reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Kropelki też dawaja tyle co zeszłoroczny śnieg ;) niedojrzały układ pokarmowy, przy piciu nałapie się powietrza i problem gotowy
A jakie masz butelki dla małego?

Laski ile przytylyscie w ostatnich dwóch miesiącach ciąży? Jestem już taka ogromna, że powoli depresja mnie łapie. A jeszcze ponad miesiąc do końca. Ja już jestem większą niż jak 6lat temu jak szłam na porodówkę [emoji17]
IMG_20190723_151717.jpeg

Ann teraz o tym nie mysl, ale brzuszek duży faktycznie :p
Ja w calej ciaży przytylam z 15 kg już po 2/3 miesiacach wchodzilam w swoje ciuchy

A jakie masz butelki dla małego?

Laski ile przytylyscie w ostatnich dwóch miesiącach ciąży? Jestem już taka ogromna, że powoli depresja mnie łapie. A jeszcze ponad miesiąc do końca. Ja już jestem większą niż jak 6lat temu jak szłam na porodówkę [emoji17]
Zobacz załącznik 1001700
Butelkę mam Lovi jakaś antykolkowa szczerze powiedziawszy dostałam ją bo nie kupowałam jeszcze na tamtą chwilę butelek, a miałam w planach karmić piersią i tak ta butelka już została, mały nie protestuje pasuje mu więc nie zmieniałam :)

@Ann89 co do brzuszka to nie pomogę bo mnie akurat 2 msc ominęły ;) ale ja miałam mały od początku ciąży więc po tygodniu po porodzie wchodziłam w swoje rzeczy z tym, że u mnie stres też zrobił swoje
Ale uwierz, że wolałbym mieć dwa razy taki jak Ty byle dotrwać do terminu :)

Dziewczyny czy jest tu jakaś mama wcześniaka ? :) Rozmawiałam dziś ze znajomą i mówi, że ryzyko urodzenia wcześniaka w kolejnej ciąży jest jeszcze większe zastanawiam się czy rzeczywiście ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości;)
Oczywiście na chwilę obecną kolejnej ciąży to ja nie planuje, ale wolałbym wiedzieć jak to ewentualnie jest :)

Ann teraz o tym nie mysl, ale brzuszek duży faktycznie :p
Ja w calej ciaży przytylam z 15 kg już po 2/3 miesiacach wchodzilam w swoje ciuchy
u mnie 10kg na liczniku. Już tak uważam co jem, że szok. Nawet pilnuje żeby koclacja była max do godz. 20, a zasypiam ostatnio po g.2 w nocy :(
Z HUbertem też byłam duża i wisiało mi to, ale teraz jak patrzę w lustro to mam dość :(

reklama
u mnie 10kg na liczniku. Już tak uważam co jem, że szok. Nawet pilnuje żeby koclacja była max do godz. 20, a zasypiam ostatnio po g.2 w nocy :(
Z HUbertem też byłam duża i wisiało mi to, ale teraz jak patrzę w lustro to mam dość :(
Wyluzuj kochana :) zrzucisz po ciąży ja ci szczerze zazdroszczę tego brzuszka już mega tęsknie za swoim ;)

Do góry