martoosia04
Fanka BB :)
„Kavka” ma chyba podobne nosidła do tuli... [emoji848][emoji848][emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co myślicie o tym? [emoji848]
Poland
www.feedo.pl
Nie znam się na tych nosidlach, nie wiem co jest dobre a co nie [emoji848]
Tutaj o tym nosidełko czytalam ostatnio i właśnie wydawało mi się że jest w miare ok.[emoji848]Wyglada dobrze 'na oko', cena tez wysoka wiec powinno byc ok. Ale chyba ciezko znalezc je uzywane.
A co myślicie o tym? [emoji848]
Poland
www.feedo.pl
Nie znam się na tych nosidlach, nie wiem co jest dobre a co nie [emoji848]
W sumie tak. W 38+6 było u niego 4000g, w 39+5 urodziłam 3880g, czyli w sumie niewielka różnica [emoji4] na kiedy masz termin?@Malina mam nadzieję, że dam radę. Jestem bojowo nastawiona w tej kwestii. Życie pewnie zweryfikuje, ale łatwo się nie poddam.
Mam ciocie, która ok 40 lat temu rok po roku urodziła synów 5100 i 5200 więc teoretycznie wszystko się da[emoji6][emoji39]
@martoosia04 faktycznie mała "lasencja" się szykuje[emoji7] koniecznie daj znać jak po wizycie.
@ilonaz dodajesz mi wiary[emoji4] czyli widzę, że nasz doktorek chyba dobrze przewiduje wagę???
Niby na 26. 09 wg OM, ale mały od początku większy jest więc mogę nie dorwać[emoji6][emoji39] Z pierwszych prenatalnych na 21. 09 a teraz na ostatnich 3 trymestru 11.09 w moje urodziny[emoji6] żeby tylko nie przenosić[emoji6] zależy mi na tym wrześniu [emoji6][emoji4] no i żeby 4000 g nie przekroczył [emoji6][emoji39]W sumie tak. W 38+6 było u niego 4000g, w 39+5 urodziłam 3880g, czyli w sumie niewielka różnica [emoji4] na kiedy masz termin?
Takie same oczekiwania miałam, byle nie przenosić i byle nie powyżej 4kg. Udało się, urodziłam dwa dni przed terminem z OM i waga nie dobila 4kg [emoji3] powiem Ci, że z wizyty popołogowej jestem też bardzo zadowolona, no doktorek jest po prostu godny polecenia. Także trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Niby na 26. 09 wg OM, ale mały od początku większy jest więc mogę nie dorwać[emoji6][emoji39] Z pierwszych prenatalnych na 21. 09 a teraz na ostatnich 3 trymestru 11.09 w moje urodziny[emoji6] żeby tylko nie przenosić[emoji6] zależy mi na tym wrześniu [emoji6][emoji4] no i żeby 4000 g nie przekroczył [emoji6][emoji39]