reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@martoosia04
Jej ty ślicznie wyglądasz i brzuszek taki zgrabny. ALe widać że trochę przed ciążą ćwiczyłaś. I ani jednego rozstępu nie masz.
Ps. mamy podobny wystrój salono/sypialni :)

@paulina1994 Link do: Home - MatkaPrezesa.pl tu na blogu mama ma synka wcześniaka i drugiego synka już chyba w terminie urodzonego. Nie wiem czy mama ginekolog też nie urodziła wcześniaka, tak mi się coś tam świta...
Zresztą zobacz, ja pirwsze dziecko w 28tc, a Huberta już w 38tc ;)

reklama
@martoosia04
Jej ty ślicznie wyglądasz i brzuszek taki zgrabny. ALe widać że trochę przed ciążą ćwiczyłaś. I ani jednego rozstępu nie masz.
Ps. mamy podobny wystrój salono/sypialni :)

@paulina1994 Link do: Home - MatkaPrezesa.pl tu na blogu mama ma synka wcześniaka i drugiego synka już chyba w terminie urodzonego. Nie wiem czy mama ginekolog też nie urodziła wcześniaka, tak mi się coś tam świta...
Zresztą zobacz, ja pirwsze dziecko w 28tc, a Huberta już w 38tc ;)

Ja nie dorobiłam się żadnego rozstępy w żadnej ciąży. Przynajmniej nic z tych fioletowo-czerwonych. Mam jeden przy bliźnie po kolczyku w pępku ale mikro i biały i jeden biały ledwo widoczny gdzieś na lewej stronie brzucha [emoji23]

A z tym wystrojem salonu to i ja zauważyłam od razu [emoji23][emoji23][emoji23]

A jakie masz butelki dla małego?

Laski ile przytylyscie w ostatnich dwóch miesiącach ciąży? Jestem już taka ogromna, że powoli depresja mnie łapie. A jeszcze ponad miesiąc do końca. Ja już jestem większą niż jak 6lat temu jak szłam na porodówkę [emoji17]
Zobacz załącznik 1001700
Ja w tej ciąży przytyłam jakoś 14kg... [emoji17] Pod koniec byłam w szoku jak w ciągu 2tyg przybywało mi 4kg.. [emoji17]

Ale ty super wyglądasz [emoji3526] brzuszek duży ale super [emoji8][emoji7]
Zobacz załącznik 1001711
To mój z 34tc - u mnie teraz różnie z waga. Ostatnio miałam tak, że tyłam 0,5kg na 3 tygodnie. Wszystko zależy u mnie widzę od trawienia. Jak sie wypróżnię to nawet 0,5kg zejdzie z wagi.

Nie przejmuj się wagą. U mnie od poczatku ciąży niecałe 8kg na +.
Ślicznie wyglądasz [emoji3590]
Ja nie dorobiłam się żadnego rozstępy w żadnej ciąży. Przynajmniej nic z tych fioletowo-czerwonych. Mam jeden przy bliźnie po kolczyku w pępku ale mikro i biały i jeden biały ledwo widoczny gdzieś na lewej stronie brzucha [emoji23]

A z tym wystrojem salonu to i ja zauważyłam od razu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ann rozstepy to sprawa genetyczna. Ja też nie mam
Zazdroszczę wam dziewczyny [emoji12]ja obie ciąże ani jednego rozstepu przez 9 miesięcy, a po porodzie bach! Cała w paskach jestem [emoji2356] nawet pod kolanami mam [emoji2356]

U mnie mega rozstępy, ale już w drugiej ciąży mi się zrobiły i teraz nowe doszły, ale co się dziwić przy takich rozmiach :)

Witajcie po roku przerwy nie wiem czy mnie ktoś pamięta byłam na lutowkach 2019 niestety w lipcu 2018 odeszła moja fasolka teraz czekam na okres ale od poniedziałku cisza ostatni okres 1 lipca cykle 22-24 dni piersi bolą brzuch czasem ciągnie dołem na test za wcześnie narazie czekamy A i dziś kawa mi dosłownie smierdziala:)

Witajcie po roku przerwy nie wiem czy mnie ktoś pamięta byłam na lutowkach 2019 niestety w lipcu 2018 odeszła moja fasolka teraz czekam na okres ale od poniedziałku cisza ostatni okres 1 lipca cykle 22-24 dni piersi bolą brzuch czasem ciągnie dołem na test za wcześnie narazie czekamy A i dziś kawa mi dosłownie smierdziala:)

No to powodzenia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Pewnie ze pamiętamy!!! Jakzobaczylam powiadomienie ze sie odezwalas myslalam ze jakis testy pozytywny lub beta! Kochana 3mam kciuki.

Do góry