reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ale gdzie tam ruszyło. KTG płaskie jak cholera. Dwa skurcze na całe pol godziny i to takie lekkie...

Specjalnie pojechałam popołudniu z mama na zakupy, myslalam, że wysiłek w takim upale cos przyspieszy a tu nic. Twarda baba w brzuchu.

W nocy spokój. Wędrówki na siku to standard. [emoji849][emoji849][emoji849] od rana też nie zapowiada nic porodowej soboty. :/

reklama
Ja musze zrobić rajd po sklepach bo okazało się że kapcie młodego do przedszkola są za.male. kurcze kupywalam mu z miesiąc,.dwa.miesiace temu przed wakacjami. Dobrze.ze.cos.mnie tchnęło i kazałam.mu dzisiaj je założyć.

Jutri po południu mam się stawić do szpitala. Już mam takiego stresa że aż.mi nie dobrze :(

Ja musze zrobić rajd po sklepach bo okazało się że kapcie młodego do przedszkola są za.male. kurcze kupywalam mu z miesiąc,.dwa.miesiace temu przed wakacjami. Dobrze.ze.cos.mnie tchnęło i kazałam.mu dzisiaj je założyć.

Jutri po południu mam się stawić do szpitala. Już mam takiego stresa że aż.mi nie dobrze :(
Nie boj sie. Juz tak nie wiele zostalo. W poniedzialek sie spotkacie z malenstwem. Ucalujecie i utulicie. Ja tez chceee!

Już trzecie prenatalne? Wow. Jeszcze chwila i malutką będzie przy tobie ;) i jak tam się czujesz? Co tam u ciebie?
Strasznie ten czas leci ale już się doczekać nie mogę :) Czuje się dobrze, w upały tylko byłam słaba jak mucha a tak to dobrze [emoji3526] brzuszek rośnie ciekawa jestem ile jeszcze urośnie przez te dwa miesiące [emoji39]

Ojej jak ci zazdroszczę [emoji178][emoji178][emoji178]

Cudny jest :) rosnie Ci ekspresowo chlopak. Juz ma tskie mądre oczka :)
I jak wam sie macierzyństwo uklada?
Dobrze tylko padam na twarz czasami i pytam gdzie jest to pachnące i śpiące niemowlę [emoji28] daje chłopak popalić ;) a co u Was ? :) Wracasz po macierzyńskim do pracy ? :) Dopiero co rodzilas a już taki duży chłopak z Fifiego [emoji7]
Pięknie Igorek rosnie. Taki zadziorny wyszwdl na tym zdjęciu [emoji38] Haha też miałam takiego leniuszka [emoji6] trzeba poprostu kłaść go po kilka razy na brzuszku i tyle. W końcu się przekona. Podziwiam cię że jeszcze walczysz z odciągniem.

@Malina i co zamówiłaś inna sukienkę dla Julci już?

@martoosia04 jak tam u ciebie? Ruszyło się coś?

U mnie w końcu pierwsza noc od dwoch miesięcy przespana, co prawda z przerwą na siku ale po tym grzecznie do łóżka ;)
Jeszcze ściągam nie wiem jak długo, ale na razie ściągam ;) właśnie zaczęłam trochę częściej kłaść bo tak to się denerwował a ja odpuszczałam

Dobrze tylko padam na twarz czasami i pytam gdzie jest to pachnące i śpiące niemowlę [emoji28] daje chłopak popalić ;) a co u Was ? :) Wracasz po macierzyńskim do pracy ? :) Dopiero co rodzilas a już taki duży chłopak z Fifiego [emoji7]Jeszcze ściągam nie wiem jak długo, ale na razie ściągam ;) właśnie zaczęłam trochę częściej kłaść bo tak to się denerwował a ja odpuszczałam
Oj tam nie pokrzyczy chłopak, przynajmniej ćwiczy płuca i sąsiedzi wiedzą że dziecko żyje [emoji23] ale serio, kładź jak najczęściej mimo że mu się to nie podoba. Nam rehabilitantka też tak kazała robić ;)

Malina wiem wiem ale jak sobie przypomnę ten ból po CC [emoji31] i z 48h bez jedzenia będzie bo w pon ciecie i potem gdzieś po 24h pionizacja [emoji23]

reklama
Dobrze tylko padam na twarz czasami i pytam gdzie jest to pachnące i śpiące niemowlę [emoji28] daje chłopak popalić ;) a co u Was ? :) Wracasz po macierzyńskim do pracy ? :) Dopiero co rodzilas a już taki duży chłopak z Fifiego [emoji7]Jeszcze ściągam nie wiem jak długo, ale na razie ściągam ;) właśnie zaczęłam trochę częściej kłaść bo tak to się denerwował a ja odpuszczałam
Paulus kochana ja z dniem 31lipca mialam. Koniec umowy i nie przedłużyli ale ja sie ciesze.. Minal sierpien zrobil mi ksiegowy znow na zlosc i co?? I do tej pory nie mam macierzynskiego bo nie dal wszystkich dokumentow.. Ja dostarczylam 27 sierpnia to od tej daty znow 30 dni mam i wciaz jestem bez kasy... Ale bede musiala czegos szukac i wrocic bo z 1 pensji będzie ciężko. Przyzwyczailismy sie juz do dwóch źródeł dochodu.

Do góry