reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Może nie powinnam tego pisać ale dziś mam kryzys :d moje dzieci dają mi w kość.. starsza ma bunt dwulatka a Antoś... Biedny nie możne znaleźć sobie miejsca przez to gorąco. Na szczęście jutro już po 20 stopni i całe dni będziemy spędzać na dworzu bo w tym bloku to szału idzie dostać z gorąca -.-

Aga ja też mam kryzys ciagle. Dziewczyny tutaj piszą, że żałują że ten czas szybko leci, a ja bym chciała żeby moj mlody miał już rok.. czuje się jak wyrodna matka :(

Aga ja też mam kryzys ciagle. Dziewczyny tutaj piszą, że żałują że ten czas szybko leci, a ja bym chciała żeby moj mlody miał już rok.. czuje się jak wyrodna matka :(
Akurat mój Antek bardzo grzeczny jest.. starsza córka daje popalić xD
Rozszerzacie już dietę?

Niee no coś ty on jeszcze malutki. Czekam do 6 miesiaca minimum. Najchetniej rozszerzylabym jak usiadze, ale on leń straszny wiec to może potrwac

Aga teraz nie ważne czy na mm czy na piersi. Diete rozszerza sie po 6 miesiacu. Takie są wytyczne who :)
Natomiast to już Twoja decyzja.
Ja z corka przerabialam metide BLW i teraz też bedziemy

Aga teraz nie ważne czy na mm czy na piersi. Diete rozszerza sie po 6 miesiacu. Takie są wytyczne who :)
Natomiast to już Twoja decyzja.
Ja z corka przerabialam metide BLW i teraz też bedziemy
Przy córce było że na mm od 4 więc i z nim tak robię i mu się to podoba .. gdyby nie chciał to bym poczekała ale on się aż trzęsie do jedzenia xP

reklama
Do góry