reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Kropelki też dawaja tyle co zeszłoroczny śnieg ;) niedojrzały układ pokarmowy, przy piciu nałapie się powietrza i problem gotowy
A jakie masz butelki dla małego?

Laski ile przytylyscie w ostatnich dwóch miesiącach ciąży? Jestem już taka ogromna, że powoli depresja mnie łapie. A jeszcze ponad miesiąc do końca. Ja już jestem większą niż jak 6lat temu jak szłam na porodówkę [emoji17]
IMG_20190723_151717.jpeg

Ann teraz o tym nie mysl, ale brzuszek duży faktycznie :p
Ja w calej ciaży przytylam z 15 kg już po 2/3 miesiacach wchodzilam w swoje ciuchy

A jakie masz butelki dla małego?

Laski ile przytylyscie w ostatnich dwóch miesiącach ciąży? Jestem już taka ogromna, że powoli depresja mnie łapie. A jeszcze ponad miesiąc do końca. Ja już jestem większą niż jak 6lat temu jak szłam na porodówkę [emoji17]
Zobacz załącznik 1001700
Butelkę mam Lovi jakaś antykolkowa szczerze powiedziawszy dostałam ją bo nie kupowałam jeszcze na tamtą chwilę butelek, a miałam w planach karmić piersią i tak ta butelka już została, mały nie protestuje pasuje mu więc nie zmieniałam :)

@Ann89 co do brzuszka to nie pomogę bo mnie akurat 2 msc ominęły ;) ale ja miałam mały od początku ciąży więc po tygodniu po porodzie wchodziłam w swoje rzeczy z tym, że u mnie stres też zrobił swoje
Ale uwierz, że wolałbym mieć dwa razy taki jak Ty byle dotrwać do terminu :)

Dziewczyny czy jest tu jakaś mama wcześniaka ? :) Rozmawiałam dziś ze znajomą i mówi, że ryzyko urodzenia wcześniaka w kolejnej ciąży jest jeszcze większe zastanawiam się czy rzeczywiście ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości;)
Oczywiście na chwilę obecną kolejnej ciąży to ja nie planuje, ale wolałbym wiedzieć jak to ewentualnie jest :)

Ann teraz o tym nie mysl, ale brzuszek duży faktycznie :p
Ja w calej ciaży przytylam z 15 kg już po 2/3 miesiacach wchodzilam w swoje ciuchy
u mnie 10kg na liczniku. Już tak uważam co jem, że szok. Nawet pilnuje żeby koclacja była max do godz. 20, a zasypiam ostatnio po g.2 w nocy :(
Z HUbertem też byłam duża i wisiało mi to, ale teraz jak patrzę w lustro to mam dość :(

reklama
u mnie 10kg na liczniku. Już tak uważam co jem, że szok. Nawet pilnuje żeby koclacja była max do godz. 20, a zasypiam ostatnio po g.2 w nocy :(
Z HUbertem też byłam duża i wisiało mi to, ale teraz jak patrzę w lustro to mam dość :(
Wyluzuj kochana :) zrzucisz po ciąży ja ci szczerze zazdroszczę tego brzuszka już mega tęsknie za swoim ;)

Do góry