reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Witajcie po roku przerwy nie wiem czy mnie ktoś pamięta byłam na lutowkach 2019 niestety w lipcu 2018 odeszła moja fasolka teraz czekam na okres ale od poniedziałku cisza ostatni okres 1 lipca cykle 22-24 dni piersi bolą brzuch czasem ciągnie dołem na test za wcześnie narazie czekamy A i dziś kawa mi dosłownie smierdziala:)
Cześć Baffi, jasne że pamiętamy :) daj znać jak zatestujesz jak tam sytuacja! Kciuki [emoji1307][emoji8]

Dzięki za miłe przyjęcie:) coz jeszcze nie testowałem ale chyba jutro to zrobię boję się tego żeby nie było tak samo ale jeśli się udało będę dobrej mysli
Pewnie ze pamiętamy!!! Jakzobaczylam powiadomienie ze sie odezwalas myslalam ze jakis testy pozytywny lub beta! Kochana 3mam kciuki.

Dzięki za miłe przyjęcie:) coz jeszcze nie testowałem ale chyba jutro to zrobię boję się tego żeby nie było tak samo ale jeśli się udało będę dobrej mysli
To ja czekam razem z Toba na tescik :)
U nas czas pedzi jak szalony. Jeszcze przed chwila mialam takiego okruszka ktory uczyl sie zycia po tej str swiata, takie biedactwo. A teraz za 5 dni cwaniak konczy 3 miesiace :)

IMG_20190724_080354.jpg

A ja się pochwalę moja mała smieszka-silaczka [emoji12]Zobacz załącznik 1002669Zobacz załącznik 1002670
Sliczna blondysia :) pięknie sie dźwiga.
Nasz to taki leń.. Rowiesnicy jego wyzej ta glowke trzymaja ale ciesze sie ze w ogole zechcial ja podnosic umie trzymać dlugo i rozgladac sie na boki. Jak sie urodzil to do miesiąca nie mial z tym klopotu. Potem leń straszny. Ale on zle rece układa i musimy mu ciagle poprawiac.

Załączniki

• IMG_20190724_142110.jpg
    IMG_20190724_142110.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry