reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Cześć :) fajne macie te dzieciaczki i jakie postępy robią :)....
Igor za chwilę będzie miał pół roku kiedy to zleciało nie mam pojęcia, opanował przewroty z pleców na brzuszek, ale za to z wagą przystopował i waży 5900, ale nie panikuje może gorszy czas, może więcej ruchu ;) nadal tylko na moim mleku, ale czekamy na 6 msc i rozszerzanie diety, od czego zaczynaliście ? Kaszki, warzywa?

Całujemy forumowe ciocie :*
IMG_20191120_173007592.jpeg

Cześć :) fajne macie te dzieciaczki i jakie postępy robią :)....
Igor za chwilę będzie miał pół roku kiedy to zleciało nie mam pojęcia, opanował przewroty z pleców na brzuszek, ale za to z wagą przystopował i waży 5900, ale nie panikuje może gorszy czas, może więcej ruchu ;) nadal tylko na moim mleku, ale czekamy na 6 msc i rozszerzanie diety, od czego zaczynaliście ? Kaszki, warzywa?

Całujemy forumowe ciocie :*Zobacz załącznik 1049019
Jeju jak on rosnie!!! A powinien byc taki malusi. Pospieszyl sie na ten swiat. Super chlopak:)

Paulina jesteś bardzo bardzo bardzo zdeterminowana. Tyle czasu ściągać no jesteś mistrzynią !!! Bardzo mocno Ci gratuluję no i Igorowi nowych umiejętności

Ja zaczynałam od warzyw, Starszej kaszek w ogóle nie dawałam, a Jasiek czasami na śniadanie dostanie
I polecam zacząć od warzyw.
Mi pediatra naciskl kladla bo Filip nie chcial nic jesc a to tak nie wolno i robila mi wyklady i mowila żebym owoce probowala. I co? I Filip owszem je pieknie nawet kawalek z buzi nie wyleci ale tak polubil slodki owoc ze warzyw i obiadow nie ruszy. Wczoraj wzielam nasze ziemniaki z obiadu i kalafiorka troche, zblendowalam to.. Sprobowalam.. No pyszne.. A mlody po jednej łyżeczce cofka... A po drugiej zwymiotowal nam owoce ktore jadl 3 godz wcześniej.

Wg who do roku podstawa zywienia jest mleko czy to matki czy modyfikowane. Nie dajcie sobie wmówić zastępowania posilku mlecznego w zamian za staly.

reklama
I polecam zacząć od warzyw.
Mi pediatra naciskl kladla bo Filip nie chcial nic jesc a to tak nie wolno i robila mi wyklady i mowila żebym owoce probowala. I co? I Filip owszem je pieknie nawet kawalek z buzi nie wyleci ale tak polubil slodki owoc ze warzyw i obiadow nie ruszy. Wczoraj wzielam nasze ziemniaki z obiadu i kalafiorka troche, zblendowalam to.. Sprobowalam.. No pyszne.. A mlody po jednej łyżeczce cofka... A po drugiej zwymiotowal nam owoce ktore jadl 3 godz wcześniej.

Wg who do roku podstawa zywienia jest mleko czy to matki czy modyfikowane. Nie dajcie sobie wmówić zastępowania posilku mlecznego w zamian za staly.

Jejku i nadal tak mu na te warzywa sie cofa? [emoji33]

Ja sie ciut boje jak bedzie z nasza mała bo ta 100% cyca i o butli i smoczki ani mowy! Ciekawe czy załapie zwykle jedzenie.

A dajesz słoiczkowe jedzenie czy 100% swoje?

Do góry