reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja nie szczepie na meningo ani córki ani Jaśka nam lekarka mowila, że to szczepienie jest już bardzo dodatkowe i według niej można odpuścić za to bardzo nas na rota namawiała t bardziej, że ja pracuje w przychodni i mogę coś przynieść.

reklama
Ja nie szczepie na meningo ani córki ani Jaśka nam lekarka mowila, że to szczepienie jest już bardzo dodatkowe i według niej można odpuścić za to bardzo nas na rota namawiała t bardziej, że ja pracuje w przychodni i mogę coś przynieść.
No u nas zadecydowało, że wcześniej czy później młoda pewnie pójdzie do żłobka, ale nasza pediatra jest proszczepienna, tylko bardzo pilnuje żeby dziecko nie było chore i zaleca rozdzielanie, jak widać kazdy lekarz ma własne zdanie na temat szczepień. ;)

No u nas zadecydowało, że wcześniej czy później młoda pewnie pójdzie do żłobka, ale nasza pediatra jest proszczepienna, tylko bardzo pilnuje żeby dziecko nie było chore i zaleca rozdzielanie, jak widać kazdy lekarz ma własne zdanie na temat szczepień. ;)
Igor jeśli wszystko będzie dobrze to też pójdzie do żłobka, ja osobiście na tą chwilę nie wyobrażam sobie siedzieć w domu kilka lat, a niestety nie mam go z kim zostawić

Paulinka o dzięki, nie wiedziałam o tym.
Ja też nie wyobrażam sobie siedzenia w domu. Już pracuje i mam nianie. Na początku to było straszne, a teraz dziękuję Bogu za chwilę oddechu

kochana inhalujecie się? Nam bardzo pomaga, co lekarka mówiła?
wow, piękna waga i długość, my chyba mamy ok. 8500, bo 3 tyg. temu było 8300, no i 70 cm, ale bardzo ja wyciąga, bo większość 74 jest za mała :o nie nadążam z jej ubieraniem
@Maliina dobrze pisze, meningo można długo szczepić tylko zmienia się ilość dawek, to na rota jest krótki okres szczepienny.
My wszystko wzięliśmy płatne, jedne dawki przeszły bezobjawowo, inne z marudzeniem, na szczęście zostały nam tylko meningo, zrobiliśmy przerwę w szczepieniach i ruszamy od października, bo chce wszystkie szczepy fajny artykuł o meningo jest u mamyginekolog
Zobacz załącznik 1027595
Tak mamy inhalacje z ectodose. Do tego nasivin w kropelkach i wapno. No i ściągać katar. Na szczęście osłuchowo czysto. Mała póki co zdziwiona inhalatorem i leży spokojnie [emoji23]
Jest już u was co nosić [emoji6] kawał babeczki z waszej Zosieńki

Fleur dała informacje że Szymek jest już na świecie [emoji7]

reklama
Do góry