reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Akurat mój Antek bardzo grzeczny jest.. starsza córka daje popalić xD
Rozszerzacie już dietę?
My zaczęliśmy rozszerzać jak miała 5.5 miesiąca baaardzi powoli papkami-2,3 łyżeczki. Ale nie chciała ;) więc po 6 msc ruszyliśmy z BLW. Polecam na maksa tą.metodę!
IMG_20190629_101205_997.jpeg

reklama
My zaczęliśmy rozszerzać jak miała 5.5 miesiąca baaardzi powoli papkami-2,3 łyżeczki. Ale nie chciała ;) więc po 6 msc ruszyliśmy z BLW. Polecam na maksa tą.metodę!
Zobacz załącznik 992545
Ja jakoś nie mogę się przekonać po tym jak córka mi się zadławiła tak że aż fioletowa była...
Ona była typowo papkowa.. musiała mieć wszystko gładkie i może dlatego ale jakoś się zaraziłam :-( :(

Tutaj na zdjeciu miala 7 miesiecy.
Aga nie podważam Twoich metod absolutnie. Zgadzam sie jednak z Dagą i ta metoda wymiata i nie tzeba meczyc sie z papkami tylkp dziecko je to co my

A do mnie to blw nie przemawia. Ale tylko dlatego ze przeraża mnie ten bród. [emoji33][emoji33][emoji33] ja za bardzo cenie porządek jednak.

Jestem po wizycie u pulmunologa. Skierowanie do neurologa i reumatologa. Jak stara babka na rencie, bede teraz chodzic po lekarzach :/

reklama
Do góry