reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ciekawe ile moja pyza. Dwa tyg temu miała 5050 :)
20190730_095332.jpeg
20190720_140504.jpeg
20190726_143808.jpeg

Dziękujemy[emoji4] Malinka jaki masz wózek? Mnie się wydawało, że mam taką dużą gondolę a obawiam się, że mała szybko wyrośnie zanim jeszcze siadzie. Fifi się mieści spokojnie?
Mamy Adamex Barletta niby duza gondola ale jest juz bardzo kiepsko.
Ogólnie szukam juz spacerówki i go na płasko za 2 miesiące pewnie bede musiala przerzucic.

67978445_888439774856879_9053702433317847040_n.jpg

Dziś konćzy Fifi 3 miesiące i zaczyna 4 wow jak to zleciało! :p

Ostatnia edycja:
Gondola na 3 miesiące??? Omg! [emoji33]
Tego nikt nie przewidział ze taki olbrzymek bedzie. Lekarze szacowali.. Ja sis balam ale w duszy poniekad myslalam ze az tak zle nie bedzie.. No 5kg nie mial ale 4.5.. I tez nie spadl duzo a w 1 dobie przybral 100g i te cycowanie tez nam szlo zanim zaczelam miec bole dwunastnicy. A teraz na mm to juz leci jak szatan. Moje dostaje tylko rano odciagniete. Po malu cyc nam sie kończy po tej anginie.

reklama
Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam :-) u nas wszystko okej. Wczoraj byliśmy na wizycie, a dziś już 25+3 o ile dobrze pamiętam. Młody ma już 703 gram, choć wydaje mi się z drobny na jak na ten tydzień.
Będzie Grześ :-)
Od wczoraj jestem na zwolnieniu, lekarz stwierdził że i tak długo biegalam do pracy, szczerze to mogłabym jeszcze ale jakoś po dwóch tygodniach urlopu po prostu nie chciało mi się wracać po uporządkowaniu wszystkich spraw :-)
Urlop chciałam/musiałam wziąć bo akurat w tym roku(my mamy co dwa lata) dostajemy niemałe pieniążki na wakacje więc warto było skorzystać :-)
Siedzę właśnie w przychodni na krzywej cukrowej
IMG_20190731_075600.JPG

Do góry