reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Nie zawsze muszą być objawy choć często są.
Kiedy masz wizytę?

U mnie dobrze, za dwa tygodnie mam wizytę u okulisty i zaraz potem umawiamy się do ginekologa na dopasowanie diafragmy Canya. Jestem podekscytowana i cieszę się na nią.

Pozdrawiam Cię!

Hej [emoji4] ja od dzis odliczam dni do wizyty bo wreszcie sie umowilam [emoji4] martwie sie bo nie mam zadnych objawów i tak troche to dla mnie dziwne [emoji57]
A co u ciebie ? [emoji4]
Kochana ja w drugiej ciąży nudności i wymioty miałam dopiero od 7tc. A z synem wcześniej od dnia terminu @. Także chyba nie ma reguły :*

A ja właściwie nie pamiętam jak było w poprzednich ciazach, kiedy się zaczęły mdłości, a kiedy skończyły. Jakos mam slaba pamiec.

A ja właściwie nie pamiętam jak było w poprzednich ciazach, kiedy się zaczęły mdłości, a kiedy skończyły. Jakos mam slaba pamiec.
Ja świeżo po drugiej więc pamiętam [emoji23] a z pierwszą nie da się nie pamiętac [emoji23] jednego dnia zrobiłam test. Następnego już wisiałam nad kiblem :)

Nie zawsze muszą być objawy choć często są.
Kiedy masz wizytę?

U mnie dobrze, za dwa tygodnie mam wizytę u okulisty i zaraz potem umawiamy się do ginekologa na dopasowanie diafragmy Canya. Jestem podekscytowana i cieszę się na nią.

Pozdrawiam Cię!
22.10 [emoji6]
Moze jak juz bede po wizycie to sie troche uspokoje [emoji849]
Kochana ja w drugiej ciąży nudności i wymioty miałam dopiero od 7tc. A z synem wcześniej od dnia terminu @. Także chyba nie ma reguły :*
Dzięki dziewczyny, ja sie jakos martwie bo w pierwszej ciazy to juz przed terminem @ i zrobieniem testu miałam objawy a teraz pprocz wiekszych piersi nic [emoji57]

reklama
22.10 [emoji6]
Moze jak juz bede po wizycie to sie troche uspokoje [emoji849]Dzięki dziewczyny, ja sie jakos martwie bo w pierwszej ciazy to juz przed terminem @ i zrobieniem testu miałam objawy a teraz pprocz wiekszych piersi nic [emoji57]
Ja przeszłam pierwszy trymestr praktycznie bezboleśnie :) raz mi się zwymiotowalo,bo coś mi szynka nie podeszła. Poza tym przytylam 3kg i generalnie miałam więcej energii niż teraz w drugim :) każda ciąża jest inna, nawet jeśli to Twoja druga. Ciesz się,że jest jak jest,bo możesz zaraz zawisnąć nad kibelkiem i już nie będzie tak kolorowo [emoji16][emoji16]

Do góry