reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Na poczatku filip mial bebilon bo w aptece w nocy nie szlo innego kupic... Smak nie roznil sie od mojego mleka za to jak kupilam hipp i zmienilam to smak sie roznil ale malemu smakuje i nie ma po nim żadnych problemow wiec trzymamy sje tego.
Też myślałam żeby przejść na hippa. Teraz piję enfamil ale też dosyć drogo wychodzi. Kiedyś było to jedno z najlepszych mlek na rynku ale chyba się pozmieniało tera

reklama
Też myślałam żeby przejść na hippa. Teraz piję enfamil ale też dosyć drogo wychodzi. Kiedyś było to jedno z najlepszych mlek na rynku ale chyba się pozmieniało tera
nie chce wyjsc na przesadną ale widzialam obecny ranking mlek i ich składy.. enfamil ma w sobie skladniki ktorych być nie powinno.
zerknij tutaj

Nam położna chwaliła Bebilon i Hippa. Nie wiem jakie opinie maja inne mleka. HiPP jest eko więc ma fajny sklad, u nas HA wyszło przypadkiem, takie mąż kupił, próbowałam zmienić na tańsze ale Zosia po innych miała problemy z brzuszkiem, a teraz prawie całkiem przeszliśmy na zwykłego Hippa Combiotic i już bez problemu.
@paulina1994 kurcze nie jestem pewna, zwykłego Combiotica kupowałam w butelkach jednorazowych, nie wiem czy HA jest też dostępny w wersji saszetek do zrobienia, na stronie Hippa są te buteleczki:
Dziewczyny pisały że jednorazowe saszetki różnych mlek są w Rossmanie.

A że tak spytam po co saszetki? zeby sprobowac zanim kupi sie cale opakowanie?
Tak, chociaż wiem że mamy na KP też takie kupuja, żeby mieć z czego zrobić mm od wielkiego dzwonu i nie kupować za każdym razem całego pudełka.
Edit: ja kupilam kilka buteleczek na nagle głody, np. jechaliśmy na zakupy i nie chciałam ciągnąć termosu, ani szykować mleka, które niewypite musiałam po 2 godzinach wylać, te butelki Hippa pasowały mi do smoczków Medeli i Dr Browna więc tylko zakrecalam i gotowe. Ciekawy artykuł wrzuciłas!

Sprobuj nan optipro plus ha. Sa saszetki i nawet jest w malych butelkach juz gotowe. U nas po hipp byly zatwardzenia okropne. (Chociaż u wielu bardzo dobrze sie sprawdza)
A na jakim jesteście ? Igor dostał wczoraj raz a dziś dwa razy MM i już nie mógł zrobić kupy wrażliwe to moje dziecko [emoji28] jak już zrobił to taką gęsta, a na piersi samej prawie,że woda...
U nas dziewczyna na wątku znowu pisała, że po nan mieli jakieś problemy z kupą o ile dobrze pamiętam więc pewnie każde dziecko inne

reklama
nie chce wyjsc na przesadną ale widzialam obecny ranking mlek i ich składy.. enfamil ma w sobie skladniki ktorych być nie powinno.
zerknij tutaj
Wiesz jak jest z mlekami mogą mieć idealny skład, a dziecko nie będzie tolerować :) może nie potrzebnie kupowałam to HA, ale mówili, że przy problemach z brzuszkiem jest lepiej trawiony no nic gdyby mu jednak pasowało to w aptece internetowej płaciłam 33 zł za 400 g puszkę więc do przeżycia bo stacjonarnie w aptece 60 zł [emoji33] dobrze, że jeszcze miałam kilka mrożonek

Do góry