aga6
Fanka BB :)
Jakie uśmieszkiCześć ciocie [emoji3526] dziś mam 4 tygodnie [emoji3590][emoji3590]
Zobacz załącznik 992463Zobacz załącznik 992464
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie uśmieszkiCześć ciocie [emoji3526] dziś mam 4 tygodnie [emoji3590][emoji3590]
Zobacz załącznik 992463Zobacz załącznik 992464
Tak od kilku dni rozdaje uśmiechy jak tylko ktoś do niej mówi [emoji3526]Dagmara zawsze uśmiechnięta [emoji173]️
Akurat mój Antek bardzo grzeczny jest.. starsza córka daje popalić xDAga ja też mam kryzys ciagle. Dziewczyny tutaj piszą, że żałują że ten czas szybko leci, a ja bym chciała żeby moj mlody miał już rok.. czuje się jak wyrodna matka
My na mm więc zaczelam już. Miało być po pół słoiczka ale głodomor domaga się całego xDNiee no coś ty on jeszcze malutki. Czekam do 6 miesiaca minimum. Najchetniej rozszerzylabym jak usiadze, ale on leń straszny wiec to może potrwac
Przy córce było że na mm od 4 więc i z nim tak robię i mu się to podoba .. gdyby nie chciał to bym poczekała ale on się aż trzęsie do jedzenia xPAga teraz nie ważne czy na mm czy na piersi. Diete rozszerza sie po 6 miesiacu. Takie są wytyczne who
Natomiast to już Twoja decyzja.
Ja z corka przerabialam metide BLW i teraz też bedziemy