reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Fleur, ale sie męczyłaś :/ współczuje ale wiem co to bo ja miałam nieregularne ale tez mocne skurcze przez 24h [emoji849]
Waga świetna malucha. Jednak tyci chłopiec ale i długość niczego sobie [emoji173]️ lekki olbrzym [emoji23]
Teraz życzę jak najszybszej i najmniej bolesnej rekonwalescencji po cc. I szybkiego powrotu do domu.
Waga świetna malucha. Jednak tyci chłopiec ale i długość niczego sobie [emoji173]️ lekki olbrzym [emoji23]
Teraz życzę jak najszybszej i najmniej bolesnej rekonwalescencji po cc. I szybkiego powrotu do domu.
Anolik
Może kup takie jednorazowe saszetki innego mleka HA? Ja dawałam HiPP Ha i Zosia raczej piła i moje i to HA bez problemu, wiadomo że mojego zawsze wypiła więcej ale sprawdzałam i w smaku po prostu mamine mleko słodsze!Dziewczyny jak dokarmiałyście dzieci MM to one chętnie jadły czy musiały się przyzwyczaić do innego smaku ? Igor dostał wczoraj i dziś ten Bebi*lon prosyneco HA i nie chce go pić wygina się wypluwa
paulina1994
A orientujesz się czy są saszetki tego Ha z Hippa bo nie ukrywam, że nie chce kupować kolejnej puszki żeby stałaMoże kup takie jednorazowe saszetki innego mleka HA? Ja dawałam HiPP Ha i Zosia raczej piła i moje i to HA bez problemu, wiadomo że mojego zawsze wypiła więcej ale sprawdzałam i w smaku po prostu mamine mleko słodsze!
Ann89
W Rossmanie są próbki mleka do kupienia ale nie mam pojęcia czy te ha mają czy te zwykłe, musisz zerknąć.A orientujesz się czy są saszetki tego Ha z Hippa bo nie ukrywam, że nie chce kupować kolejnej puszki żeby stała
Ann89
Żmijka ty pisałaś że karmiłaś malucha mieszanie a potem przestawiło ci się na cycka całkowicie? Doatawoalas tylko do piersi czy jeszcze w jakiś inny sposób podtrzymywałaś laktację? Pisałaś już kiedyś ale ju nie pamiętam jak to było, wiem że co się udałoFleur gratulacje [emoji173] miałaś przejścia... ale najważniejsze, że już Szymonek jest po drugiej stronie brzucha [emoji7]
Paulina, mój jadł na zmianę z moim mlekiem ten bebilon bez problemu
U mnie nie było najmniejszego problemu. Filip to i do dzis piers umie chwycic choc juz 2 miesiace tylko na butli. A ja nadal jakies mleko mam w cyckach.Dziewczyny jak dokarmiałyście dzieci MM to one chętnie jadły czy musiały się przyzwyczaić do innego smaku ? Igor dostał wczoraj i dziś ten Bebi*lon prosyneco HA i nie chce go pić wygina się wypluwa
Na poczatku filip mial bebilon bo w aptece w nocy nie szlo innego kupic... Smak nie roznil sie od mojego mleka za to jak kupilam hipp i zmienilam to smak sie roznil ale malemu smakuje i nie ma po nim żadnych problemow wiec trzymamy sje tego.Słyszałam że.niektore dzieci ciężko się przyzwyczają do mm po karmieniu piersią/mlekiem mamy. Nasze mleko podobno jest smaczniejsze a mm wiadomo. Spróbuj kolejny raz mu podać. Jak będzie głodny to zje.
reklama
Kochana kup rivanol i nasacz gazik przyloz na to drugi suchy zeby sobie nie pobrudzic wszystkiego i kup taka siatke i naciagnij na paluszek zeby nie spadlo. Bedzie rozmiekczac paluszek przy okazji pomoze na stan zapalny skoro jest juz czerwone. Jak juz zmiekczysz paznokiec polecam wziac wate naprawde ilosc malutenka i delikatnie pilniczkiem podlozyc pod paznokiec i od boku ktory wrasta zeby zrobic miejsce pazurkowi. Przy kapieli zmiekczaj paluszek szarym mydlem i masuj opuszek paluszka do tylu. U nas juz jest odpukac po wszystkim. Nie podkladamy waty a pazurki rosna sobie spokojnie bez zaklocen. Powodzenia kochana.@Maliina proszę podpowiedz jak szybko zareagować, Adzie się paznokieć w dużym.palcu u stopy chyba wrasta, bo zaczerwienione wokół. Zobaczylam wczoraj jak skarpetki nakladalam... kurcze dopiero ja się uporalam z tym problemem, teraz ona [emoji58]