reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Matko 600zl nosidło [emoji44]

Jak tam u was dziewczynki, jak maluszki w te upały?
Ja już ledwo dycham. Młoda już mi się tak wciska w pęcherz i w biodra że czasem już chodzić nie mogę i boli. Starszak mimo że wrócił dopiero od babci to cały czas marudzi ziemi się nudzi. Sajgon poprostu :)

reklama
Mój dobrze już tak wysoko sie podnosi, że jestem w szoku. Pełza, przewracać się zaczyna z brzucha na plecy. No kozak ;)
Ann no drogie, ale na prawdę warte każdej złotówki. Można też na Olx znaleźć używane

Załączniki

• IMG_20190727_102835.jpg
    IMG_20190727_102835.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 80
Ja tam planuje Tule kupić po chrzcinach. Na bank się kasa uzbiera jakaś ;) na początek wiadomo, że takiego maluszka nie wsadzę w nosidło.

A chustowała któraś z was? Od kiedy zaczynałyście? Bo ja mam jedną prawie nowa chustę i mysle ze zanim kupie Tule to młoda nauczę chodzenia w chuście.

Ja tam planuje Tule kupić po chrzcinach. Na bank się kasa uzbiera jakaś ;) na początek wiadomo, że takiego maluszka nie wsadzę w nosidło.

A chustowała któraś z was? Od kiedy zaczynałyście? Bo ja mam jedną prawie nowa chustę i mysle ze zanim kupie Tule to młoda nauczę chodzenia w chuście.
My mamy Little Frogg chyba, kółkowa, 1 miesiąc Zośka dała się nosić, a potem już było jej za ciasno, zbyt skrępowane ruchy i koniec z chusta, czeka na następne dziecko, ja zanim zainwestuje w nosidło, umowie się w sklepie na dobor odp. nosidła, i zobaczę czy w ogóle Zosce się spodoba. Twoje starszaki lubiły chustę/nosidlo?

My mamy Little Frogg chyba, kółkowa, 1 miesiąc Zośka dała się nosić, a potem już było jej za ciasno, zbyt skrępowane ruchy i koniec z chusta, czeka na następne dziecko, ja zanim zainwestuje w nosidło, umowie się w sklepie na dobor odp. nosidła, i zobaczę czy w ogóle Zosce się spodoba. Twoje starszaki lubiły chustę/nosidlo?

Z Tobiaszem nie miałam chusty czy nosidła bo i hajsu nie miałam na takie wynalazki. Wszystko szło po najmniejszych wydatkach bo wtedy miałam jeszcze studia do opłacenia ;)
Z Tomkiem juz zainwestowałam w chustę - i on bardzo lubił się nosić.

@wiktorka pięknie się unosi!!! Filip to nadal leń ale ogarnal i zdał próbę trakcyjna:p

Gdzie ta tula przeceniona? Bo na oficjalnej str nie widzę przecen.

@liczba ale Twoja corcia rosnie jak na drożdżach :) ile juz wazy? My sie w piątek szczepimy na pneumokoki bo przez moja angine przesunieto znow o tydzień. Ale obstawiam ze 7500 bedzie.

reklama
Ja kupilam manduce ze wzgledu na to, ze mozna wyciagnac raczki. Tam jest suwak.
Dalam za nowa 120zl na olx, bo kobieta ma blizniaki i byl placz.

@Maliina wazy okolo 6500. :)

Do góry