 8+3.
Kari, idziemy łeb w łeb - ja dziś 8+0 z usg ale dzidzia mniejsza, tylko 16,5mm :p na kiedy Ci termin wypada? Bo ja nie ogarniam jak to policzyć a z om mi się tak nie zgadza bo ciąża jest młodsza

Kari, idziemy łeb w łeb - ja dziś 8+0 z usg ale dzidzia mniejsza, tylko 16,5mm [emoji14] na kiedy Ci termin wypada? Bo ja nie ogarniam jak to policzyć a z om mi się tak nie zgadza bo ciąża jest młodsza
Zmijka z usg mam na 10 maja z om na 2 maja :)
Dziewczyny u mnie jest też 8+6 dzisiaj i termin mi wypada idealnie jak z OM na 8maja. Ale nie mam pojęcia ile cm ma maluszek.

reklama
Do góry