Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej [emoji4] ja od dzis odliczam dni do wizyty bo wreszcie sie umowilam [emoji4] martwie sie bo nie mam zadnych objawów i tak troche to dla mnie dziwne [emoji57]Co tu taka cisza?
Jak się macie?
Kochana ja w drugiej ciąży nudności i wymioty miałam dopiero od 7tc. A z synem wcześniej od dnia terminu @. Także chyba nie ma reguły :*Hej [emoji4] ja od dzis odliczam dni do wizyty bo wreszcie sie umowilam [emoji4] martwie sie bo nie mam zadnych objawów i tak troche to dla mnie dziwne [emoji57]
A co u ciebie ? [emoji4]
Ja świeżo po drugiej więc pamiętam [emoji23] a z pierwszą nie da się nie pamiętac [emoji23] jednego dnia zrobiłam test. Następnego już wisiałam nad kiblemA ja właściwie nie pamiętam jak było w poprzednich ciazach, kiedy się zaczęły mdłości, a kiedy skończyły. Jakos mam slaba pamiec.
22.10 [emoji6]Nie zawsze muszą być objawy choć często są.
Kiedy masz wizytę?
U mnie dobrze, za dwa tygodnie mam wizytę u okulisty i zaraz potem umawiamy się do ginekologa na dopasowanie diafragmy Canya. Jestem podekscytowana i cieszę się na nią.
Pozdrawiam Cię!
Dzięki dziewczyny, ja sie jakos martwie bo w pierwszej ciazy to juz przed terminem @ i zrobieniem testu miałam objawy a teraz pprocz wiekszych piersi nic [emoji57]Kochana ja w drugiej ciąży nudności i wymioty miałam dopiero od 7tc. A z synem wcześniej od dnia terminu @. Także chyba nie ma reguły :*
To tylko się cieszyć :*22.10 [emoji6]
Moze jak juz bede po wizycie to sie troche uspokoje [emoji849]Dzięki dziewczyny, ja sie jakos martwie bo w pierwszej ciazy to juz przed terminem @ i zrobieniem testu miałam objawy a teraz pprocz wiekszych piersi nic [emoji57]
Ja przeszłam pierwszy trymestr praktycznie bezboleśnie raz mi się zwymiotowalo,bo coś mi szynka nie podeszła. Poza tym przytylam 3kg i generalnie miałam więcej energii niż teraz w drugim każda ciąża jest inna, nawet jeśli to Twoja druga. Ciesz się,że jest jak jest,bo możesz zaraz zawisnąć nad kibelkiem i już nie będzie tak kolorowo [emoji16][emoji16]22.10 [emoji6]
Moze jak juz bede po wizycie to sie troche uspokoje [emoji849]Dzięki dziewczyny, ja sie jakos martwie bo w pierwszej ciazy to juz przed terminem @ i zrobieniem testu miałam objawy a teraz pprocz wiekszych piersi nic [emoji57]