Kieruje dalej, bo on zrobil wszystko co sie dalo. Nie jest ok.A co lekarz powiedział? Jest ok?
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Kieruje dalej, bo on zrobil wszystko co sie dalo. Nie jest ok.
A jakies leczenie masz juz wdrożone? Czy to na koncu po tych wszystkich konsultacjach?
Misty29
Witajcie [emoji5]
Ja dziś miałam wizytę. Mały waży 3098 gram. Wszystko jeszcze pozamykane więc raczej na szybki poród się nie zanosi. Dostałam skierowanie do szpitala na cc. Dzwoniłam tam i mam się stawić 17 lipca na oddział a cięcie będzie 18 lipca. Szczerze to chciałabym żeby coś się zaczęło samo wcześniej i może byłaby szansa jednak na sn...
Ja dziś miałam wizytę. Mały waży 3098 gram. Wszystko jeszcze pozamykane więc raczej na szybki poród się nie zanosi. Dostałam skierowanie do szpitala na cc. Dzwoniłam tam i mam się stawić 17 lipca na oddział a cięcie będzie 18 lipca. Szczerze to chciałabym żeby coś się zaczęło samo wcześniej i może byłaby szansa jednak na sn...
Nie wiedza co mi jest wiec nie lecza. Ktorys specjalista moze cos wybada, a jak nie to zwala na wage i nerwy i idz do domu.A jakies leczenie masz juz wdrożone? Czy to na koncu po tych wszystkich konsultacjach?
Teraz beda badac pod katem tej grasicy. Zobaczymy
Kaamilaaa
O kurcze twoja ciąża tez szybko mija [emoji87]Witajcie [emoji5]
Trzymam kciuki żeby się samo zaczęło jeśli tak chcesz a jak nie no to już zaciskam kciuki za ten 18 [emoji6] wtedy twój maluch miałby urodziny w ten sam dzień co ja [emoji12]
Kurcze... Współczuję Ci tego chodzenia po lekarzach [emoji3525]Nie wiedza co mi jest wiec nie lecza. Ktorys specjalista moze cos wybada, a jak nie to zwala na wage i nerwy i idz do domu.
Teraz beda badac pod katem tej grasicy. Zobaczymy
Misty29
Oo to ładna data [emoji5] dziękuję! Mi się teraz nagle takie wszystko realne zrobiło. Muszę sobie to w głowie poukładać. Zawsze mówiłam że wolę z zaskoczenia niż tak.O kurcze twoja ciąża tez szybko mija [emoji87]
Trzymam kciuki żeby się samo zaczęło jeśli tak chcesz a jak nie no to już zaciskam kciuki za ten 18 [emoji6] wtedy twój maluch miałby urodziny w ten sam dzień co ja [emoji12]Kurcze... Współczuję Ci tego chodzenia po lekarzach [emoji3525]
joasiaaa
cześć dziewczyny!
mało się odzywam ale podczytuję Was regularnie
dopiero co przeżywałam na wątku staraczek, że nici z czegokolwiek, a tu juz u nas połowinki
płeć potwierdzona na 1000%, juz w sumie na prenatalnych sprawdziły się "wróżenia" lekarza, że chłopczyk każda kolejna wizyta tylko to utwierdzała.
Młody ma się dobrze, dosłownie wsio okej, więc nie wymieniam, nawet dość ładnie buziaka pokazał do zdjęć, nasze małe ufo
Będzie Grześ albo Janek, i raczej szybko decyzja nie padnie ale mamy czas
od jakichś trzech tygodni czuję ruchy, nie regularnie, ale codzień coś i coraz mocniej
jeszcze śmigam do pracy, ale przez ostatnie twardnienia brzucha z lekarzem poszlismy na kompromis, że jeszcze 2 tygodnie, później uciekam na urlop (kaska za wczasy pod gruszą wpadnie) i juz nie wracam, tylko l4, z jednej strony dobrze jest odpocząć, ale z drugiej będzie mi tęskno, krótko tu pracuję (niecały rok), ale bardzo polubiłam tę pracę, i juz myślę o powrocie za rok, oby mnie tu jeszcze chcieli
dopiero co przeżywałam na wątku staraczek, że nici z czegokolwiek, a tu juz u nas połowinki
płeć potwierdzona na 1000%, juz w sumie na prenatalnych sprawdziły się "wróżenia" lekarza, że chłopczyk każda kolejna wizyta tylko to utwierdzała.
Młody ma się dobrze, dosłownie wsio okej, więc nie wymieniam, nawet dość ładnie buziaka pokazał do zdjęć, nasze małe ufo
od jakichś trzech tygodni czuję ruchy, nie regularnie, ale codzień coś i coraz mocniej
jeszcze śmigam do pracy, ale przez ostatnie twardnienia brzucha z lekarzem poszlismy na kompromis, że jeszcze 2 tygodnie, później uciekam na urlop (kaska za wczasy pod gruszą wpadnie) i juz nie wracam, tylko l4, z jednej strony dobrze jest odpocząć, ale z drugiej będzie mi tęskno, krótko tu pracuję (niecały rok), ale bardzo polubiłam tę pracę, i juz myślę o powrocie za rok, oby mnie tu jeszcze chcieli
Załączniki
martoosia04
cześć dziewczyny!
To gratulacje najszczersze zdrowego synka [emoji170][emoji170]
Jak34 to tydzień wcześniej niż Maja, a różnica spora [emoji33]
Ale jasne, że nadrobi!
Majcia 28 czerwca skończyła 11 miesięcy!!
I nie widać nic po niej, że wczesniak była [emoji4]tylko teraz, etap rączki i mama [emoji58]
Ale jasne, że nadrobi!
Majcia 28 czerwca skończyła 11 miesięcy!!
I nie widać nic po niej, że wczesniak była [emoji4]tylko teraz, etap rączki i mama [emoji58]
Jej piękna pancia [emoji7] 3tyg? Matko, nawet nie wiem kiedy. Chyba tylko mi ten czas tak stoi w miejscu. I dobrze widzę że blond włoski ma?
Martoosia super wózek. Masz jeszcze ten link na allegro do niego?
To już nie wiem która polecała te wkładki [emoji23]
KatiNails Paulina urodziła bodajże w 34tc i dlatego taki okruszek ale nadrobi chłopaczek . My tu wszystkie ciotki mocno trzymamy kciuki i kibicujemy.
Mam ochotę już wziasc się za pranie tych rzeczy dla malutkiej [emoji38] a tu jeszcze dwa miechy hehe
reklama
Prześliczna!
No jak tu jej nie kochać? Zobacz załącznik 990037