reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ale gdzie tam ruszyło. KTG płaskie jak cholera. Dwa skurcze na całe pol godziny i to takie lekkie...

Specjalnie pojechałam popołudniu z mama na zakupy, myslalam, że wysiłek w takim upale cos przyspieszy a tu nic. Twarda baba w brzuchu.

W nocy spokój. Wędrówki na siku to standard. [emoji849][emoji849][emoji849] od rana też nie zapowiada nic porodowej soboty. :/

reklama
Ja musze zrobić rajd po sklepach bo okazało się że kapcie młodego do przedszkola są za.male. kurcze kupywalam mu z miesiąc,.dwa.miesiace temu przed wakacjami. Dobrze.ze.cos.mnie tchnęło i kazałam.mu dzisiaj je założyć.

Jutri po południu mam się stawić do szpitala. Już mam takiego stresa że aż.mi nie dobrze :(

Ja musze zrobić rajd po sklepach bo okazało się że kapcie młodego do przedszkola są za.male. kurcze kupywalam mu z miesiąc,.dwa.miesiace temu przed wakacjami. Dobrze.ze.cos.mnie tchnęło i kazałam.mu dzisiaj je założyć.

Jutri po południu mam się stawić do szpitala. Już mam takiego stresa że aż.mi nie dobrze :(
Nie boj sie. Juz tak nie wiele zostalo. W poniedzialek sie spotkacie z malenstwem. Ucalujecie i utulicie. Ja tez chceee!

Już trzecie prenatalne? Wow. Jeszcze chwila i malutką będzie przy tobie ;) i jak tam się czujesz? Co tam u ciebie?
Strasznie ten czas leci ale już się doczekać nie mogę :) Czuje się dobrze, w upały tylko byłam słaba jak mucha a tak to dobrze [emoji3526] brzuszek rośnie ciekawa jestem ile jeszcze urośnie przez te dwa miesiące [emoji39]

Ojej jak ci zazdroszczę [emoji178][emoji178][emoji178]

Cudny jest :) rosnie Ci ekspresowo chlopak. Juz ma tskie mądre oczka :)
I jak wam sie macierzyństwo uklada?
Dobrze tylko padam na twarz czasami i pytam gdzie jest to pachnące i śpiące niemowlę [emoji28] daje chłopak popalić ;) a co u Was ? :) Wracasz po macierzyńskim do pracy ? :) Dopiero co rodzilas a już taki duży chłopak z Fifiego [emoji7]
Pięknie Igorek rosnie. Taki zadziorny wyszwdl na tym zdjęciu [emoji38] Haha też miałam takiego leniuszka [emoji6] trzeba poprostu kłaść go po kilka razy na brzuszku i tyle. W końcu się przekona. Podziwiam cię że jeszcze walczysz z odciągniem.

@Malina i co zamówiłaś inna sukienkę dla Julci już?

@martoosia04 jak tam u ciebie? Ruszyło się coś?

U mnie w końcu pierwsza noc od dwoch miesięcy przespana, co prawda z przerwą na siku ale po tym grzecznie do łóżka ;)
Jeszcze ściągam nie wiem jak długo, ale na razie ściągam ;) właśnie zaczęłam trochę częściej kłaść bo tak to się denerwował a ja odpuszczałam

Dobrze tylko padam na twarz czasami i pytam gdzie jest to pachnące i śpiące niemowlę [emoji28] daje chłopak popalić ;) a co u Was ? :) Wracasz po macierzyńskim do pracy ? :) Dopiero co rodzilas a już taki duży chłopak z Fifiego [emoji7]Jeszcze ściągam nie wiem jak długo, ale na razie ściągam ;) właśnie zaczęłam trochę częściej kłaść bo tak to się denerwował a ja odpuszczałam
Oj tam nie pokrzyczy chłopak, przynajmniej ćwiczy płuca i sąsiedzi wiedzą że dziecko żyje [emoji23] ale serio, kładź jak najczęściej mimo że mu się to nie podoba. Nam rehabilitantka też tak kazała robić ;)

Malina wiem wiem ale jak sobie przypomnę ten ból po CC [emoji31] i z 48h bez jedzenia będzie bo w pon ciecie i potem gdzieś po 24h pionizacja [emoji23]

reklama
Dobrze tylko padam na twarz czasami i pytam gdzie jest to pachnące i śpiące niemowlę [emoji28] daje chłopak popalić ;) a co u Was ? :) Wracasz po macierzyńskim do pracy ? :) Dopiero co rodzilas a już taki duży chłopak z Fifiego [emoji7]Jeszcze ściągam nie wiem jak długo, ale na razie ściągam ;) właśnie zaczęłam trochę częściej kłaść bo tak to się denerwował a ja odpuszczałam
Paulus kochana ja z dniem 31lipca mialam. Koniec umowy i nie przedłużyli ale ja sie ciesze.. Minal sierpien zrobil mi ksiegowy znow na zlosc i co?? I do tej pory nie mam macierzynskiego bo nie dal wszystkich dokumentow.. Ja dostarczylam 27 sierpnia to od tej daty znow 30 dni mam i wciaz jestem bez kasy... Ale bede musiala czegos szukac i wrocic bo z 1 pensji będzie ciężko. Przyzwyczailismy sie juz do dwóch źródeł dochodu.

Do góry