reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Witajcie [emoji5]
Ja dziś miałam wizytę. Mały waży 3098 gram. Wszystko jeszcze pozamykane więc raczej na szybki poród się nie zanosi. Dostałam skierowanie do szpitala na cc. Dzwoniłam tam i mam się stawić 17 lipca na oddział a cięcie będzie 18 lipca. Szczerze to chciałabym żeby coś się zaczęło samo wcześniej i może byłaby szansa jednak na sn...

Witajcie [emoji5]
Ja dziś miałam wizytę. Mały waży 3098 gram. Wszystko jeszcze pozamykane więc raczej na szybki poród się nie zanosi. Dostałam skierowanie do szpitala na cc. Dzwoniłam tam i mam się stawić 17 lipca na oddział a cięcie będzie 18 lipca. Szczerze to chciałabym żeby coś się zaczęło samo wcześniej i może byłaby szansa jednak na sn...
O kurcze twoja ciąża tez szybko mija [emoji87]
Trzymam kciuki żeby się samo zaczęło jeśli tak chcesz a jak nie no to już zaciskam kciuki za ten 18 [emoji6] wtedy twój maluch miałby urodziny w ten sam dzień co ja [emoji12]
Nie wiedza co mi jest wiec nie lecza. Ktorys specjalista moze cos wybada, a jak nie to zwala na wage i nerwy i idz do domu.
Teraz beda badac pod katem tej grasicy. Zobaczymy
Kurcze... Współczuję Ci tego chodzenia po lekarzach [emoji3525]

O kurcze twoja ciąża tez szybko mija [emoji87]
Trzymam kciuki żeby się samo zaczęło jeśli tak chcesz a jak nie no to już zaciskam kciuki za ten 18 [emoji6] wtedy twój maluch miałby urodziny w ten sam dzień co ja [emoji12]Kurcze... Współczuję Ci tego chodzenia po lekarzach [emoji3525]
Oo to ładna data [emoji5] dziękuję! Mi się teraz nagle takie wszystko realne zrobiło. Muszę sobie to w głowie poukładać. Zawsze mówiłam że wolę z zaskoczenia niż tak.

cześć dziewczyny!
mało się odzywam ale podczytuję Was regularnie :)
dopiero co przeżywałam na wątku staraczek, że nici z czegokolwiek, a tu juz u nas połowinki :)
płeć potwierdzona na 1000%, juz w sumie na prenatalnych sprawdziły się "wróżenia" lekarza, że chłopczyk :) każda kolejna wizyta tylko to utwierdzała.
Młody ma się dobrze, dosłownie wsio okej, więc nie wymieniam, nawet dość ładnie buziaka pokazał do zdjęć, nasze małe ufo :)
Będzie Grześ albo Janek, i raczej szybko decyzja nie padnie ale mamy czas :)
od jakichś trzech tygodni czuję ruchy, nie regularnie, ale codzień coś i coraz mocniej :)

jeszcze śmigam do pracy, ale przez ostatnie twardnienia brzucha z lekarzem poszlismy na kompromis, że jeszcze 2 tygodnie, później uciekam na urlop (kaska za wczasy pod gruszą wpadnie) i juz nie wracam, tylko l4, z jednej strony dobrze jest odpocząć, ale z drugiej będzie mi tęskno, krótko tu pracuję (niecały rok), ale bardzo polubiłam tę pracę, i juz myślę o powrocie za rok, oby mnie tu jeszcze chcieli :)

Załączniki

• DSC_0001_122.JPG
    DSC_0001_122.JPG
    322,1 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_20190627_201708.JPG
    IMG_20190627_201708.JPG
    438,6 KB · Wyświetleń: 66
cześć dziewczyny!
mało się odzywam ale podczytuję Was regularnie :)
dopiero co przeżywałam na wątku staraczek, że nici z czegokolwiek, a tu juz u nas połowinki :)
płeć potwierdzona na 1000%, juz w sumie na prenatalnych sprawdziły się "wróżenia" lekarza, że chłopczyk :) każda kolejna wizyta tylko to utwierdzała.
Młody ma się dobrze, dosłownie wsio okej, więc nie wymieniam, nawet dość ładnie buziaka pokazał do zdjęć, nasze małe ufo :)
Będzie Grześ albo Janek, i raczej szybko decyzja nie padnie ale mamy czas :)
od jakichś trzech tygodni czuję ruchy, nie regularnie, ale codzień coś i coraz mocniej :)

jeszcze śmigam do pracy, ale przez ostatnie twardnienia brzucha z lekarzem poszlismy na kompromis, że jeszcze 2 tygodnie, później uciekam na urlop (kaska za wczasy pod gruszą wpadnie) i juz nie wracam, tylko l4, z jednej strony dobrze jest odpocząć, ale z drugiej będzie mi tęskno, krótko tu pracuję (niecały rok), ale bardzo polubiłam tę pracę, i juz myślę o powrocie za rok, oby mnie tu jeszcze chcieli :)

To gratulacje najszczersze zdrowego synka [emoji170][emoji170]

Jak34 to tydzień wcześniej niż Maja, a różnica spora [emoji33]
Ale jasne, że nadrobi!
Majcia 28 czerwca skończyła 11 miesięcy!!
I nie widać nic po niej, że wczesniak była [emoji4]tylko teraz, etap rączki i mama [emoji58]
Jej piękna pancia [emoji7] 3tyg? Matko, nawet nie wiem kiedy. Chyba tylko mi ten czas tak stoi w miejscu. I dobrze widzę że blond włoski ma?

Martoosia super wózek. Masz jeszcze ten link na allegro do niego?

To już nie wiem która polecała te wkładki [emoji23]

KatiNails Paulina urodziła bodajże w 34tc i dlatego taki okruszek ale nadrobi chłopaczek . My tu wszystkie ciotki mocno trzymamy kciuki i kibicujemy.

Mam ochotę już wziasc się za pranie tych rzeczy dla malutkiej [emoji38] a tu jeszcze dwa miechy hehe
IMG_20190702_120435.jpeg

reklama
Do góry