reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@martoosia04
Jej ty ślicznie wyglądasz i brzuszek taki zgrabny. ALe widać że trochę przed ciążą ćwiczyłaś. I ani jednego rozstępu nie masz.
Ps. mamy podobny wystrój salono/sypialni :)

@paulina1994 Link do: Home - MatkaPrezesa.pl tu na blogu mama ma synka wcześniaka i drugiego synka już chyba w terminie urodzonego. Nie wiem czy mama ginekolog też nie urodziła wcześniaka, tak mi się coś tam świta...
Zresztą zobacz, ja pirwsze dziecko w 28tc, a Huberta już w 38tc ;)

reklama
@martoosia04
Jej ty ślicznie wyglądasz i brzuszek taki zgrabny. ALe widać że trochę przed ciążą ćwiczyłaś. I ani jednego rozstępu nie masz.
Ps. mamy podobny wystrój salono/sypialni :)

@paulina1994 Link do: Home - MatkaPrezesa.pl tu na blogu mama ma synka wcześniaka i drugiego synka już chyba w terminie urodzonego. Nie wiem czy mama ginekolog też nie urodziła wcześniaka, tak mi się coś tam świta...
Zresztą zobacz, ja pirwsze dziecko w 28tc, a Huberta już w 38tc ;)

Ja nie dorobiłam się żadnego rozstępy w żadnej ciąży. Przynajmniej nic z tych fioletowo-czerwonych. Mam jeden przy bliźnie po kolczyku w pępku ale mikro i biały i jeden biały ledwo widoczny gdzieś na lewej stronie brzucha [emoji23]

A z tym wystrojem salonu to i ja zauważyłam od razu [emoji23][emoji23][emoji23]

A jakie masz butelki dla małego?

Laski ile przytylyscie w ostatnich dwóch miesiącach ciąży? Jestem już taka ogromna, że powoli depresja mnie łapie. A jeszcze ponad miesiąc do końca. Ja już jestem większą niż jak 6lat temu jak szłam na porodówkę [emoji17]
Zobacz załącznik 1001700
Ja w tej ciąży przytyłam jakoś 14kg... [emoji17] Pod koniec byłam w szoku jak w ciągu 2tyg przybywało mi 4kg.. [emoji17]

Ale ty super wyglądasz [emoji3526] brzuszek duży ale super [emoji8][emoji7]
Zobacz załącznik 1001711
To mój z 34tc - u mnie teraz różnie z waga. Ostatnio miałam tak, że tyłam 0,5kg na 3 tygodnie. Wszystko zależy u mnie widzę od trawienia. Jak sie wypróżnię to nawet 0,5kg zejdzie z wagi.

Nie przejmuj się wagą. U mnie od poczatku ciąży niecałe 8kg na +.
Ślicznie wyglądasz [emoji3590]
Ja nie dorobiłam się żadnego rozstępy w żadnej ciąży. Przynajmniej nic z tych fioletowo-czerwonych. Mam jeden przy bliźnie po kolczyku w pępku ale mikro i biały i jeden biały ledwo widoczny gdzieś na lewej stronie brzucha [emoji23]

A z tym wystrojem salonu to i ja zauważyłam od razu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ann rozstepy to sprawa genetyczna. Ja też nie mam
Zazdroszczę wam dziewczyny [emoji12]ja obie ciąże ani jednego rozstepu przez 9 miesięcy, a po porodzie bach! Cała w paskach jestem [emoji2356] nawet pod kolanami mam [emoji2356]

U mnie mega rozstępy, ale już w drugiej ciąży mi się zrobiły i teraz nowe doszły, ale co się dziwić przy takich rozmiach :)

Witajcie po roku przerwy nie wiem czy mnie ktoś pamięta byłam na lutowkach 2019 niestety w lipcu 2018 odeszła moja fasolka teraz czekam na okres ale od poniedziałku cisza ostatni okres 1 lipca cykle 22-24 dni piersi bolą brzuch czasem ciągnie dołem na test za wcześnie narazie czekamy A i dziś kawa mi dosłownie smierdziala:)

Witajcie po roku przerwy nie wiem czy mnie ktoś pamięta byłam na lutowkach 2019 niestety w lipcu 2018 odeszła moja fasolka teraz czekam na okres ale od poniedziałku cisza ostatni okres 1 lipca cykle 22-24 dni piersi bolą brzuch czasem ciągnie dołem na test za wcześnie narazie czekamy A i dziś kawa mi dosłownie smierdziala:)

No to powodzenia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Pewnie ze pamiętamy!!! Jakzobaczylam powiadomienie ze sie odezwalas myslalam ze jakis testy pozytywny lub beta! Kochana 3mam kciuki.

Do góry