reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Matko 600zl nosidło [emoji44]

Jak tam u was dziewczynki, jak maluszki w te upały?
Ja już ledwo dycham. Młoda już mi się tak wciska w pęcherz i w biodra że czasem już chodzić nie mogę i boli. Starszak mimo że wrócił dopiero od babci to cały czas marudzi ziemi się nudzi. Sajgon poprostu :)

reklama
Mój dobrze już tak wysoko sie podnosi, że jestem w szoku. Pełza, przewracać się zaczyna z brzucha na plecy. No kozak ;)
Ann no drogie, ale na prawdę warte każdej złotówki. Można też na Olx znaleźć używane

Załączniki

• IMG_20190727_102835.jpg
    IMG_20190727_102835.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 85
Ja tam planuje Tule kupić po chrzcinach. Na bank się kasa uzbiera jakaś ;) na początek wiadomo, że takiego maluszka nie wsadzę w nosidło.

A chustowała któraś z was? Od kiedy zaczynałyście? Bo ja mam jedną prawie nowa chustę i mysle ze zanim kupie Tule to młoda nauczę chodzenia w chuście.

Ja tam planuje Tule kupić po chrzcinach. Na bank się kasa uzbiera jakaś ;) na początek wiadomo, że takiego maluszka nie wsadzę w nosidło.

A chustowała któraś z was? Od kiedy zaczynałyście? Bo ja mam jedną prawie nowa chustę i mysle ze zanim kupie Tule to młoda nauczę chodzenia w chuście.
My mamy Little Frogg chyba, kółkowa, 1 miesiąc Zośka dała się nosić, a potem już było jej za ciasno, zbyt skrępowane ruchy i koniec z chusta, czeka na następne dziecko, ja zanim zainwestuje w nosidło, umowie się w sklepie na dobor odp. nosidła, i zobaczę czy w ogóle Zosce się spodoba. Twoje starszaki lubiły chustę/nosidlo?

My mamy Little Frogg chyba, kółkowa, 1 miesiąc Zośka dała się nosić, a potem już było jej za ciasno, zbyt skrępowane ruchy i koniec z chusta, czeka na następne dziecko, ja zanim zainwestuje w nosidło, umowie się w sklepie na dobor odp. nosidła, i zobaczę czy w ogóle Zosce się spodoba. Twoje starszaki lubiły chustę/nosidlo?

Z Tobiaszem nie miałam chusty czy nosidła bo i hajsu nie miałam na takie wynalazki. Wszystko szło po najmniejszych wydatkach bo wtedy miałam jeszcze studia do opłacenia ;)
Z Tomkiem juz zainwestowałam w chustę - i on bardzo lubił się nosić.

@wiktorka pięknie się unosi!!! Filip to nadal leń ale ogarnal i zdał próbę trakcyjna:p

Gdzie ta tula przeceniona? Bo na oficjalnej str nie widzę przecen.

@liczba ale Twoja corcia rosnie jak na drożdżach :) ile juz wazy? My sie w piątek szczepimy na pneumokoki bo przez moja angine przesunieto znow o tydzień. Ale obstawiam ze 7500 bedzie.

reklama
Ja kupilam manduce ze wzgledu na to, ze mozna wyciagnac raczki. Tam jest suwak.
Dalam za nowa 120zl na olx, bo kobieta ma blizniaki i byl placz.

@Maliina wazy okolo 6500. :)

Do góry