Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niezle!! Niedawno Cie wywolywalam co u was jak porod a to ju 4 mce!! SlicznosciDawno mnie tu nie było ;-) tylko podczytywalam na początku nie miałam czasu żeby się udzielać...
U nas już minęły 4mce ;-)
Zobacz załącznik 992206
No czas leci ;-) może.uda mi się jakoś tutaj zadomowić ale przy dwójce dzieci ciężko z czasem:dNiezle!! Niedawno Cie wywolywalam co u was jak porod a to ju 4 mce!! Slicznosci
Dokładnie tak. W kwietniu poroniłam... W kolejnym możliwym cyklu znowu zaskoczyłam i oto jest Antonio ;-)Aga to my w jednym czasie rodzilysmy
A ja pamietam Cie z grudniowego wątku ty też chyna wtedy poronilas jak i ja ?
Antek jest z 22.02;-)Aga to u mnie ta sama sytuacja i jest Jasiek 4.5 miesiaca
Moja córka z marca 2017 jest no a Antek tak jak pisałam ;-) luty 2019Aga mój z 15.02. Mam też córkę z października 2016