Misza95
Moderator
Pamietaj, ze teraz tam wszystko jest bardziej wrazliwe i ukrwione, więc to pewnie po badaniu bylo [emoji4] po seksie tez moze sie pojawić [emoji4]Tak już praktycznie śladu nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamietaj, ze teraz tam wszystko jest bardziej wrazliwe i ukrwione, więc to pewnie po badaniu bylo [emoji4] po seksie tez moze sie pojawić [emoji4]Tak już praktycznie śladu nie ma.
Wiem wiem ale jednak mam rękę na pulsie. Jak dzisiaj zaczął mnie brzuch boleć to byłam przerażona ale to raczej te zaparcia. Ważne, że już nie plamię, nie krwawie.Pamietaj, ze teraz tam wszystko jest bardziej wrazliwe i ukrwione, więc to pewnie po badaniu bylo [emoji4] po seksie tez moze sie pojawić [emoji4]
Super!Tak, mój pierwszy przyrost był 200% i tak policzyłam, że dzisiaj powinno być 2297 niewiele się pomyliłam.
Jadę właśnie do lekarza bo plamię krwią lekko i boli mnie brzuch jak na @Migdalove ladny wynik [emoji4] na nastepnej wizycie na pewno zobaczysz serduszko [emoji4]
Trzymam kciuki aby to nie bylo nic powaznego [emoji110] daj znac po wizycie. Musi byc dobrze!Jadę właśnie do lekarza bo plamię krwią lekko i boli mnie brzuch jak na @
Może to z nerwów boli. Trzymam mocno kciuki! Zawsze dobrze to sprawdzić. Pisałaś też,że masz zaparcia dzisiaj, jesteś pewna,że krwawienie nie jest z odbytu przypadkiem? Oby wszystko było okej [emoji110][emoji110]Czekam na sówka kolej. Brzuch mnie boli jak na @...